Gulerodssuppe med ingefær {{forumTopicSubject}}
500 g. øko gulerødder,
ingefær som en tommelfinger
3 porrer - eller 2 store,
grønsagspasta MORGA
en mild og god carry (indvandrer-butikkerne har nogle gode)
Kom lidt bouillon (eller økologisk olivenolie hvis man ikke er fanatisk) i gryden sammen med 2 tsk mild carry og ingefærroden, som I har revet fint. Tag saften med. Lad det lige svitse under sagte ild. Tilsæt de fintsnittede porrer og lad dem svitse med. Tilsidst tilsættes de små stykker gulerødder. Svits og rør lidt og tilsæt nu 1 -11/2 spsk MORGA (fås i helsekostbutikker) og 5-8 dl. vand, som I nu kan lide det. Vent med at salte til I har smagt på det, for MORGA er dejligt salt. Når gulerødderne er møre - blender I hele molevitten. Jeg har selv praktiseret at hælde en god varm grøntsagssuppe på termoflaske og tage med på mit arbejde. Så skal den bare ikke være så tyktflydende.
Velbekomme - Den smager skønt!
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Gulerodssuppe med ingefær
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside