{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
940 visninger | Oprettet:

Parrings frustrationer {{forumTopicSubject}}

Hvordan kan det være, at hvis man ikke ønsker en parring, så VUPTI hænger hundene sammen. Bare se på alle de UPS kuld der kommer til verden.

Men når man nøje har planlagt det, og har ventet og ventet på løbetid, så er det ikke så ligetil. Det skal helst være lige på dagen/dagene med ægløsning. det er som regel hos mine hunde ca 3 dage de vil lade sig parre.

Og så er det ikke engang sikkert at der er gevinst. Jeg har nu endnu ikke prøvet at en tæve er gået tom, men har da hørt om flere.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Parrings frustrationer
  • #1   29. apr 2008 He He. Jo det skal nok gå. Hun er ikke helt klar endnu. Jeg tror på imorgen eller torsdag, så går det nok. Jeg har en han der render rundt med scoreører hver gang han kommer i nærheden at tæven smiley

    Jeg undrer mig bare i forbindelse med at man so m opdrætter er nød til alle de krumspring for at parre, og UPS kuldene kommer bare væltende. Jeg har aldrig været lige ved at få et UPS kuld.


  • #2   29. apr 2008 De er nu søde når de er sammen. Hannen tripper rundt og gør sig til og hun spiller kostbar. Halen ryger ikke til siden endnu, men hun er ikke sur på ham mere når han snuser til hende.

    Lige nu ligger han og gør for at komme ind til hende igen. Men det skal lige vente lidt.



  • #3   29. apr 2008 Ja problemer var der nok af med Lillys to planlagte parringer. Første gang afviste hun hanhunden jeg havde valgt, så vi brugte en anden - men hun gik tom.

    Anden gang afviste hun igen den hanhund jeg havde valgt, så valget faldt på en anden, som så viste sig ikke at ville parre hende. Men ved et uheld blev hun så parret af en Cocker, og så igen ved uheld af den hanhund som ikke ville. Så ved uheldene gik det let for dem - men når jeg havde skrevet alt ned og planlagt var der ingen der gad.

    Heldigvis kom der de smukkeste hvalpe ud af det - selvom det ikke var med den planlagte far. Og hvad gør det når det jo bare er hovedløs blandningsavl ;D


  • #4   29. apr 2008 Tinna smiley :-) Dine hvalpe blev da helt søde at se på. Og efter hvad jeg kunne forstå på dine tråde heller ikke lavet som hurtige penge.

    Me and Little Bée : Tak tak, jeg håber det går. jeg er bare så spændt, det er en hanhund af eget avl der skal være far.



  • #5   29. apr 2008 Fossi har lige haft besøg, hun blev afleveret da hun begyndte at stille sig op for hanhunden i familien (som hun ikke skulle parres med) det var den 2.4 og først den 12.4 blev de to enige om at nu var hun klar, så parrede de sig 3 dage og så var hun klar til at komme hjem til sin egen familie. Men jeg kan godt sige at da vi var nået til den 10.4 var jeg lige ved at sende hende hjem og sige at hun ikke kunne parres....Fossi var den 3. hanhund hun besøgte og ingen af de to andre havde kunnet parre hende - der var i hvert fald ikke kommet noget ud af det.

  • #6   29. apr 2008 Jeg har også prøvet at aflevere en tæve til parring hvor det tog LAAAAANG til før det lykkedes. vi var lige ved at opgive.



  • #7   29. apr 2008 uhh... Ja... fik i påskedagene imsemineret min tæve...... og hun er TOM... øv øv
    og så ser man alle de hovsa parringer der bliver noget ud af.... irhhhh


  • #8   29. apr 2008 Erika B. Sikke noget ØV. Jeg håber virkelig jeg har held af mit forehavende. Jeg har hvalpekøbere der har stået på venteliste i over en år til denne kombination

  • #9   29. apr 2008 Enig! Jeg har tænkt nøjagtig samme tanke! Det er bare ikke altid så nemt, som det ser ud til, når man ser en hovsa-parring.

    Min han har altid lykkedes med selve parringen (han er et naturtalent ;o) ) og han er rigtig god at arbejde med. Man kan komme til at flytte ham, hjælpe ham ind og støtte tæven uden at han reagerer. Mange hanner springer af så snart man nærmer sig.

    Men så havde vi en tæve i december, som gik tom :o( Ikke Canis' skyld (hans sæd er testet og god), men tæven har før haft problemer. Nu venter vi på løbetid her i maj/juni og denne gang bliver tæven blodprøvet gennem hele forløbet og er i det hele taget under behandling hos en specialist i reproduktion, som også har undersøgt hende fra ende til anden, da vi fandt ud af, at hun var gået tom. Så denne gang... Men nu må vi se :o) Nature has it's way...


  • #10   30. apr 2008 Mine hunde er dronninger af mislykkede parringer....

    Jeg får knopper når jeg hører om et UPS-kuld.


  • #11   30. apr 2008 Ja jeg fik min hun cocker parret der først i marts. Hun fik store lyserøde patter, hævet kønslæber, ja alt tegnede godt. Men nu er der kun 5 dage til termin og hvor er maven??? Kan ik forstå for min golden bliver så tyk at hun nærmest vælter rundt. Er de nogen som har erfaring med de cocker hunde?? Knuzz Camilla & Lady

  • #12   30. apr 2008 Næ, de plejer da også at blive pænt tykke....

    Hvor lang tid efter parringen havde hun hævede patter?


  • #13   1. maj 2008 Det hart hun endnu, det er derfor jeg ik kan forstå hvorfor hun ik bliver særlig tyk. Men kan det være at hun kan har en eller to derinde. For så fylder hun jo ik så meget. Hun er os blevet en madvogn.

  • #14   1. maj 2008 Ja jeg forstår heller ikke alle de ups kuld. Jeg skulle have lavet en meget længe planlagt parring, med flere hvalpekøbere på ventelisten, og da dagen kommer så kommer hanhunde nede sydfra og så kan han ikke lave en parring. Heller ikke de næste dage, selv om tæven stod så fint for ham.

  • #15   1. maj 2008 Det kan sagtens være der kun er en derinde. Jeg synes nu alligevel de plejer at vokse. Det er sjældent man er i tvivl


  • #16   1. maj 2008 nej forstår det ikke. Men syntes at hendes mælkekanaler er hævet lidt op nu!! Så måske jeg er heldig alligevel :-))

  • Manja S
    Manja S Tilmeldt:
    aug 2007

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 2
    #17   12. maj 2008 Hej piger.. Jeg har et spørgsmål, vi er igang med at prøve at parre vores mopser. Hunnen er på besøg nu, i et par timer or sidste gang boede hun hos os i en en uge og man hna var ikke det mindste interesseret. Nu er han godt nok interesseret, og snuser på hende osv. Men det er som om han ikk fatter hva han egentlig skal gøre.. ?

    Hvor meget skal man hjælpe dem på vej og hvor meget klarer de sselv?

    Håber på hurtigt svar! ..

    Smil herfra


  • #18   12. maj 2008 Rigtig mange hunde skal sættes sammen hvis man vil have parringen til at lykkes.

  • #19   12. maj 2008 Hvis han hopper op, men ikke fatter at det skal foregå bagfra, kan man forsøge at skubbe ham hen bagved eller holde hende, så hendes bagdel kommer hen kod ham.

    Hvis han ikke engang hopper op, kan man også prøve at løfte hans forben op på hende og se, om det hjælper.

    Nogle gange skal de bare lige have lidt hjælp og så fatter de det pludselig :o)

    Sommetider, hvis Canis har svært ved at komme ind, tager jeg en hånd ind under maven på tæven og ud mellem bagbenene, så jeg kan holde et par fingre rundt om hendes skede og på den måde guide ham.

    Som hanhundeejer finder man hen ad vejen ud af, hvam man kan gøre og ikke kan gøre og hvordan man hjælper ham bedst. Prøv jer frem :o)


Kommentér på:
Parrings frustrationer

Annonce