{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
713 visninger | Oprettet:

Hjælp! {{forumTopicSubject}}

Jeg skulle til dyrlægen idag og købe foder, men da jeg stod og skulle ud af døren kommer jeg til at kigge på Tayson. Han har haft røde grumset øjne i over en uge, men idag var det højre øje meget større end det andet og når man så ham fra siden var selve øjet hævet helt ud over øjenlågene, det så virkelig voldsomt ud. Nåh men Tayson kommer med til dyurlægen hvor jeg aflevere ham så de kan kigge på ham når de lige fik et hul. Jeg bliver så ringet op 5min efter jeg er kørt da dyrlægen ikke kan kigge på ham alene for Tayson er virkelig gal. Jeg kører så tilbage og Tayson er helt fra den, og knurrer.
Dyrlægen der skal kigge på ham er den samme som for 1½ år siden undersøgte ham for HD hvor det gjorde så ondt på Tayson at han skreg. Vi har ikke været inde ved ham siden og han har ikke reageret sådan overfor de andre læger der er der, kun ham. Dyrlægen vil så kun give ham øjendråber i 10 dage og hvis det ikke blev bedre blev de nødt til at bedøve ham for at undersøge ham nærmere. Jeg følte at jeg næsten skulle skamme mig fordi Tayson reagerede sådan, han blev jo efterladt alene i et bur og var bange og så kommer han ind til ham manden.
Er der nogen af Jeres hunde der har haft sådan et øje?
Jeg kan bare ikke forestille mig at det ikke gør ondt på ham og jeg synes godt nok 10 dage er langt tid at gå med et øje der ser ud som om det er ved at sprænges, og har da læst at ved øjensygdomme skal der gribes hurtigt ind, men det synes jeg ikke man kan kalde det her.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp!
  • #1   27. aug 2007 Kunne en af de andre dyrlæger så ikke have kikket på ham... dem kunne han jo godt lide



  • #2   27. aug 2007 Ny dyrlæge, i morgen!

  • #3   27. aug 2007 Jeg ville prøve en anden dyrlæge. Øjet er noget af det mest følsomme man har.

  • #4   27. aug 2007 Der var ikke andre end ham der lige havde tid til at tage os uden varsel, desværre.

  • #5   27. aug 2007 ja jeg ville også finde en anden dyrlæge der kunne kigge på det. stakkels tayson, jeg har altid dårlig samvittighed med at efterlade nico ved dyrlægen da han HADER dem og og er ret bange for dem, så får det så dårligt over jeg jeg skal gøre det.

  • Karina .
    Karina . Tilmeldt:
    feb 2006

    Følger: 5 Følgere: 4 Svar: 12
    #6   27. aug 2007 Du skal få fat i en anden dyrlæge hurtigst muligt! Vi har været igennem en meget grim oplevelse med vores gamle hund smiley netop fordi vi kom hos en dyrlæge som ikke havde forstand på noget som helst! og da vores egen dyrlæge åbnede igen var det for sent! så bare afsted til en anden så hurtigt som muligt!

    God bedring med ham

    Karina


  • #7   27. aug 2007 Jeh vil nok oz kigge efter en ny dyrlæge...
    Tyson har haft meget røde øjne så vi var ved dyrlæge, hvor han blev bedøvet og fik et skrab på indersiden af begge øjenlåg, da han havde foliklær på sine øjenlåg, og det genrede hans øjen rigtig meget derfor var de blevet røde, og der udover havde han hele tiden overdrevent med søvn/betændelse i dem... Nu skal han have øjendråber i tre uger... Allerede dagen efter han havde været ved dårlæge og få fortaget det skrab, så hans øjne meget bedre ud...
    Jeg ved ikk om det måske er det der kan være galt med din Tayson, men jeg vil klart anbefale at du finder en anden dyrlæge og få det grundigt tjekket...


  • #8   27. aug 2007 Jeg har også dårlig samvittighed især pga pengene. Har lige betalt dem 600 for konsultation og øjendråberne. Og har også lige betalt 3000 i dyrlægeregninger, sidste måned så jeg ved snart ikke hvad jeg skal stille op, er arbejdsløs ligefor tiden så alle de penge jeg har i overskud penge går faktisk til ham.
    De sagde faktisk at den grime han går med godt kan have noget at gøre med det, men jeg må jo prøve at ringe til end anden dyrlæge imorgen.


  • #9   27. aug 2007 Jeg forstår ikke I afleverer jeres dyr.........Ingen kritik, ved det er normalt, men jeg kræver at være der uanset hvad pokker de så skal med mine.

    Det er trygt for hunden man selv er der, man kan stille spørgsmål hen af vejen og man ser hunden bliver behandlet ordentligt.


  • #10   27. aug 2007 Find en dyrlæge med speciale i øjensygdomme... de findes her og der rundt om i landet.

    Og så vil jeg da anbefale dig at få lavet en sygeforsikring - den hjælper dig godt nok ikke nu, men næste gang, der skulle ske noget.


  • #11   27. aug 2007 Janie F, iøvrigt - jeg har det ligesom dig. Jeg kan heller ikke få mig selv til at efterlade min hund. Har gjort det to gange med den gamle i hans tolvårige liv - en gang ved en rygoperation og en anden gang på KVL til en kikkertundersøgelse. Ellers har jeg stået ved min hunds side ved ALLE procedurer - selv røntgen...

    Jeg oplever det mest trygt for både hund og for mig - og vil dyrlægen ikke være med til den ordning, så findes der heldigvis andre ;o)
    Har dog aldrig oplevet det som et problem - tværtimod.


  • #13   27. aug 2007 Det er skam heller ikke noget jeg plejer at gøre. Men jeg var lidt desperat for at få kigget på hans øjne og da vi ikke havde en tid kunne vi få lov til at stå der i op til 3 timer. Og de ville heller ikke gøre noget ved ham før jeg kom. Det kunne de så heller ikke for Tayson bed fra sig så bange var han, så det gør jeg ikke igen.
    Dyrlægen kunne slet ikke komme helt hen og kigge på ham så jeg føler slet ikke at han er blevet undersøgt særlig grundigt, derfor synes jeg 10 dage er længe at gå hvis de dråber ikke virker. Tror jeg rinbger derned i morgen og beder om at en anden skal kigge på ham, for jeg er ikke glad for at han skal gå med evt smerter i så lang tid.


  • #14   27. aug 2007 Nååå, så er det ikke kun mig der er en heks ;o)

    2 gange har jeg afleveret :

    Kira da hun skulle have fjernet livmoderen grundet livmoderbetændelse. Hun ville ikke snakke med mig i flere dage.

    Carlos da han skulle opereres i det ene øre. Han skreg så frygtelig da han vågnede af narkosen jeg kunne høre ham i kælderen skønt de hasteringede fra 1. salen.

    Aldrig aldrig mere svor jeg. Karlslunde er ikke glade for mit krav, men jeg giver mig ikke. Så jeg er der hver gang nu. Da Carlos belv kastereret, til Effie's tandoperation og nu til hendes hofteoperation.

    Bare stil krav.......Bliver det nægtet, ja så tolker jeg det som urent mel i posen.


  • #15   27. aug 2007 Ikke at det har været nødvendigt endnu, men jeg ville godt overlade min til vores dyrlæge.. Meen nu kender vi hende også privat, samt hun er rigtig god til at håndtere hunde. Afleder deres opmærksomhed med godbidder når der skal stikkes lidt.
    Og nu er vi lidt pivede herhjemme, så det der med at klippe klør gør vi helst ikke, nu har vi nogle ulveklør der ikke bliver sildt, men det tager heller ikke mere en 30 sek. så er det gjort, uden hunden opdager det.. Så det får hun altså lov til ;-))


  • #16   27. aug 2007 Jeg ville tage til en anden dyrlæge.

    Jeg ( eller det vil sige Dess ) var ikke tilfreds med de 2 første dyrlæger, så nu kører vi 40 km. for at komme til dyrlægen. Til gengæld er både hun og jeg trygge når vi kommer. Han har virkelig et godt tag på hende.

    Ved den første dyrlæge var vi nødt til at sætte en mundkurv på for at dyrlægen kunne komme til at bedøve hende uden selv at komme til skade..
    Det var noget der ikke kunne vente..


  • #17   27. aug 2007 Jeg plejer også at have en mundkurv med men i farten glemte jeg den idag. Jeg føler bare jeg har betalt for en undersøgelse som jeg jo ikke har fået. Hsn kan jo ikke stå 2 meter væk fra hunden og sige det ikke er alvorligt. Og jeg føler mig ærlig talt ikke tryg ved at lade ham gå i 10 dage med sådan et stort og hævet øje, når det ikke er blevet ordentligt undersøgt...det må jo også gøre ondty.
    Men jeg ved ikke om jeg kan forlange at komme ind til en af de andre dyrlæger og få den undersøgelse uden at skulle betale igen.


  • #18   27. aug 2007 Mortayson
    Ring til Århus dyrehospital, de har en rigtig øjendyrlæge.
    Der er ikke mange almindelige dyrlæger der har den store forstand på øjensygdomme.
    Jeg kan give dig et eksempel. Jeg har en jack russell hvalp, hvis øjen løb da jeg købte ham.Jeg gik til min almindelige dyrlæge og fik øjendråber der selvfølgelig ikke hjalp. Han kunne skylle tårekanalerne, men der var 25% chance for det hjalp, så nej det gjorde jeg ikke.
    Jeg kontaktede en øjendyrlæge, og det endte med at min hund skulle opereres, det viste sig at hans tårekanaler var for små.Og det har hjulpet,men tænk hvis jeg bare havde lade ham være og tro på min egen dyrlæge, så havde han haft våde øjne hele tiden med fare for infektioner i øjet
    Århus dyrehospital har en hjemmeside om øjensygdomme, den er ret god


  • #19   27. aug 2007 Jeg synes du skal prøve.....du har intet at miste.

    Og ærligt, du har da ret efter min mening. Ingen kan stå på afstand og sætte diagnose.

    Forklar dem du er utilfreds og med hvad........så krydser jeg fingre for de kan det rigtige i hvad du siger.


  • #20   27. aug 2007 Har lige lagt 2 billeder af hans øjne ind i et album, det viser ik så tydeligt hvor slemt det ser ud irl.

    Ringer også til dem imorgen, vil da aldrig tilgive mig selv hvis jeg venter de 10 dage og det så var alvorligt og ikke kan redes efter så lang tid.


  • #21   27. aug 2007 Du skal have fat i en ordentlig dyrlæge, det der skal han ikke gå med i 10 dage

  • #22   27. aug 2007 Ja man kan jo godt se på billederne at det ene er meget større end det andede, og selve øjeæblet er hævet helt udover hans øjenlåg, så det må sgu gøre ondt på ham. Men hvis de ikke vil hører på mig må jeg ringe ned til en anden dyrlæge som jeg kan se er specialist i øjensygdomme, og så punge ud en gang til.

  • #23   27. aug 2007 Ja og der er flere af slagsen i jylland. Hellere en gang til end han måske mister synet på øjet

Kommentér på:
Hjælp!

Annonce