{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Papillon Peter

Kr. 1
356 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2013

Guide om Hunderacer

Stamtavle

Jeg søger desværre efter et nyt hjem til min søde og specielle Peter.
Vi har for et år siden fået en søn og Peter er desværre ikke en familie hund. Han er meget tydeligt en enmands-hund, helt 100% min hund, jeg må gøre det meste ved ham, men han stoler desværre ikke ret meget på nogen andre.

Han er en speciel hund som ikke skal ud til hvem som helst..
Vi købte Peter da han var 7 mdr. af avler og jeg ønsker nu at finde hans sidste hjem.
Lad os starte med Peters gode sider:
Han elsker at blive snakket med og kan godt lide de gæster han kender. Han elsker at gå tur og elsker at snakke med andre hunde når vi er ude at gå. Jeg tror jeg kan sige uden at lyve at vi i de 5-6 år vi har haft ham, har mødt to hunde han ikke kunne med. Han har været rimelige lærenem og kan sitte, dække, gi' pote, highfive og gå på plads(hjemme)..
De negative sider ved Peter er at han skal se folk meget an. Når vi går tur gør han rigtig meget af fremmede og vi lader ham ikke gå fri, da jeg ikke stoler på at han vil komme tilbage til os, hvis der er noget andet der er for spændende. En af grundene til at Peter og et lille barn ikke fungere sammen er at hvis man f.eks. kommer til at træde på hans hale, så ville nogle hunde måske stikke af (det vil vores anden hund f.eks.), men det er ikke sikkert at Peter reagere sådan, han kan godt blive aggressiv hvis han føler sig presset. Han var i starten rigtig slem til at tage ting, men det går meget bedre, jeg vil dog ikke udelukke at han ikke stadig gør det i ny og næ, og når han gør det vil han ikke aflevere det igen frivilligt!
Derudover kan han godt finde på at markere indenfor, hvis han f.eks. er stresset over der er fremmede gæster eller lign. Det kan dog for det meste undgås hvis man går en riiigtig lang tur med ham inden.

Det er virkelig svært at beskrive Peter, han ér en god hund 364 dage om året, det er bare den ene gang om året hvor han bliver aggressiv, som gør at vi ikke tør have ham sammen med vores dreng :(

Et drømme hjem for Peter ville være ved en enlig, som har meget erfaring med hunde og som kan hjælpe Peter med hans usikkerhed, som jeg er sikker på hans problemer bunder i.. Og selvfølgelig en som vil gå en masse ture (Det bedste han ved!) eller hygge i haven.

Vi ønsker ikke penge for ham, det eneste der betyder noget er han kommer det rigtige sted hen!

Undskyld hvis det er meget rodet, spørg gerne!

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce