{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
344 visninger | Oprettet:

Gulerodssuppe med ingefær {{forumTopicSubject}}



500 g. øko gulerødder,
ingefær som en tommelfinger
3 porrer - eller 2 store,
grønsagspasta MORGA
en mild og god carry (indvandrer-butikkerne har nogle gode)

Kom lidt bouillon (eller økologisk olivenolie hvis man ikke er fanatisk) i gryden sammen med 2 tsk mild carry og ingefærroden, som I har revet fint. Tag saften med. Lad det lige svitse under sagte ild. Tilsæt de fintsnittede porrer og lad dem svitse med. Tilsidst tilsættes de små stykker gulerødder. Svits og rør lidt og tilsæt nu 1 -11/2 spsk MORGA (fås i helsekostbutikker) og 5-8 dl. vand, som I nu kan lide det. Vent med at salte til I har smagt på det, for MORGA er dejligt salt. Når gulerødderne er møre - blender I hele molevitten. Jeg har selv praktiseret at hælde en god varm grøntsagssuppe på termoflaske og tage med på mit arbejde. Så skal den bare ikke være så tyktflydende.
Velbekomme - Den smager skønt!

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Flytte rengøring 1.500 kr.
  • Elektriker 500 kr.
  • Elektriker 750 kr.
  • Loftudtag ingen strøm 1.500 kr.
  • 3 timers gartner arbejde 1.000 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Gulerodssuppe med ingefær

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce