Struds i ingefærsauce med koriander {{forumTopicSubject}}
150-170 g strudseschnitzel
200 g gulerod i skiver
100 g courgette i skiver
Marinade:
2 spsk soyasauce
1 dl kold hønsebouillon
1 tsk finthakket ingefær
Tilbehør
Frisk koriander
75 g kogte jasminris
Bland marinaden. Skær kødet i fine strimler, dup det tørt og læg det i marinaden i ½ time i køleskabet. Tag kødet og dryp det af – gem marinaden. Steg kødet hurtigt på en hed slip-let pande (tilsæt evt. lidt marinade, hvis det hænger i). Tag kødet af panden. Sauter grøntsagerne i 1 spsk af marinaden. Tilsæt resten af marinaden og kog igennem. Server med ris. Du kan bytte kødet ud med kalve-, kalkun eller kyllingekød
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Struds i ingefærsauce med koriander
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside