Tilmeldt:
17. nov 2005 Følger: 62 Følgere: 80 Hunde: 2 Emner: 534 Svar: 3.706
honningmættede cupcakes {{forumTopicSubject}}
Det skal du bruge (12 stk)
85g hvedemel
3/4 tsk bagepulver
1/4 tsk stødt kanel
1 knsp stødte nelliker
1 knsp revet muskat
85g blødgjort smør
85g sukker
1 spsk klar honning
fintrevet skal af 1 appeæsin
2æg pisket let sammen
40g valnødder, finthakkede
topping:
15g valnødder, finthakkede
1/4 tsk stødt kanel
2 spsk klar honning
saft af 1 appelsin
sådan gør du:
* forvarm ovnen til 190 grader/ gasovn trin 5. Anbring de 12 papirforme i en linse eller muffinsform, eller sæt 12 dobbelte papirforme på en bageplade
* sigt mel, bagepulver, kanel, nelliker og muskat sammen i en skål. kom smør og sukkker i en anden skål og pisk det sammen, til det er luftigt og cremet. Pisk honningen og appelsinskal i og tilsæt letpisket æg lidt af gangen. Pisk godt efter hver tilsætning. vend melet i blandingen med en metalske. rør valnødder i og fordel dejen i papirsformene med en ske.
* bag honningekagerne i 10min i den forvarmede ovn, eller indtil de er pænt hævede og guldenbrune. sæt dem til afkøling på en bagerist.
* bland valnødder og kanel sammen til toppingen. kom honning og appelsinsaft i en kasserolle og varm det forsigtigt op. rør rundt, til det er blandet.
* prik hul i kagernes overflade med en gaffel når de næsten er kølet af, og overhæld dem med den varme honningblanding. drys valnøddeblandingen over hver cupcake og server dem varme eller kolde.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
honningmættede cupcakes
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside