{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.407 visninger | Oprettet:

DÅRLIGT NYT!!! HJÆLP!!!! {{forumTopicSubject}}

Skerv en tråd om min hvalp i går med dårligt forben .....

DÅRLIGT NYT !!!! :(((((((( Har snakket med dyrelægen, og det er HELT galt... det korte af det lange er at jeg har valget i mellem at få hele benet fjernet og håbe det bedste eller også må han aflives!! :((((

Jeg blev alt for chokeret til at fatte hvad der egentlig var , som er galt med benet, men skal over at snakke med ham igen i morgen.......

Kan han få et godt og værdigt liv, med 3 ben????


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DÅRLIGT NYT!!! HJÆLP!!!!
  • #1   24. sep 2009 Ja - uden at have nogen som helst viden eller erfaring, ville jeg vælge at få amputeret benet !

  • #2   24. sep 2009 Hvis dyrlægen mener at hunden kan få et normalt liv på 3 ben ville jeg også vælge en amputation.
    Det er også en mulighed at du kan få en anden dyrlæges mening på problemet.


  • #4   24. sep 2009 Ja, det kan den sagtens - det har man jo hørt om før smiley

    Stakkels lille hund, og dig også smiley


  • #5   24. sep 2009 Ja en hund kan vel sagtens leve med tre ben... Men det ville jeg aldrig byde mine hunde.

  • #6   24. sep 2009 I den alder og hvis dyrlægen mener hvalpen kan klare det fremover, så ville jeg give den chance.

    Ved der er ihvertfald en hund herinde, dermangler det ene forben, så måske du kan høre brugeren om hvordan og hvorledes

    http://www.hundegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=8006


  • #7   24. sep 2009 Hov glemte lige, det koster nok også en hel del at fjerne benet, så der er jo en masse der skal overvejes

  • #10   24. sep 2009 Åh hvor er det synd for jer,,,jeg ville prøve at give ham chancen og få det fjernet han er jo så ny og hvor er det dog synd...held og lykke med det

  • #11   24. sep 2009 Jeg møder ofte en ejer og hund om morgenen på vej til job. Det er en meget stor hund, som mangler det ene forben og han ser nu ud til at trives fint, så jeg ville prøve det

  • #12   24. sep 2009 Som jeg skrev i den anden tråd, så er der en del hunde der har et godt liv på 3 ben, og som osse bruges til noget fornuftigt på trods af det manglende ben.

    SÅ hvis dyrlægen mener at skaden er sådan at amputation er muligt, så tror jeg det ville være noget jeg ville give en chance


  • #13   24. sep 2009 Ej sikke dog en melding at få smiley

    Jeg ville vælge at amputere. Sidder tit og ser animal rescue på animal planet. og der amputerer de godt nok benet på hunden. De hunde får et super dejligt liv bagefter. Jeg ville amputere og give hhvalpen en chance.


  • #14   24. sep 2009 Åh nej da. Ja , den kan leve med tre ben , men personligt ville jeg ikke udsætte min hund for det. jeg ved fra nærmeste familie hvor mange smerter der er forbundet med og få fjernet lemmer, og hvorfor skulle det være anderledes med en hund. Og så en hvalp der skal leve med det i mange år. Nej , jeg ville ikke.


  • #16   24. sep 2009 Hvor er det trist for dig at du skulle vælge. Men hvis min lille hund skulle have fjernet det ene ben eller aflives, havde jeg valgt at hun skulle have fjernet benet. Hunden fejler jo ingen sygdom eller noget og er rask. Og når det også er en hvalp kommer den jo til at vende sig til det og leve et dejligt langt liv.

    Men man kunne jo få fjernet benet og se hvordan hvalpen har det, og går det ikke må den aflives, også har man forsøgt at give hvalpen en chance.


  • #18   24. sep 2009 Åhh nej... Det er ikke lige den besked man forventer at få smiley

    Der er virkelig meget der skal overvejes, men det vil din dyrlæge sikkert forklare dig imorgen.

    Jeg er ikke meget i tvivl om hvad jeg ville vælge, men det hjælper jo ikke dig, det er jo din hvalp, og dig der står med det, nu.

    Håber på det bedste for din hvalp...


  • #19   24. sep 2009 hvad hed den tråd du lavede først ? ville gerne læse den, men kan ikk finde den ...

    tror også jeg ville snakke med dyrlægen, men har set mange på animal som lever med 3 ben...


  • #21   24. sep 2009 Betina : tråden fra igår : http://www.hundegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=352634

  • #22   24. sep 2009 det var da ikke en hyggelig melding at få---

    men hunden kan da sagtens leve med 3 ben , men vile nok haft hunden til hundefysoterapaut så hunden kan få massasje osv i lang tid efterpå da det bliver jo en anden belastning på hundens musklatur...

    lykke til med dit valg


  • Anne R
    Anne R Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Emner: 29 Svar: 1.101
    #23   24. sep 2009 Stakkels jer smiley

    Dyrlægen kan se om det er et gammelt brud, altså om det stammer fra avleren. I så fald, så ville jeg levere hvalpen tilbage, og evt få en ny hvalp/pengene tilbage.

    Håber det bedste *S*


  • #24   24. sep 2009 Jeg har en hund der har levet 10år, på 3 ben. Den løber og leger lige så godt som mine andre hunde. Det er venstre forben. Så det kan den godt leve med.

  • #25   24. sep 2009 Det er ikke et gammelt brud, det ene af vistnok to ben... i benet... er vokset skæft sammen med et andet ben som det ikke skulle og er holtop med at vokse, mens det andet stadig vokser..... eller noget i den dur... fik ikke så meget af forklaringen med..

  • #27   24. sep 2009 Jeg har ikke nogen grund til at tvivle på dyrelægen, der er i øvrigt 2 der arbejder sammen, og de er begge to meget dygtige... der er kun en anden klinik jeg kan gå til her i landet og den ville jeg kun benytte mig at i et nødstilfelde, hvor de andre to dyrelæger ikke ville være til at få fat på.

    Men dette her er nu meget svært... Jeg vil self heller undvære hans ene ben, end at aflive ham, men det som det drejer sig om er, hvordan han vil få det, hvis jeg beslutter mig til at han skal have et liv med 3 ben....


  • #28   24. sep 2009 Det er et meget svært valg, men det lyder godt, at du først og fremmest tænker på ham.

    Stakkels, stakkels dig smiley


  • #29   24. sep 2009 Aslaug -hvorvidt han kan få et godt liv på 3 ben, tror jeg kun det er dig (og dyrlægen) der kan vurdere. Det afhænger jo meget af den enkelte hund, og self hvad den kan bruges til efterfølgende.

    Jeg håber du er blevet meget klogere når du har snakket med dyrlægen i morgen, og i kan få snakket om hvad fremtidsudsigterne er hvis han får fjernet benet.
    Krydser i hvert fald fortsat fingre for jer, og er sikker på i finder den rette løsning, uanset om det bliver det ene eller det andet:o)


  • #30   25. sep 2009 Vedr. dylæger er de jo mennesker lige som vi andre og de skal også tjene penge. Jeg syntes at de til tider tænker mere på hvad de kan tjene end på hundens fremtid. Jeg havde får snart mange år siden en Sheltiehvalp der under leg med en anden Sheltie fik hofteskålen til og falde ud. Hunden var 5 mdr. og skulle ved en opperation holdes i ro i 3 mdr. Kun korte ture, ingen leg, ingen kontakt med andre hunde , hvor der kunne opstå skub. Og hunden ville højst sansyneligt aldrig blive 100 % iorden. Men ville have svag hofte og handicappet resten af livet.
    Dyrlægen mente at den skulle oppereres men vi sagde nej.



  • #31   25. sep 2009 Brug hjernen.

    Den synes jeg ikke holder, altså den med de kun tænker på hvad de kan tjene.

    Synes de dyrlæger jeg har haft, har været meget gode til at fortælle for og imod, og ud fra det har jeg kunne træffe mine valg.


  • #32   25. sep 2009 Det er et grumt valg, du har fået der!

    Hvis det var mig, ville jeg ikke træffe nogen beslutninger før, der havde været en specialist indover.

    Så jeg ville kontakte enten Claus Sloth eller Ken Lindeblad og få deres vurdering.
    Det er i mine øjne de to mest kompetente inden for knoglekirurgi i dette land, og hvis benet kan reddes, er det dem, der kan.


  • #33   25. sep 2009 CH og Iben: Godt forslag med specialist, men vil lige gøre opmærksom på, at Aslaug bor på Færøerne.. Men måske røntgenbillederne kunne sendes elektronisk til en specialist?

  • #34   25. sep 2009 Ja, der er jo unægteligt et stykke vej - og også noget at overveje i forhold til kostprisen for en eventuel behandling.

    Hvis billederne er taget elektronisk, så kan de også sendes sådan - men ellers er der den gode gamle snailmail ;o)
    Det er klart, at jo hurtigere det hele går, jo bedre for hunden.


  • #35   25. sep 2009 Jeg er slet ikke i tvivl om at en hund KAN leve med tre ben, men i mine øjne er det bare ikke et værdigt liv for min hund.
    Selvom hunden er ung, syns jeg ikke det opvejer at den muligvis skal leve med fantomsmerter og eventueller komplikationer. Og uanset hvor meget en hund kan løbe og lege på tre ben, så ER det altså ikke det samme som en hund der har alle fire.... I mine øjne anyway.


Kommentér på:
DÅRLIGT NYT!!! HJÆLP!!!!

Annonce