Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Hjælp til elstik 500 kr.
  • Vinduespudsning 600 kr.
  • Luge ukrudt 1.375 kr.
  • Flyttet et klædeskab. 700 kr.
  • Swiss Klædeskab 2.000 kr.
  • Terrassedør trepunktslås binder 1.350 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Tørret kylling vs kogt kylling
  • #1   31. jul 2019 Det korte svar er nej.

    Når kød er tilberedt (kogt eller stegt), er nedbrydningen af kødet begyndt, så det er nemmere at fordøje. Tørret kylling er i teorien råt kød der er dehydreret, og derfor ikke påbegyndt nedbrydning.

    Jeg ville bruge kogt kylling som træningsgodbidder. Der kan hunden også få en større mængde vægtmæssigt, før det rykker noget særligt i kalorieregnskabet.


  • #2   31. jul 2019 @A med bomstærke og tykke; tak for svar det givet god mening, så holder jeg mug til kogt kylling:)

  • #3   31. jul 2019 Hvis du synes at kogt kylling bliver for klamt i lommen, kan du give ternene et par minutter i mikroen, så de tørrer en smule.

    Du kan også lave egne godbidder af kyllingefars, æg, havregryn (eller udkogt ris) og evt en dåse vådfoder af en art, mose det godt sammen, trykke det ned i et fad og bage det i en times tid ved 180 grader.

    Det er billigere end ren kogt kylling, og nemt at opbevare i fryseren og tage op ved behov smiley Jeg laver dem tit sådan, og giver dem så lige en tur i mikroen inden træning. Ellers kan du kigge på Wallitser-pølser med kylling og ris - de er virkelig gode, og nemme at skære ud.


  • #4   31. jul 2019 Tak for tips @A med Bomstærk og Tykke.
    Hvor længe kan de hjemmelavet holde sig uden at være i fryser? - og skal de opbevares i køleskabet når de har været i ovnen?


  • #5   31. jul 2019 De kan holde sig 4 dage i køleskabet, måske 5. De har sådan set samme holdbarhed som alt andet tilberedt kød smiley

    Jeg bager, skærer ud i tern og smider i fryseren. Og så tager jeg op når vi skal til træning.

    Jeg varierer gerne med at smide en dåse hest, lam eller kallun i, og har jeg smulder og snalder fra deres tørrede dimser (lammekallun eller tørret hestelever), bløder jeg det op i kogende vand, blender og hælder i blandingen. Det ELSKER alle hunde smiley


  • #6   31. jul 2019 @A med Bomstærk og Tykke, tak for svar, det vil jeg prøve:-)

Kommentér på:
Tørret kylling vs kogt kylling

Annonce