{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Loppehjælp
 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 10 Emner: 11 Svar: 2.117
  #1   10. sep Bravecto

  Ikke i den billige ende, men det virker

  Alt skal støvsuges grundigt, vaskes eller i fryseren


 • #2   10. sep Øv det er med dyrlæge som jo også skal have 500 plus bare for at se hunden?(syntes det er sygt at kræve konsultation når evidensen er tydelig for enhver) Hvordan er bravecto bedre end andre midler der ligner? Kan se der er mange af de samme bivirkninger. Har haft hele hytten vasket, men har gulvtæppe i stuen, er der en spray der kan bruges her? Håbede at få fat i noget der virker i dag men så koster ekspertens gloen og recept 2x. Må evt vente til i morgen men syntes det bliver værre og værre.

 • #3   10. sep Enig helt klart bravecto

 • #4   10. sep Du kan prøve Bayvantic der bare er et spot-on produkt.
  Lopper lever jo ikke på hunden men i omgivelserne. Så der er det mest effektive grundig støvsugning, rengøring, vaske alle tæpper, kurve og udstyr af stof. Og så give hunden et bad med loppeshampoo og en kløestillende shampoo.


 • #5   10. sep Jeg har en skide irriterende "stofsofa" som er svær at børste fri for hundehår.. har vasket tæpperne i forgårs, og støvsuget og vasket alt tøj i skabe osv og må igang igen, men skal sofaen brændes så? Den kan jeg jo umuligt gøre helt fri for lopper tænker jeg lidt.. :s bayvantic er i min prisklasse kan jeg se. Undersøger det lidt nærmere og går i gang med rengøring osv igen i morgen tænker jeg. Jeg gik i to uger og troede der var tale om foderallergi før jeg så en loppe. smiley (gav tyggeben skylden)..

  Jeg ser dårligt og tror nu der har været problemer hvert år her sidst sommer start efterår, men fordi jeg ser dårligt har jeg ikke fattet der var tale om lopper. /facepalm

  Og nu Molly er snart 16 er den allergisk intolerance måske blevet være? Capstar har sidste år været nok da min søster fandt en loppe, men ikke i år. Har mange pindsvin hvor jeg er flyttet til sidste år. Dem mistænker jeg for at bære på lopper? Så er haven fuld af lopper er det vel op ad bakke?


 • #6   10. sep Hvis hunden er meget plaget af loppeeksem, så ville jeg ikke prøve mig frem med produkter som "måske" hjælper, men med noget der garanteret hjælper, selv om det er dyrt. Hvis midlerne ikke virker, så bliver det jo meget dyrere i sidste ende.
  Og gør grundig ren, lopperne lever i alle sprækker og revner, gør evt ren med en "dampmoppe", samt sprøjt hele huset for lopper.

  Jeg har 4 pindsvin fast hver dag som kommer og spiser, og mine hunde har aldrig haft lopper.


 • #7   10. sep Pindsvinelopper kan ikke leve på hunde, så nej pindsvinene er ikke skyld i problemet, det eneste der virker i længden er bravecto, det er i sidste ende det billigste at give det straks i stedet for at prøve sig frem, omgivelser gøres rent, gerne med damp, det kan også bruges på sofaen, lopperne vil uddø efterhånden når du bruger bravecto, alle som bider din hund får jo gift og efter nogen tid er alle æg klækkede og alle lopper døde.

 • #8   10. sep Capstar slår de levende lopper på hunden ihjel, op mod 80%, på kort tid (kløe tiltager da lopperne bider)
  Bravecto gives til at tage de resterende levende lopper, og forebygge loppeangreb fremadrettet.
  Hele huset rengøres, inkl. revner og sprækker, da loppeæg snildt kan ligge i flere år, og klække når de rette omstændigheder opstår.
  Trinol 810 (købes i Matas) sprøjtes i alle revner og sprækker (bonus, alle andre koldblodede kravl dør også ved kontakt med Trinolen). Sovepladser bør ikke sprøjtes.

  Hold dig fra Frontline præparater, lopperne er mange steder resistente og du kan ikke behandle din vov igen et stykke tid ..
  Advantage kunne være et forsøg værd ... men lige her er det bedre med kvalitet frem for penge sparet. Det betaler sig på sigt.

  Ingen Bayvantic hvis I har katte.


 • #9   10. sep Hvor meget kan jeg regne med bravecto koster inkl konsultation? :s okay godt det ikke er noget pindsvin kommer med. smiley har selv vand stående til dem ?? er det her loppeæg ? Molly gnaver i det..

  profilbillede
 • #10   10. sep Du skal ikke betale konsultation for at få Bravecto hos dyrlægen.
  "Bare" et udleveringsgebyr.


 • #11   10. sep Nå for søren.. har det med at male fanden på væggen.. det var da fint, tak for hjælp alle sammen! Ser om jeg kan skrabe sammen til trinol også. Får snart spat af at se Molly sådan, det må være ulideligt.

 • #12   10. sep Men hvis Molly har allergi og allerede har kløet/bidt/slikket sig i stykker, så skal hun da have noget kløestillende hurtigst muligt. Så er det ikke nok at vente på, at Bravectoen virker og hun ikke bliver bidt mere.

 • #13   10. sep Jeg ville bade hunden i kløestillende, når hun er så hårdt ramt, og derefter give en behandling.
  Ift omgivelserne så støvsug grundigt, damp eller spray overalt.


 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 308
  #14   10. sep Jeg læser disse anbefalinger med jævne mellemrum - støvsug, damp, spray mv overalt - og tænker: HVORDAN kan nogen af jer have gjort dette? Hvor meget damp, spray - loppemiddel har I brugt? Hvor mange mange kroner har det kostet at spraye hvert eneste møbel, hver eneste sprække i alle gulve, vægge, skabe mv. i huset? Har I sendt tæpper til rensning? Har I sprayet i og under senge, sofaer, stole, reoler, skabe mv? Er samtlige puder smidt i fryseren eller fået en omgang spray også?
  Hvis ja? WAUGH smiley

  PS. Jeg har haft hunde med lopper fra min kat. Hunde og kat blev behandlet - og det var så det. Jeg må have været mere end almindeligt heldig smiley

  PSPS. Jeg mener IKKE ovenstående ironisk eller lignende. Jeg tænker bare slet og ret over, HVOR meget mange af jer har været nødt til at gøre for at slippe af med de s.... lopper.


 • #15   10. sep Hvis din hund har udviklet hotspot pga. loppebid, så er det altså dyrlæge hurtigt, ellers så kan du godt finde den helt store pung frem. Det klør, det gør ondt, og det kan sprede sig enormt hurtigt, som i inden for få timer, hvis ikke du får det stoppet. Fra en 5 krone størrelse til halvdelen af bagparten på under et døgn.

  Er der sår skal pelsen fjernes helt omkring såret, et godt stykke udenom, så du kan holde det tørt og se, hvis det skulle sprede sig.
  En allergihund udvikler meget nemt hotspot ved loppeangreb, og fordi immunforsvaret er svagt kan det hurtigere sprede sig.

  Jeg endte med 2 gange at skulle betale 3-5000kr+ for at få det renset op, smertestillende og kløestillende etc. Det var så i vagten (hurra for forsikring). Hun var allergihund og et enkelt loppebid endte med omvendt puddelklip (en bjæfer med bar røv).
  Få det klippet fri og holdt tørt, hvis du er heldig kan du stoppe det i tide ...


 • #16   10. sep Isabelle: De 3 gange jeg har haft lopper i huset som voksen, er alt vasket, eller smidt ud. Der er rengjort overalt, som i OVERALT. Og det var megahårdt, og tog 2 dage.
  Der sprøjtes med Trinol mindst 2 gange årligt.
  Og der gives Bravecto mindst 2 gange om året, hvert eneste år.

  Jeg mener det seriøst. Jeg kan ikke selv tåle loppebid (vi købte en hund på Vorbasse Marked (vi vidste ikke bedre i 1989), da jeg var 7 år, og den var ved at kradse af, så inficeret var den, af lopper, siden dengang reagerer jeg ret ekstremt på loppebid).
  Pga. anskaffelse af killing 2 gange siden, har jeg som voksen haft lopper i boligen ved anskaffelse af hver kat, og 3. gang erhvervede jeg dem efter besøg hos en loppebefængt pekingeser.

  Det er nok et af de eneste tidpunkter hvor det kan betale sig, at have indrettet huset efter dyrebørnene (alle gulve, vægge og møbler kan tåle, at blive vasket og sprøjtet, og ellers ryger det ud).
  Og så bor jeg aldrig på over 65kvm.


 • #17   10. sep Jeg har også altid kunne nøjes med at behandle dyrene, men hvis der først er voldsomt mange lopper, så kan det tage lang tid før de alle er væk og er hunden,som her, voldsomt plaget, kan der være god mening i at behandle omgivelserne også

 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 308
  #18   10. sep Jeg læser heldigvis ikke, at TS' hund har fået hotspot - men ja - en voldsom reaktion som selvfølgelig skal behandlet med kløestillende mv.

  Det er ikke fordi, jeg ikke tror på, at mange af jer har skullet sprøjte og dampe og rense mv, Sanne. Jeg ser bare cirka sådan her ud smiley bare ved tanken - og har så heldigvis ikke haft brug for at grundrense hver sprække, møbel, gardin, tæppe mv i mit hjem, den ene gang mine hunde har haft lopper - og i øvrigt (tænker jeg nu) heller ikke de andre gange, mine katte har haft den slags, FØR jeg fik hunde.


 • #19   10. sep Isabelle
  Tror nu ikke rengøring ved loppeangreb behøver at være så omfattende. Syntes også det er sjældent man høre om loppeproblemer.
  Men ved en parasit som Giardia kan det virke ret uoverskueligt, med alt den rengøring, der ofte skal til, for at hunden ikke smitter sig selv igen og igen.


 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 308
  #20   11. sep Det forekommer mig helt uoverskueligt at skulle rengøre i forbindelse mede Giardia. Jeg har uendelig ondt af mennesker, hvis hunde rammes af denne ækle parasit smiley

 • #21   11. sep Har fået bravecto i Molly nu og barberet fri, om nogen af stederne jeg syntes var lidt fedtede og faktisk gemte lidt gnarly gnavesår. Nu bruger jeg lidt mediscrub og noget skinfood jeg var anbefalet ,og så må jeg jo igang med vask af sengetøj osv igen smiley

  Prøver lige om ikke den går med at regelmæssig vaske hvor hun opholder sig men har overvejet at få dampet det gamle gulvtæppe så snart jeg kan finde en til lån/leje. Er damp nok til at dræbe evt loppeæg i gulvtæppet?

  Det kostede lige under 350 i det hele. Det var sgu da ikke galt. Fik 1 behandling og kan hente til de tre næste senere. Og Molly skulle lige insisteres et par gange, før hun åd den. Der er en dame der har fået fine smagsløg med alderen.. ??


  profilbillede
 • #22   11. sep Dyrlægen mente ikke der var behov for kløstillemde shampoo, men kunne vende tilbage hvis det ikke bliver hurtigt bedre. Hvis der er nogen der kender en håndkøbs der rent faktisk virker tager jeg gerne anbefalinger.

 • #23   11. sep Kløestillende salve kan købes i håndkøb på apoteket

 • #24   11. sep Godt du har fået hende tilset og sat behandling i gang. Held og lykke med loppebekæmpelsen.

  Jeg ved ikke om damp dræber æggene, Trinol dræber larverne, når æggene knækker, men hvis det gør, er en damprens måske givet godt ud.

  At have en vov med loppeallergi er bare det mere omstændigt.


 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 308
  #25   11. sep "Molly har fået lopper og er ekstremt plaget af dem"

  På hvilken måde plaget, hvis det ikke handler om kløe?
  Handler det om kløe, forstår jeg ikke, at dyrlægen kan mene, at Molly ikke har behov for noget kløestillende.
  Da Vilma for nogle uger siden havde noget hotspotlignende (dyrlægens ord) på haleroden, fik hun både kløestillende salve og piller - fordi hun slikkede voldsomt p.gr.af kløe.


 • #26   11. sep Vi giver capstar hver 2. dag og sprøjter hjemmet med Trinol 810. Virker altid her. Husk at behandle hjemmet også. Det er dér lopperne bor.

 • Isabelle
  Isabelle Tilmeldt:
  aug 2023

  Følgere: 15 Svar: 308
  #27   11. sep Når du skriver "sprøjter hjemmet", Louise - mener du så, at samtlige gulve, tæpper og møbler sprøjtes i alle rum, hvor hunden kommer?
  Hvis ja: Hvor mange liter Trinol bruger I til et helt hus?


 • #28   11. sep Isabelle det er kun stueetagen, da hundene ikke kommer ovenpå. Det er ca 120 m2. En enkelt sprayflaske er alt rigeligt. Den forstøver det meget meget fint og ret bredt. Det er langtidsvirkende. Ja det er som udgangspunkt dét der ikke kan vaskes eller fryses.

Kommentér på:
Loppehjælp

Annonce