Aristokrater (småkager) {{forumTopicSubject}}
Ingredienser:
250 gr hvedemel
1/8 tsk bagepulver
185 gr smør
75 gr finthakkede mandler
1 æg
185 gr sukker
Mel og bagepulver sigtes sammen. Koldt smør hakkes i. Æg og sukker røres til æggesnaps hvormed dejen samles. Dejen trilles i pølser ca 3½ cm i diameter, der lægges koldt. Pølserne snittes i 1½ mm tykke skiver der lægges på smørsmurte (eller bagepapir) plader. Bages i forvarmet ovn ca 10 min ved 200 grader.
I stedet for at trille dejen til pølser (den er meget klistret) kan man sætte skålen et koldt sted (køleskab fx) i et stykke tid og tage små klumper af gangen, rulle dem til mini boller og trykke dem flade med hånden.
Dejen kan også fryses
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Aristokrater (småkager)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside