Det er en fordel at have en stor have som hundeejer

Det er en fordel at have en stor have som hundeejer

22. mar 2018

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en god idé og en klar fordel, at du som hundeejer har en stor have, hvor du kan lade din hund løbe frit uden, at skulle tænke over det. Hvis du ikke har en stor hund, så er det også krævet, at du i et større omfang har tid til og er i stand til at tage din hund ud på længere gåture. Det er noget, der i høj grad er aktuelt, hvis du har en race, der kræver meget motion og som derfor også har behov for at komme meget udenfor.

 

Det er afgjort også noget, du bør sørge for at tænke over, inden du køber eller adopterer en hund. Hvis du ikke har en stor have eller hvis du tilmed bor i en lejlighed inde midt i en storby, så er det vigtigt, at du tager op til meget grundig overvejelse, om det er en god idé, at du får dig en hund. Det kan sagtens lade sig gøre, men det er dog vigtigt, at du selv har tid til at gå meget med din hund og sørge for, at den kommer ud og får rørt sig mindst tre gange om dagen.

 

Markant nemmere blot at kunne lukke hunden ud i haven

Hvis du har en stor have, så er det nemt for dig blot at lukke din hund ud i haven, hvor den kan få lov til at løbe frit rundt indtil den ikke længere gider. Hvis du ikke har en stor have, så er det noget helt andet, da du dermed er nødt til at skulle gå tur med din hund mindst tre gange om dagen. Det er ikke alle, der mener, at de har tid til dette, der skal dog ikke være nogen tvivl om, at hvis du gerne vil kunne lukke din hund ud i haven, så skal den været hegnet ind.

 

Det har altid været meget op til debat, hvor meget, man skal gå med i sin hund, hvilket også betyder, at det ikke er noget, der kan gives et specifikt og entydigt svar på. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at du bør gå tur med din hund mindst tre gange om dagen, med mindre den er glad for at løbe rundt i din store have. Det er i hvert fald noget, der godt kan spare dig for de mindre ture, hvor hunden blot skal ud for at tisse af eller blot skal brænde lidt energi af.

 

Du slipper dog ikke helt for at gå tur

Selvom du har en stor have, hvor du blot kan lukke din hund ud, så er det dog ikke noget, der betyder, at du dermed kan forvente, at du dermed slipper for at gå tur med din hund. Det betyder dog, at du på de tidspunkter, hvor din hund blot vil ud og løbe lidt rundt, for at bruge noget energi, så kan du bare åbne døren ud til haven. På den anden side, så giver det dig også mulighed for at spille kasinospil hos Spillehallen, mens din hund hygger sig ude i haven.

 

Derfor skal der heller ikke lægges skjul på, at det er en meget klar fordel, at du som hundeejer har en stor have, hvor din hund eller dine hunde kan få lov til at løbe rundt og bruge en masse krudt. Hvis du blot lader den løbe rundt, som det passer den, så er det dog vigtigt, at du sørger for at den er godt og grundigt hegnet ind, så din hund ikke ender med at kunne stikke af.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x