Kinesisk oksekødssuppe Kinesisk oksekødssuppe
125 g porre
100 g gulerødder
100 g rød pebefrugt
5 g olie
170 g hakket oksekød, tartar kød
oksebouillon
70 g tomatpure
10 g stærk chilisauce (uden sukker), eller 1/2 tsk tabasco
salt og peber Porrene renses og skæres i små skiver.
Gulerødderne skrælles og rives groft på rivejernet.Peberfrugten skæres i små tern. Alle grønsagerne kommes i en gryde og svitses, hvorefter kødet tilsættes og vendes rundt i gryden til det er brunet og skillet. Bouillon + tomatpure + chilisauce tilsættes. Det hele småkoger i 10 min. Smages til med salt og peber. Lige inden servering kommes olien i
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
Kinesisk oksekødssuppe
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside