{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
847 visninger | Oprettet:

Fiskefilet med rejer - højbelagt {{forumTopicSubject}}

Fiskefilet med rejer – luksus smørrebrød.
1 per.

½ sk. Rugbrød
5 g. Smør
1 stk. Salatblad
1 stk. Fiskefilet
25 g. Remoulade
75 g. Rejer
2 stk. Citronspringer
1 tsk. Kaviar
1 g. Karse
1 stk. Tomatbåd


Den halve skive rugbrød smøres med smør og salatbladet lægges på i toppen. Fisken steget og afkøles. Lægges derefter på brødet med ”halen” oppe ved salatbladet.
Remouladen sprøjtes i en bræmme ned langs fisken. Rejerne lægges på og der pyntes af med citronspringer, kaviar, karse og tomat.


TIPS: Der kan i stedet for karse anvendes dild.


Jeg vil meget gerne høre hva i siger til beskrivelsen af hvordan man skal lave smørrebrødet, om det er forståeligt eller skal skrives på en anden måde. Kom evt. gerne med eksempler.


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle et skab 700 kr.
  • Klippet buskas ned 1.500 kr.
  • Montere kattelem og lave hul 1.500 kr.
  • Sætte køkkenlåge fast igen 750 kr.
  • Udskiftning af termostater på 3 radiatorer 1.200 kr.

Opret en opgave



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fiskefilet med rejer - højbelagt

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce