Sommerfrisk roulade {{forumTopicSubject}}
Ingredienser:
3 store eller 4 små æg
160 g. sukker 2 dl.
120 g. mel 2 dl.
1 tsk bagepulver
3/4-1 liter ribs
sukker til bærrene
Pynt:
piskefløde pisket til skum
Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og rør forsigtigt melblandingen ned i æggemassen.
Beklæd en bradepande, 30*40 cm, med bagepapir og bred dejen ud. Bag den på midterste rille ved 250 grader i ca 5 min, eller til kagen har fået farve.
Mos bærrene, men gem nogle pæne til ganeringen. Smag bærmosen til med lidt sukker.
Vend kagen ud på et stykke smørbrødpapir med sukker og fjern bagepapiret. Bred mosen over kagen og rul den sammen. Pak den ind i smørebrødspapiret og lad den køle.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Sommerfrisk roulade
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside