{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
861 visninger | Oprettet:

Ringtræning - hvor gammel? {{forumTopicSubject}}

Hej,
Beklager alle mine opslag og spørgsmål! Men jeg elsker at vide ting på forhånd og være forberedt! Hvornår er det bedste tidspunkt at starte til ringtræning med sin hvalp? På dkk side kan jeg kun finde at det er for "alle aldre".
Men tænker ikke man starter allerede med en 10 ugers hvalp?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ringtræning - hvor gammel?
  • #1   29. maj 2022 Selvfølgelig kan du starte med en 10 ugers hvalp. Det er virkelig god træning til selvkontrol/balance.

  • #2   29. maj 2022 Det bestemmer du jo selv, men jeg kan finde på meget træning som er sjovere både for hund/hvalp og ejer.

    Jeg har en hvalp på 10 måneder som jeg har været til ringtræning med to gange, fordi jeg har været så letsindig at melde os til udstilling, jeg regner med, at vi når to gange mere inden vi skal afsted.


  • #3   29. maj 2022 About ja der er kæmpe forskel på hvordan ringtræning foregår. Jeg har også gået til kedelig ringtræning. Rundt, rundt, rundt og atter rundt. Jeg har også gået til ringtræning, hvor hundene havde en fest, og hvor kropskontrol og kontakt var i højsædet. Så som med andre former for træning, så er der selvfølgelig også forskel her.

  • #4   29. maj 2022 Når man deltager i DKK aktiviteter skal hvalpen/hunden være vaccineret efter gældende regler: https://www.dkk.dk/alle-emner/sundhed-og-sygdom/vaccinationer

    Jeg er starter til ringtræning med mine fra ca 3 mdr

    Og husk at man ikke bare behøver at stå og vente - man kan selv skabe sig en fest og gøre træning sjovere og mere underholdende. Personligt har jeg valgt at deltage i ringtræning på flere forskellige hold da det er forskelligt hvaordan det foregår og man får forskelligt med hjem - udstillinger er også forskellige set-ups hver gang


  • #5   29. maj 2022 Louise: Det er der uden tvivl, altså forskel på ringtræningen. Jeg tror bare at der er meget langt imellem de steder, hvor de gør noget ud af det, hvis man kan kalde det det.

    Jeg prøvede for mange år siden ringtræning med Asti og det var løbe rundt og rundt og rundt.
    En tur hvor man blev kigget på, hvor man løber frem og tilbage og stiller hunden op, og det var det.

    Desværre så er det præcis det samme, som jeg oplever til ringtræning nu.

    De to gange hvor jeg har været afsted med Bunji har jeg fået én kommentar (det var første gang), det var at det ikke var så godt, hvis Bunji løb og kiggede på mig. That's it.
    Ellers har jeg ingen hjælp eller vejledning fået, men bare løbet rundt og rundt. Det tænker jeg ikke at hverken jeg eller min hund bliver bedre af.

    Til sidste ringtræning var der en som tidligere havde gået til træning et andet sted. Hun sagde at der havde hun fået lidt mere feed-back, men grunden til at hun ikke kom der mere var, at de havde slået to hold sammen, så nu var de 18 hunde og kun én træner, så ventetiden var umådelig lang inden det ligesom blev ens tur.

    Nå, men grunden til at jeg så alligevel kommer til ringtræningen, selvom jeg syntes, at det er dårligt, er at min hund trods alt for en eller anden form for miljøtræning af at løbe rundt i en cirkel med andre hunde...


  • #6   29. maj 2022 Jeg starter med mine fra jeg får dem hjem, og de hjemmelavede kommer afsted første ringtræning efter de er fyldt 8 uger smiley så afsted med dig

  • #7   29. maj 2022 Tak for alle jeres god inputs!
    Det skal selvfølgelig være sjovt for hende at komme afsted og jeg skal da nok gøre mit for at vi hygger os. Jeg var bare bange for at det ville blive for mange indtryk for sådan en lille en. Det er min første udstillingshund jeg skal have smiley


  • #8   29. maj 2022 Jeg har fundet et sted som laver bord træning samt hvor man løber. Så tænker vi prøver midt forskelligt smiley

  • #9   29. maj 2022 About det lyder godt nok trist. Lidt ligesom lydighedstræning, hvor det kun er lineføring.

  • #11   29. maj 2022 Jeg kommer til at gå igang fra min hvalp er faldet til herhjemme.
    Når vi så har godt styr på det, kan vi jo nøjes med at tage afsted når vi lige skal pudses af op til udstilling. Det bliver ikke i stedet for hvalpetræning.

    Der hvor jeg gerne vil gå, er der god hjælp at hente. Da jeg fik lov til en træning med en af Malenes huskyer, fik jeg en masse feedback. Og når vi stod og ventede, begyndte vi bare at træne små tricks, når det blev for kedeligt for hunden.
    Det ved jeg også der nogle gange er folk der gør i ringen, når der er mange i klassen, for så skal hunden jo også bare stå og glo i en evighed imens dommeren går igennem den en for en.

    Julia, jeg vil anbefale dig at få et trimmebord, hvis du ikke allerede har et. Alternativt bare en måtte der minder om overfladen på et trimmebord du kan lægge på et bord derhjemme, så du også kan træne bord derhjemme.
    Så bare lige op, nusse lidt, giv en godbid og så ned igen, hver dag. Så den bliver helt tryg og glad ved bordet smiley

    Og træn at tjekke tænder. For det synes de ikke altid er det fedeste, og når man så har en dommer der vil tjekke selv, er det godt at hunden er vant til det.


  • #12   29. maj 2022 Julia hvor bor du?

  • #13   29. maj 2022 Louise: Det er meget trist at meget ringtræning desværre er sådan. Det ene sted er det privat og det andet sted er det under DKK.

  • #14   29. maj 2022 Isabelle: Desværre samme oplevelse jeg har.

  • #15   29. maj 2022 Louise, jeg bor på Falster. Så er lidt begrænset hernede desværre. Synes de fleste steder er omkring Roskilde/kbh og så langt kører jeg ikke efter arbejde smiley

  • #16   29. maj 2022 God ide, må spørge opdrætter hvor man Jan finde sådan et smiley

  • #17   29. maj 2022 Jeg bor selv på Falster.
    Hvad kender du til af ringtræning?
    Evt i pb.


  • #18   29. maj 2022 Jeg starter til Ringtræning som noget af det første. Der er super socialisering og prægning.
    Vi har mega gode hold nær min bopæl.


  • #19   29. maj 2022 Jeg prøver at melde hende til, når jeg får hende hjem smiley Vi kan først komme på hvalpehold til august, så må vi få lidt socialisering igennem der smiley

Kommentér på:
Ringtræning - hvor gammel?

Annonce