Havreguffer {{forumTopicSubject}}
Du skal bruge:
2 store æg
2 kopper groft speltmel
2-3 kopper grovvalsede havregryn
Pisk æg godt sammen. Tilsæt speltmel og havregryn. Spæd med koldt vand, men pas på det ikke bliver for sjasket. Det skal være så man kan smøre det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Denne portion passer til en normal bageplade. Skær det så igennem 2 gange på hver led. Bag det ved 175 grader varmluft i 10 min. Vend dem derefter og giv dem igen ca. 10 min. Skorpen skal være fast men ikke hård. Tag dem ud og klip den i aflange stykker. Bag dem igen med mindre grader. De skal være gennembagt og tørre.
HUSK! Det går meget hurtigere med ovndøren på klem, da de afgiver en del fugt.
Velbekomme
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Havreguffer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside