{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Broholmer & Grosser bidleg.

544 visninger | Oprettet: 24. mar 2018

Broholmer & Grosser bidleg.

Vores hunde leger deres rolige leg, hvor det åbenbart gælder om at bide den anden i kæbepartiet. Det ligner de leger i slowmotion.

Martin
Mand | 52 år | Oprettet: 22. mar 2017


Kommentér på:
Broholmer & Grosser bidleg.
  •   25. mar 2018 Dejlig fortælling om racen smiley

    Jeg er slet ikke i tvivl om, at den vil passe ind hos min datter og svigersøn. Jeg troede faktisk den var lidt mere vagtsom. ikke at den ville gøre noget som sådan men mere på dupperne smiley


  •   25. mar 2018 Det er også en sjov race. Ok, det synes alle hundeejere jo nok om deres. smiley

    Det jeg synes er mest sjovt, sødt eller underligt ved Broholmeren er at den ikke har den samme modvilje modvilje at have ansigtet tæt på et menneske som jeg oplever ved mange andre racer.

    Rigtigt mange af Broholmerene kan også lide at blive krammet.

    Man skal ikke kramme min Grosser medmindre han er i kærlighedsmode (det sker måske nogen gange om måneden, og kun overfor familien), og hvis jeg stikker hovedet op i min Grossere hoved, så drejer han konsekvent ansigtet til siden. Altså han vil gerne lave kontakt øvelser osv, men det er på samme niveau Som andre hunde jeg har haft.

    Vores Broholmer der i mod kommer tit hen, hvis jeg sidder i sofaen, og stikker snuden hen til min næse, og kigger mig dybt i øjnene. Hun fastholder det der dybe dybe blik helt af sig selv. Det er altså underligt, men også meget sødt. Det sjove er, at den gør det også ved fremmede, og folk synes jo det er enormt sødt, og nusser og krammer den.

    Har talt med andre Broholmer ejere, og de oplever det samme med deres, og undrer sig ligesom jeg gør.

    Til gengæld, så er det jo ikke en vagthund som Grosseren er, for enhver kan jo vade ind i huset hvis de vil. Altså hun gør når nogen går ind af døren, men det er mere, Jubii der kommer mennesker, og mennesker er søde!

    For ikke så lang tid siden, havde en ejer af to Broholmere indbrud i deres hus hvor begge hunde var alene hjemme. Tyvene må åbenbart have klappet og kælet med dem, for de lå i stuen hvor tingene var roddet igennem.

    Lad os bare sige, at man går ikke ind til min Grosser og klapper den som fremmed, hvis vi ikke er hjemme. smiley

    Men hvad, alle racer deres styrke, fordele og charme.




  •   24. mar 2018 Mange af stafferne har også lyd på i leg. De lyder ret farlige smiley

    Er vild med broholmeren og er sikker på at min datter og svigersøn en dag skal eje en smiley


  •   24. mar 2018 De leger altid roligt, når de leger hvor de bider hinanden i hovedet.

    Nu er det svært at filme, men de bider faktisk relativt hårdt, og jeg tror at de er bange for at få skadet hinanden. Det sker af en dem lige piver højt, hvis en af får lidt skævt fat, og så stopper de med samme begge to.

    Leger de slåskamp, så er der knald på, men lige den der bide i ansigtet leg er slowmotion. smiley

    Vores Broholmer er et støjapperat når hun leger, men om det er generelt ved faktisk ikke. Som udgangspunkt er begge racer ret stille.

    At Stafferne leger vildt er jeg ikke i tvivl om. I skoven når der en sjælden gang er en af den slags, så er det også med knald på. Næsten samme intensitet som en dsg.



  •   24. mar 2018 Dejlige hunde, og sikke en ro når de leger smiley du skulle se to staffer smiley

    Er brohomleren med lyd generelt?


Annonce