{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
397 visninger | Oprettet:

Nogen fra Grindsted/omegn? {{forumTopicSubject}}

Mit job flyttede for nyligt til Grindsted og nu ser det ud til, jeg har fundet bolig lidt tættere på (sdr omme). Så nu er jeg lidt nysgerrig på livet som hundeejer på de kanter - ikke at det er en jordomrejse væk, kan jo om nødvendigt fortsat køre til esbjerg/varde til dyrlæge, træning mm.

Men kan se, der er en dyrlæge i Grindsted - nogen erfaringer med dem?

Og ja, alt fra gode turmuligheder, bademuligheder nu vi får lidt rigeligt langt til stranden, træning og hvad der nu ellers følger med smiley


Kommentarer på:  Nogen fra Grindsted/omegn?
 • #1   26. jun 2020 Jeg bor i Grindsted indtil august. Har boet her i to år.

  Der er en masse kanaler og åer i byen, dem må du IKKE bade i! Grindstedværket har forurenet byen i mange år, så det er absolut no go.

  Hvis man ikke er glad for at hilse på andre hunde er det en himmelsk by at bo i smiley Alle har snor på, de ganske få, der ikke har, tager i snor, når de ser en hund.

  Jeg går selv mest ture i park/grønne områder i byen. Jeg har aldrig været i sønder omme, så ved ikke med det, men hvis du kører ud mod Billund ligger der et fredet område der hedder Grene Sande. Det er dejligt område at gå i, du kan pt være heldig og plukke blåbær derude:) Det er fredet pga at der er indlandsklitter, også meget sjove at gå i:)

  Mange af skovene omkring Grindsted er plantager og min oplevelse har været at meget få har stier.. men du kan evt prøve at søge på hundeskove, der er hundeskov i en af plantagerne omkring Grindsted og der kan man også gå på stier rundt i skoven.

  Det er en meget hyggeligt by. Jeg flyttede fra Østerbro i Kbh til Grindsted, det var et voldsomt kulturchok, men kommer man fra Varde/Esbjerg er det nok nemmere at vende sig til den mere lukkede jyske tilgang til hinanden smiley


 • #2   26. jun 2020 Jeg kender flere i Grindsted og mig bekendt bruger de dyrlægen i Billund eller Varde, da den i Grindsted vist ik er for god.

  DcH Grindsted er en rigtig god klub.


 • #3   26. jun 2020 Ang dyrlæge. Klinikken i Grindsted er ejet af en af veterinærsygeplejerskerne og hun har så ansat dyrlæger.
  Jeg har været derude med Coco et par gange, jeg ville nok bruge dem til vacciner, men er hunden rigtig syg så ville jeg hellere køre til Varde og trygheden ved et stort sted med mange specialer og alt udstyr.

  Men jeg ved at mange i Grindsted bruger den lokale klinik, de har rigeligt travlt. Dog vil jeg tilføje at de folk jeg har mødt med dyr her i Grindsted har hund på en helt anden måde, mere gammeldags og mere "nå ja"-agtigt..


 • #4   26. jun 2020 Varde dyrlægerne bruger jeg af princip ikke - men har før kørt langt til dyrlæge, så det fortsætter i bare med så, syntes bare det var så praktisk med en dyrlæge så tæt på, men det nytter jo ikke, hvis ikke det er en god dyrlæge smiley

  For Grindstedværket, så har vi også glæderne herude, hvor et større område bør undgås pga forurening hbor de dumpede affald. Tænkte det nok kunne være problematisk med et godt hundebadested på de kanter, men måske der er nogen steder langs Omme å, der dur... ellers må vi jo køre lidt.
  - jeg er nok lidt forkælet hvad natur angår, vi har jo strand, skov, søer, militærområdet osv indenfor 10 min køreafstand. Men der er da lidt skov nærmest lige i baghaven ved det rækkehus jeg har kigget på.

  Lyder godt med ingen løse hunde, der render hen i hovedet på en - det har vi haft en del her, om end det er aftaget meget det seneste år.


 • #5   26. jun 2020 Michelle, hvad er der galt med Varde dyrlægerne?
  Gaddafi har været der nogle gange det sidste halve års tid, da vores dyrlæge ikke kom videre.

  Jeg synes at de er meget kompetente og jeg har aldrig oplevet så god en service som der.


 • #6   26. jun 2020 Jamen jeg tænker bestemt de er dygtige nok - jeg har i hvert fald ikke oplevet andet.
  Jeg brugte Helle dyrlægerne, før de blev lagt sammen, men har dengang (altså inden sammenlægning) haft nogen lidt trælse behandlinger ved Varde dyrlægerne. Bl.a. blev jeg sendt hjem med en hund der stadig var bedøvet (altså slet ikke vågen endnu), fordi det var søndag, og de har åbenbart ikke ville have ham liggende til han rent faktisk var vågen - jeg var alene afsted og måtte bære ham ud og køre hjem med en bedøvet hund.
  Med hestene havde vi dengang også et par mindre heldige oplevelser (med Varde, ikke Helle).

  Efter sammenlægning synes jeg bare det hele går op i penge. Da Gaia blev gammel og skrantede havde jeg virkeligt følelsen af, at det handlede mere om, hvor mange og hbor dyre undersøgelser de kunne lave end om at finde ud af, hvad hun fejlede - jeg endte faktisk ned at køre til en dyrlæge næsten 2 timer væk for hjertescanning mm pga den fornemmelse.

  Nå ja og så tager de intet mindre end 3000 for overhovedet at møde op i vagten - vil slet ikke vide, hvad de tager for behandling så.


 • #7   26. jun 2020 Ok, jeg har så helt andre oplevelser.
  Jeg skulle blive med Gaddafi en halv time efter at han vågnede af narkosen, og dagen efter ringede de og spurgte hvordan han havde det.
  Det samme gjorde de en måned senere.


 • #8   27. jun 2020 Anni - jamen jeg tror da også mange er glade for dem og jeg var jo også glad for de af dem, jeg kom ved ved Helle dyrlægerne. Men et par af de der trælse oplevelser, så finder man jo på noget andet - jeg har ikke de store betænkeligheder ved deres kompetencer, så skete der et eller andet, hvor de er de rette specialister, eller er det slut, så vi ikke bare lige kan køre til Århus e.l., jamen så ville jeg da bruge dem... Men jeg vil helst undgå dem.

 • #9   27. jun 2020 Der er nu også rigtig mange der er glade for dyrlægerne i Grindsted. Også uden at de er "nå-ja-agtige" i forhold til deres dyr smiley
  Sdr. Omme er jeg ikke så kendt i, så hvad der lige er af muligheder for dejlige lufteruter ved jeg ikke, men i Grindsted er der en del, synes jeg. Engen midt i byen, hjertestien, Engsøen, Tronsøen er alle steder med skøn natur og hyggelige stier.


 • #10   27. jun 2020 Fubert - kan jo være man skal svinge forbi til et sundhedstjek og få et indtryk af dem,når jeg er flyttet engang smiley

  Nå ja, har lige fået lejekontrakten... Det er ingen grænser på antal dyr...siger det bare, så mange dyr jeg har lyst til smiley


 • #11   27. jun 2020 Jeg har i hvert fald altid været glade for dem. Nok især efter at de nye har overtaget det, men jeg har nu aldrig været utilfreds med de gamle. Men mon ikke det også kommer an på hvilke oplevelser man har.

 • #12   27. jun 2020 Jeg har ikke negative oplevelser med dem, men hver gang der har været noget i vejen, så er vi blevet sendt videre til et større sted med mere udstyr. Så ville jeg nok hellere spare tiden og penge og tage direkte til det store sted.
  Så skal man heller ikke forklare forløbet så mange gange, starter med en dyrlæge som følger en helt til dørs. Det foretrækker jeg i hvert fald smiley

  Som jeg oplever det har de travlt. Vi har haft brug for akuttid hvor de har henvist til Varde kl. lort om natten og i weekender. Og jeg har været derude flere gange hvor man praktisk taget ikke kunne blive ekspederet fordi de ikke havde tid...
  En af gangene ventede jeg i 15 min i konsultationen (bestilt tid hvor jeg skulle høre om min hund havde en sygdom som kunne afkorte hendes liv), fordi nogen havde indleveret en måge med brækket vinge, som de havde bestemt sig for skulle opereres....... Afliv den dog(!!!!)


 • #13   27. jun 2020 Dyrenes lægehus i Herning skulle vidst også være dygtige, jeg har ingen personlig erfaring med dem men har kun hørt godt om dem.
  Den dyrlæge som jeg før har brugt til mine hunde er lige stoppet, så fremover tager jeg til Herning.
  Jeg har ikke hørt meget godt om dyrlægen i Grindsted.


 • #14   28. jun 2020 Jeg kan anbefale dyrlægerne i Ribe

 • #15   28. jun 2020 Jeg bor ved Oksbøl nu, så tænker ligeså godt vi kan fortsætte som vanligt, hvis ikke Grindsted dyrlægerne dur - evt med brug af dem til vacc og den slags og så køre som vi plejer, hvis noget større dukker op - både ribe og Herning er jo også et godt stykke væk smiley

 • #16   28. jun 2020 Vestjyske dyrlæger Nørre Nebel er også okay til mindre ting efter min mening, de havde engang en dyrlæge som jeg ikke var så glad for, men hun arbejder der vidst ikke mere.
  Der var som sådan ikke noget galt med hende som dyrlæge men hun virkede meget stresset og var lidt "over det hele" de gange vi var der. hun kunne eksempelvis ikke huske os selvom vi kom ca 1 gang i ugen i flere måneder da Bandit havde smerter og hun kunne ikke huske hvilke behandlinger vi havde prøvet osv.
  Jeg brugte en bestemt dyrlæge i deres afdeling i Tarm derefter men han er desværre lige stoppet, jeg er ikke tryg ved dem i Nørre Nebel hvis det er større/ukendte ting der skal behandles men små ting såsom revet negl løs, ørebetændelse og ting som jeg ved er nemme at behandle så har jeg ikke noget imod at bruge dem.


 • #17   28. jun 2020 Men for de almindelige småting er nr Nebel altså også lidt langt at køre, når der er dyrlæger nok i området smiley

  Jeg har en ordning der fungerer nu - til større ting kører jeg til Kolding, hvor vi har fået rigtig god behandling før.

  Og hvis jeg ikke vil skifte til en dyrlæge lige i området til småtingene, kan jeg jo lige så godt fortsætte med at køre til esbjerg, som jeg plejer.

  Så søger ikke anbefalinger af dyrlæger, der ligger lige så langt væk eller næsten, for så beholder jeg den jeg har - kun erfaringer med de dyrlæger der ligger lige i området smiley


 • #18   28. jun 2020 Beklager geografi er ikke min stærke side, jeg kan godt se at Nørre Nebel faktisk ligger ret langt væk fra dig i forhold til dem i Grinsted. smiley

  Jeg tænker det er bedst hvis du bare bruger dem du plejer, jeg ved nemlig at der er rigtig mange i Tarm/Skjern området der køre til Herning, Varde og Esbjerg hvis det er større ting så mon ikke der er en grund til det. smiley


 • #19   28. jun 2020 Der er lige langt til esbjerg og nr Nebel fra grindsted smiley
  Jeg har været ganske tilfreds med den behandling vi har fået i Esbjerg, så skifter kun, hvis det nu viser sig, at vi faktisk får en super dyrlæge lige i baghaven smiley

  Ift nr Nebel, så har jeg været der med reiki for mange år siden. Jeg frygtede mavedrejning og han var virkelig sølle og det var så dem, der havde vagt. Behandlingen var kompetent nok, så i gen klager der, men det var en spøjs oplevelse - hun hilste slet ikke på hunden og på intet tidspunkt under behandlingen hverken talte hun til ham, aede ham eller på anden vis tilkendegav, at hun faktisk vidste, det var et levende væsen - det har jeg alligevel aldrig oplevet hverken før eller siden smiley
  - men som sagt intet at udsætte på selve behandlingen, og det er trods alt det der er vigtigst.


Kommentér på:
Nogen fra Grindsted/omegn?

x