{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.099 visninger | Oprettet:

Fish4dogs Laks (voksen) {{forumTopicSubject}}

100% Allergivenlig

Pure Fish - 100% naturligt. Ingen additiver, ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, Gluten-fri (majs-hvede-korn-ris), Hypoallergenic (allergivenlig) Højt indhold af Omega3+6
Beskrivelse:


"Pure Fish" - 100% naturligt. Ingen additiver, ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, Gluten-fri,- indeholder ikke majs, ris, byg, hvede eller andre kornprodukter. Hypoallergenic (allergivenlig)

Fisk er sund kost til os mennesker og vi ved at det også er godt for vores kæledyr. Dyrlæger anbefaler ofte fisk som en diæt for hunde og katte. Complete Salmon er udviklet med det højeste fiskeindhold i en foderserie på markedet idag.

Complete Salmon (voksen, alle racer) giver udtrykket "hundefoder" en helt ny dimension. Aldrig har forskellen mellem human menneskelig ernæring været tættere på ernæring til vores kæledyr. Dette er sket ved at anvende fisk som primær ingrediens, som er en meget let fordøjelig proteinkilde. Glutenholdige produkter er erstattet af kartoffel og i kombination med korrekt mængde fibre, vitaminer og mineraler, er det endeligt lykkedes at fremstille en unikt foder til dit kæledyr.

Du vil se en betydelig og sund forskel med Complete Salmon´s indhold af neutrale antioxidanter, vitaminer, mineraler samt det høje indhold af essentielle Omega3+6 fedtsyrer. Complete Fish giver dit kæledyr en komplet og balanceret ernæring for et sundere liv.

Prøv at sammenligne med andre producenter og du vil se, at de primære ingredienser ofte kommer fra kalorieholdige majs- og kornprodukter. Fish4Dogs er anderledes - de primære ingredienser kommer fra laks, torsk, sild og kartoffel som er letfordøjeligt og giver hunden den nødvendige energi.

Alle råvarer som indgår i produktionen er naturlige og af bedste kvalitet - nøjagtigt som du selv ville spise dem !

Fish4Dogs medvirker til at forebygge og afhjælpe typiske problemer som bl.a. fældning, allergi, kløe, mat pels, skæl samt udtørret hud og poter.


Ingredienser: Salmon 30,5%, kartofler 30,5%, sild 21,4%, lakse olie 7,6%, roefibre 6,4%, ølgær 2,1%, mineraler 0,8% og vitaminer 0,7%

Garanteret analyse
Protein 26%
Oil 11%
aske 9%
Fibre 2,5%
Salt 0,73%
Vitamin A 15,000 iu/kg
Vitamin D3 1,500 iu/kg
Vitamin E 125 iu/kg
Kobber 18 mg/kg  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fish4dogs Laks (voksen)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x