{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
646 visninger | Oprettet:

Hvornår ville i tage til specialist? {{forumTopicSubject}}

Jeg var afsted med Benson for en uges tid siden da jeg ikke var helt tilfreds med hans øjne - det var akut og øjenspecialisten i ringe var på kursus. Benson fik i feb. Konstateret tørre øjne og er i behandling mod dette, men han var begyndt at få en del væske ned af øjnende, og ene morgen blev ved han ved med at kradse sig i øjne omgivelserne - så afsted til dr. dyr.

Det viste sig han havde stoppet tårekanaler og kom i behandling for dette, med øjendråber og piller - i håb om det ikke var nødvendigt at ligge ham i narkose.

Han er snart færdig med behandlingen, og er ikke helt sikker på han er tilfreds, der løber stadig lidt væske ud - ikke så meget som før.

Er lidt i tvivl om jeg skal tage til øjenspecialisten eller til egen dyrlæge - han har jo startet behandlingen og ved hvad der drejer sig om.
Men tænker: hvis det nu ikke "bare lige" er så let at rense tårekanalerne og der måske ligger andet i - så er specialisten måske bedst?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvornår ville i tage til specialist?
  • #1   18. okt 2012 jeg tager altid til specialist når det er noget de hurtigere kan undersøge og har større erfaring inden for..

    Min egen dyrlæge har speciale i hudsygdomme, så når der er noget der, så er det 100% hende jeg vælger.

    Da vores ene hund havde haltet en tid, var det direkte til Claus Sloth, som er knoglespecialist. Der er ingen grund til at betale en masse penge for undersøgelser egen dyrlæge tror det kan være, hvis specialisten ved det med det samme (eller næsten).
    I længden kan det være det billigste smiley


Kommentér på:
Hvornår ville i tage til specialist?

Annonce