{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
210 visninger | Oprettet:

Struds i ingefærsauce med koriander {{forumTopicSubject}}



150-170 g strudseschnitzel
200 g gulerod i skiver
100 g courgette i skiver

Marinade:
2 spsk soyasauce
1 dl kold hønsebouillon
1 tsk finthakket ingefær

Tilbehør
Frisk koriander
75 g kogte jasminris

Bland marinaden. Skær kødet i fine strimler, dup det tørt og læg det i marinaden i ½ time i køleskabet. Tag kødet og dryp det af – gem marinaden. Steg kødet hurtigt på en hed slip-let pande (tilsæt evt. lidt marinade, hvis det hænger i). Tag kødet af panden. Sauter grøntsagerne i 1 spsk af marinaden. Tilsæt resten af marinaden og kog igennem. Server med ris. Du kan bytte kødet ud med kalve-, kalkun eller kyllingekød

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Vi mangler og sætte lys i huset 700 kr.
  • Hjælp til ophængning af 5-7 billeder 500 kr.
  • Opvaskemaskine fejl 900 kr.
  • Boret huller i køkkenlåge og isat hængsler 1.250 kr.
  • Dissemble and assemble cage 525 kr.
  • problem med vandtilførsel til opvaskemaskine 1.500 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Struds i ingefærsauce med koriander

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce