{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.050 visninger | Oprettet:

Forsvundne weimaranere. {{forumTopicSubject}}

Kære alle.

Status er, at hundene ikke er kommet hjem. Det er så tungt, smertefuldt og frygteligt for hele familien og de mennesker der kender Wilma og Villads

Mange skriver, at de tror de har set vores Weimaraner både i Århus, Holbæk, Vorupøre, Ebeltoft osv. Det kunne jo være, at det kunne have været dem. Folk skal endelig blive ved med at holde øje og skrive . Holde øje med hunde der er sat til salg osv. måske findervi dem sådan.

En familie i Timring har mistet deres Husky, andre hunde er forsøgt stjålet fra biler. Vi mangler 2 Weimaraner. Alt sammen siden d.20/5. Hører nogen om andre forsvundne hunde, så sig endelig til.

Vi har kontaktet medierne, og de er ikke meget for at bringe noget, men Agnes på 13 kom på egenhændigt igennem til TV- midtvest i dag og overtalte dem til at bringe en artikel, hvor de lavede et interview med hende.

Politiet kan ikke rigtigt gøre noget.

Angående dusøren, så hæver vi den til 20.000

Der er desværre også usle mennesker der kontakter os og skriver, at de ved hvor hundene er, og at de vil give os oplysninger, hvis vi først overfører 3500kr. Vi udbetaler intet før vi har hundene!

Vi fortsætter med at lede efter hundene og trævle marker, skov, mose osv. igennem.

Vi synes vi har gjort næsten alt og rigtig mange mennesker gør alt hvad de kan. Jeg kan ikke takke jer nok?? Tak for alt jeres hjælp og støtte alle sammen????

Kh Ole og Charlotte


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forsvundne weimaranere.
Kommentér på:
Forsvundne weimaranere.

Annonce