349 visninger
|
Oprettet:
Tyrkisk brød {{forumTopicSubject}}
5dl. Vand
1dl. Kernemælk
50g gær
400g sigtemel
600g hvedemel
2 tsk. Salt
5 tsk. Mexicansk krydderi
Hæver i 20min.
Del dejen i 5 små franskbrød. Efterhæver 20-30min. Bages 20-25 min. ved 220 grader.
Kisser`s gryde. 170 gr. Mager oksehak 150 gr. Fin snittet hvidkål 150 gr. Gulerod i skiver 1 tsk. Karry salt/peber 30 gr. Kogt pasta Oksekød svitses i en gryde, kom karry ved, dernæst snittet hvidkål og skivede gulerødder, hæld lidt vand ved ( for ikke at brænde på) krydres med salt og peber og måske lidt mere karry, serveres med kogt pasta.
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Tyrkisk brød
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside