{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
988 visninger | Oprettet:

Freja og Kenzo´s hvalpe - vil i se? {{forumTopicSubject}}

http://hundegalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=63464

De er nu 4 uger og MEGET livlige opg livsglade =D

De er begyndt at spise selv, de kommer med i haven og oplever - og går på opdagelse, så der skal inden længe laves indhegning så de ikke bliver væk i den 2500 m2 store have ; )

De søger selv aviserne indendøre når de skal tisse efter søvn, leg og hvornår de ellers skal - og ude går de "for sig selv" og tisser og besørger når de træner - de er SÅ dygtige =D

Freja er så god en mor, men det er tydeligt det tager hårdt på hende - og hendes mad deler hun dælme ikke !
- Men de spiser selv, en af dem har selv fundet tørkosten og sutter lidt på det =)

Kenzo glæder sig meget til de bliver større og er mere sikre på benene, han vil SÅ gerne lege - playbow og et lille puf, og så stryger han afsted... og hvalpen står og svejer på de tygge ben og kan slet ikke følge med endnu hihi =)

Han er meget påpasselig med dem når de er i haven, freja ligger sig bare i skyggen eller på solvognen og sover, hun stoler på at tante nina og mor randi nok skal sørge for hvalpene mens hun slumrer =)

Åh det bliver svært at komme af med dem, men vi har dem heldigvis 6 uger endnu ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Freja og Kenzo´s hvalpe - vil i se?
  • #1   11. jul 2011 ? til sidst var et hjerte.... smiley i kan få det i stedet =)

  • #2   11. jul 2011 Holder med Rikke :0) Det kan du ikke være bekendt Nina ;0)

  • #3   11. jul 2011 næææh nogen fine størrelser smiley Og hvor har de dog FEDE ben smiley

  • #4   11. jul 2011 .. og så virker mit internet igen ; )

    Ned gik det, så jeg forsvandt bare =/

    Ja de er nogle stakkels små magre hvalpe... det grænser til dyreplageri hihi ; )

    Hvor lillefisen dog får alt det mælk fra begriber jeg ikke, hendes patter er kææææmpe på den lille pige.. men hun æder også konstant og tager ikke selv på, det er lidt hårdt sådan at være mor =)


  • #5   11. jul 2011 Anita - Ja de er bare skønne !

    De logrer, går med halen krøllet op over ryggen og knurrer voldsomt under leg, de søger os når vi sidder på græsset, og går selv på (nærmest bekymrende) udflugter, og undersøger havens mange spændende sager =)

    Inden længe skal de prøve med på stranden og i skoven, og heldige os, at vi har deres bur som de kan være i i bilen og vi kan tage med på udflugter =)

    De er trygge opg varme i buret, så vi kan give dem lidt mere end 10 min oplevelse, vi har nemlig middagsluren med os hihi ; )

    De skal bare lige være lidt ældre... bare et par dage endnu, så er de bestemt helt klar til miljøtræning og oplevelser =)

    Når Kaoz lige healer helt op i neglene skal de også møde en stooooor hund, og min veninde har 2 piger der er vant til min hund og svigermors, de vil bestemt gerne ae og pusle lidt med dem =)

    Om et par uger kan de komme med i byen i en trækvogn... Her er masser af turister, så vi skal være vågne og sørge for de ikke bliver for overvældet =)

    Uuuhhh der skal ske så meget, og det bliver så spændende at se hvordan de reagerer =)


  • #6   11. jul 2011 Nej hvor er de dejlige ! (:
    Og hvor må det være spændende at følge sådan et hvalpekuld (:


  • #7   11. jul 2011 Det er da simpelthen tortur!
    Nu skal jeg gå rundt resten af dagen og tænke på de skønne hvalpe.
    Ubeskrivelig dejlige alle sammen.


  • #8   11. jul 2011 De er nemlig bare så bedårene =D

    Og meget spændende at se dem vokse og opleve verden, glæder mig meget til at dele deres oplevelse af skov og strand og by og alt muligt =D


  • #9   11. jul 2011 Det er jo min svigermors hunde der har fået hvalpe, men tante Nina er en stoooor del af familien, og oplevelserne med hvalpene er jeg der gerne for =)

    De har netop idag leget med 2 små piger, socialiseringen er i fuld gang - og de elsker hvert nye øjeblik =D


  • #10   11. jul 2011 Ja de er simpelthen så hurtige til det hele, så det varer ikke mange dage før stranden skal opleves =)

    Det er så let når deres bur kan komme med, så kan vi tage en rigtig strandtur for de voksne hunde, og hvalpene kan opleve samtidigt =)

    Et sted med læ og en parsol over buret og vi er good to go med kaffe og hjemmebagt kringle og det hele =D


  • #11   11. jul 2011 Ja socialisering og miljøtræning er suuuuper vigtigt - og det starter ved opdrætter jo =)

    De oplever alt hvad et hvalpekuld kunne tænkes at skulle opleve, og "udsættes" for venlige og hvalpeglade hunde af "alle" racer og størelser =)

    Stor og sort, her har vi jo Kaoz =)

    En Amerikansk Bulldog og en golden retriever er også i baghånden =)
    - En meget energisk løwchen ligeså.. Og en westie, og cairn terrier =)

    Jeg ville gerne have en schæfer på banen også (står med stritører), men jeg har ingen i baghånden jeg kan trylle frem =)

    Det handler jo ikke bare om oplevelser, men i højere grad om GODE oplevelser =)


  • #12   11. jul 2011 Jeg resocialiserede Kaoz da jeg fik ham som 11 måneders, inklusiv miljøtræning, lydighed og stress-håndtering - det tog også 2 år før jeg havde en helt rigtig hund, og den dag idag er han stadig kun helt rolig og afbalanceret når jeg er der... Så jeg ved hvor vigtigt det er heeeelt fra start =)

    Man former jo hvalpene og ruster dem til at opleve verden med de nye ejere, og der er da da rart at de har prøvet at gå i snor, at gå forbi biler, at møde en cyklist osv =)

    Det er rigtig svært at resocoalisere, så vi gør i hvert fald vores bedste for at ruste hvalpene til "hvad som helst" - og de lader til at have mod på alt hvad vi sætter dem ud i =)


  • #13   11. jul 2011 Ja det er rigtig svært og hårdt arbejde, man skal virkelig kunne læse en hund og have midler og evner til at finde de rette metoder - så det vil man ikke så gerne udsætte hverken hund eller ejer for hvis det kan undgås jo =)

  • #14   11. jul 2011 Jeg synes det er meget ondt at ligge sådan nogen billeder ind når jeg er totalt hvalpe skruk *LOOOL*

    Nej de er skønne :-))


  • #15   12. jul 2011 Hvornår er man ikke hvalpeskruk??? *GG*

    Jeg VED jeg ikke skal have en lhasa... eller en tæve for den sags skyld, men Lillen er altså tantes lille pige, hun er min lille velcrohvalp og ligger altid på mine tæer eller mellem mine ben når jeg ligger på gulvet/græsset og fotograferer smiley


Kommentér på:
Freja og Kenzo´s hvalpe - vil i se?

Annonce