{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.105 visninger | Oprettet:

Kostskole for hunde? {{forumTopicSubject}}

Hej HG!

Sad og så lidt YouTube, da en nævner noget med en "boarding school" og hvordan hunden lige skulle klippes, inden den skulle afsted igen til "advanced level obedience"

Det gjorde mig nysgerrig og jeg har søgt lidt på nettet ?? Det er åbenbart relativt normalt, at man lige smider sin hund nogle uger på kostskole, så de kan lære noget lydighed? Hvordan har jeg aldrig hørt om det og er det noget vi har i Danmark?

Skal bestemt ikke bruge det og ved heller ikke om det mest handler om dovenskab? Det bliver reklameret som en god løsning for den travle amerikaner, som lige har fået hund .
Altså det er ikke problemhunde, bare nye hundeejere, der ikke selv kan/gider træne gå pænt i snor og socialisering

Andre der kender dette koncept? Kender kun til at sende sin hest ridning ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kostskole for hunde?
  • #1   2. jun 2022 Det kaldes som regel board and train derovre. Dem der kører det tager også ofte hunde med adfærdsproblemer, men ikke ekslusivt. Mange af dem der tilbyder board and train er også ofte "balanced" trænere, som bruger fx stød eller pighalsbånd. Ikke alle, selvfølgelig men mange af dem gør.

    Men en decideret kostskole har jeg aldrig hørt om. For mig lyder det som en måde at lave en "luksus" version af B&T.


  • #2   2. jun 2022 Der er da ham her i Danmark hvor man sender sin hund hen og lukker den i en boks det døgn eller sådan noget. Kan ikke huske hvad han hedder

  • #3   2. jun 2022 #2 den unævnelige voldemort, også kendt under synonymet Hundevrøvleren

  • #5   2. jun 2022 Det lyder også lidt tosset. Læste mig til et sted i England, hvor hunden boede hos dem 8 uger og så var de færdigtrænede smiley Så nemt kan jo være at få en opdragen hund!

    De nævnte dog også, at de godt kunne gøre det på under 8 uger for hvalpe, for de er jo ikke ødelagte endnu smiley


  • #6   2. jun 2022 Åhåh, håber da ikke at jeg har hidkaldt den unævneliges vrede over mig, har jo glemt at tilskrive ham som LORD voldemort smiley (burde lord ikke staves anderledes i forbindelse med ham hundevrøvleren? smiley

  • #8   2. jun 2022 Der er altså også temmeligt mange board and training trænere, der bruger positive metoder smiley

    Det er ret almindeligt andre steder i verden (USA bl.a ) og findes også herhjemme om end i mindre omfang - og ikke kun hundevrøvleren. Har da hørt om det med schæfere der sendes afsted for at træne til og få prøver, jagtfolk der sender hunden afsted så de kan få en brugbar jagthund hjem mm


  • #9   2. jun 2022 Ah ja, nu tænkte jeg også mere på almindelige kæledyrshunde, eller hvad man nu lige skal kalde det. Tænkte slet ikke i retning af brugshunde - Men du har ret i, at det er ret normalt i den henseende. Også med hyrdehunde.

  • #10   3. jun 2022 Jeg har også hørt om, at hunde bliver sendt i træning ifm. at blive servicehunde eller anden "brug".

    Men havde godt nok ikke troet det var så normalt at sende Fido på 2 måneders ophold for at lære ikke at hoppe op i sofaen smiley


  • #11   3. jun 2022 Hundehold i USA minder ikke altid særlig meget om hundehold i DK smiley Det er forholdsvist almindeligt derovre at man sender hunden afsted på et træningsophold. De glemmer så liiiige den lille pointe at opdragelse også skal være en opdragelse af mennesket i den anden ende af snoren smiley . Det er heller ikke ualmindeligt at man egentlig ikke har tiden til at have en hund, men pyt for man får bare en hundelufter på, som så kan tage den ud en tur i løbet af dagen, så kan den sagtens klare at man både er på arbejde og ude og hygge med vennerne i byen bagefter. Lidt det samme ser man i england.
    Herhjemme er det ikke helt ualmindeligt at jægere sender jagthunden i træning. Jeg kender også et par schæferfolk, der har haft sendt deres hund afsted på træningsophold.


  • #12   3. jun 2022 Ja, de har hund på en lidt anden måde.

    Er med i en gruppechat på Instagram, hvor pudelejere fra Canada, USA og England, lige har siddet og diskuteret deres forskellige hundetoiletter smiley
    Hvilket jo egentlig bare er kattebakker på altanen, så man ikke behøver gå ud med hunden, hvis det regner ??


  • #13   4. jun 2022 Jeg har i går overhørt en kollega anbefale, at man såede et lille stykke græs indendørs i en balje, så man ikke skulle løbe med hvalpen ned fra 4. sal for at tisse...
    Så kunne den jo oss bare gå derover og tisse når den var alene hjemme


Kommentér på:
Kostskole for hunde?

Annonce