{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
862 visninger | Oprettet:

Tænke tænke tænke!!! {{forumTopicSubject}}

Ja som i kan se er der noget der får mig til at tænke rigtig meget.. Har mødt en del unge piger alderen er fra 19-28 og de aner ikke en skid om den hund de har ja nogen aner faktisk ikke noget om racen og det irriterer mig noget så grusomt at nogen af dem ikke engang kan holde deres hunde..

Det der irritere mig mest er at nå man spørger dem svare de det er vist nok en pittbull...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tænke tænke tænke!!!
  • #1   11. sep 2007 det er derfor det tit gkan gå galt... det er træls.. :o/ heldigvis er der også nogen der gør... smiler

  • #2   11. sep 2007 øv... er jeg så gammel nu... griner...

  • #4   11. sep 2007 Så et meget sjovt indlæg en dag i en GB på en hjemmeside. Hun skrev: søde hunde bla bla bla... jeg overvejet at få en poms. jeg har haft hund, men den måtte jeg komme af med da jeg fandt ud af at den var en pittbull med damp og ikk en amstaff som jeg havde fået at vide.
    Hun havde så vedhæftet et billede a sin gamle hund- en helt leverfarvet "amstaff" med leverfarvet næse og ravgule øjne. hmmm ja det er nemt at tro at den var amstaff...


  • #5   11. sep 2007 jeg er også ung endnu smiley

    Jeg kan også have problemer med at holde Budy, men jeg prøver da at få ham omvendt vha. hundetræning smiley


  • #6   11. sep 2007 KC nej nej du virker da i alt fald ikke gammel

  • #7   11. sep 2007 åårrrhhh tark julie.... de er søøød... smiler

  • #8   11. sep 2007 de = du


    stavefejl gratis idag... he he


  • #9   11. sep 2007 B B du prøver da at gøre noget ved det.....Det er dem der er ligeglade jeg mener

  • #10   11. sep 2007 ** K & C **

    Ja det er de heldigvis....


  • #11   11. sep 2007 julie b

    ved det godt.. synes det er lidt underligt at de skriver i profilerne herinde at deres hund nok har lidt pitbull i sig. Ikke fordi jeg har noget imod racen (kender den ikke), men den er ulovlig og så må man ikke - færdig slut

    Nogle har dog bare "begynder problemer" og spørger jo bare for at blive klogere - dem skal vi jo hjælpe


  • #12   11. sep 2007 Ej grunden til jeg kom til at tænke på det var vi mødte en i byen idag hun går med en tigerstribet et eller andet og nå jeg siger et eller andet er det fordi vi ikke lige kunne placere racen.. Hun siger jamen det da en pittbull den lignede nu mest en pointer med tigerstriber og knækøre.. Men det er bare så tit man møder dem..

  • #13   11. sep 2007 Buddy Badutspringer .

    Jeg giver dig helt ret og skal hjælpe de nye men alligevel selv en svensk dansk gård hund er jo gået hen og blevet en pittbull her i byen....


  • #14   11. sep 2007 Hvad race er det nu min hund er? Var det en cockerspaniel eller en basset hound eller hvad var det nu lige? Hehe..

  • #15   11. sep 2007 he he.. dansk/svensk pittbull smiley

  • #16   11. sep 2007 GGGGGGGGGGG dansk svensk pitbull gårdhund... fniiiiis

  • #17   11. sep 2007 ja vi grinede højt og længe..

  • #18   11. sep 2007 Hehe,ja selv jeg er trist over det. Nu er jeg jo kun 19år og har en amstaff. Så ja, jeg er ret meget med i alders skalaen du nævner, dog har jeg styr på hvad jeg er gået ind til.
    Og selv om Bataya godt kan finde på at gå amok når hun ser en hund, så har jeg da styr over situationen(Selv om det ikke altid ser sådan ud)

    Men ja, jeg synes også det er trist når der kommer en amstaff/pittbull gående sammen med nogle unge piger, og man kan se at de nærmest panikker når de ser en anden hund, jeg går tit over på den anden side når jeg møder en hund jeg ikke er helt tryg ved, og lader som regl kun Bataya hilse på hunde hvis ejer ser fornuftig ud.

    Og så er jeg træt af konstant at få spørgsmålet: "er det en pittbull?" eller "er det ikke en kamphund?", bliver irriteret hver gang jeg hører det. Eller hvis voksne mennesker spørger mig om jeg har min hund for at få respekt.

    Skulle lige ud med det smiley


  • #19   11. sep 2007 Mia m
    Nu så jeg lig ebilleder i din proil og vil bare lige sige hvad der gør folk rædselsslagne. Det er de billeder hvor hunden "leger med pind" med en fyr. (og det er selvfølgelig ikke fordi din hund er farlig - kender den ikke, blot et eksempel)

    Hvade en kollega som havde været ved stranden og der havde hund set "en kamphund" lege som på billederne med sin ejer. Billedet viser hvor mange kræfter hundene har og at de ikke sådan slipper. det er sjældent at ejere af en muskelhund, prøver at fremstille den, som den familiehund, den er i nogle tilfælde..derfor får folk nok også det forkerte indtryk.

    Jeg vil ikke lege voldsomt med Buddy offentlige steder, for han kan se farlig ud i nogles øjne og det ville skræmme folk.. så hellere gå roligt med ham, sidde og klappe og lave "søde ting", så folk ændrer deres mening


  • #20   11. sep 2007 Mia M

    Det da altid rart der er nogen der kan styre deres hund .


  • #21   11. sep 2007 jeg må indrømme jeg har haft en god grineren fornylig..

    En pige på 16 og en på 18 havde vær fået en hund den ene en amstaff den anden en amerikansk bulldog de kan overhovedet ikke styre dem. De var ude at gå og pludselig begynder begge hunde at løbe begge piger falder på røven og bliver slæbt ja nok 200 m. hen af fortorvet jeg kunne altså ikke lade værd med at grine syntes det så sjovt ud.. og nej er ikke ond men det var som taget ud af en film


  • #22   11. sep 2007 Bine - Ja, det er det. Boede i Kalundborg da jeg fik hende, og der er alle ude på at få så meget respekt som muligt, og rigtig mange på min alder og yngre har amstaff/pittbull's pga respekt.

    Det skal også lige siges at jeg valgte at gå til hundetræning med min, både for at hun kunne blive socialiseret og selvfølgelig også for træningens skyld. Jeg har været ude for at blive hånet af andre fordi jeg gik til træning med hende, de grinte af det, fordi en amstaff jo ikke skulle gå til træning og være godt opdraget, det var jo en magthund.! Jo, takk, men ikke hos mig.


  • #23   11. sep 2007 Buddy - Jeg leger aldrig "farligt" offentlige steder, det der er hjemme i haven, og det er min fyr der leger med hende. Billederne er lagt herind fordi Bataya elsker at lege sådan og hun kommer selv hen med pinden til ham.

    Jeg fortæller aldrig at Bataya kan det der når jeg møder folk, og viser kun hendes gode sider frem, for at folk kan se at hun ikke er farlig. Jeg bruger meget tid på folk der er interesseret på den positive måde, og fortæller dem gerne om racen og om min hund.


  • #24   11. sep 2007 julie - Hehe, ja der havde jeg nok også fået en go griner over det.

  • #25   11. sep 2007 Mia M

    tror heller ikke du kunne komme i tanke om det - det var blot som eksempel..

    Hvis man kigger i bybilledet, så er det bare oftest de "forkerte" typer man får øje på, som ville gøre den slags...



  • #26   11. sep 2007 Buddy - Ja giver dig helt ret i at der er mange "forkerte" typer i byen som står og spiller op med ders amstaff. Har da også været ude for at de sys at min Bataya og deres muskelhund skulle hilse, det har jeg dog været imod, ja jeg ikke vil udsætte Bataya for fare.

    Men ja, har taget mange diskussioner med mine venner og andre bekendte og at de havde amstaff og at de ikke gik til noget træning med den.


  • #27   11. sep 2007 nå nu var det jo netop især unge piger der ikke kan styre deres hund det her gik på, men må indrømme at jeg gerne gå væk når der kommer helt unge med muskelhunde i det hele taget ,eller gamle damer med små hunde, dem er jeg s.. ikke tryg ved, men det skal så også siges at man kan blive snydt...hentede min niece fra skolen, der skulle jo lige komme en amstaff men en gut på højst 22 år, det viste sig at være den mest velopdragne og venlige hund , man kan tænke sig, vi slog følge skulle samme vej og hele vejen gik hunden og smilied venligt imens den vendte sig om og sikrede sig at vi alle tre var med....

  • #28   11. sep 2007 Cecilie&Freja .


    Nej men du render helle ikke rundt med en amstaf i en alder af 16 eller en amerikansk bulldog og dekræver jo lidt flere kræfter..


  • #29   12. sep 2007 altså det med at lege med pind og trække... det gjorde jeg også meget med min schæfer og han var ikke kamphunds lignende på nogen måde... smiler

Kommentér på:
Tænke tænke tænke!!!

Annonce