{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
948 visninger | Oprettet:

Vaccinationspriser {{forumTopicSubject}}

Jeg var nær faldet ned af stolen, da jeg i går aftes tjekkede priser på en simpel sundhedsundersøgelse med vaccination - altså et dyrlægebesøg af max 10 minutters varighed.
Prisen er steget med 25% siden jeg vaccinerede sidst, hvilket må siges at være langt over alm inflation.
Puh hvor er det altså bare svært at følge med på de dyrlægepriser... og så forstår man jo godt at prisen på forsikring stiger vanvittigt disse år også smiley

Lad os lave en lille hurtig rundspørge på et rutinebesøg:
Hvad koster sundhedstjek med alm vaccination hos din dyrlæge?

Hos min lille, private dyrlægeklinik i Kolding (som endnu ikke har ladet sig lokke af de store kæder) er prisen nu steget til 830 kr. Og det er det billigste i området her. De andre tager over 1000 kr.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vaccinationspriser
 • #1   30. maj Jeg gav 500 kr for 2 stk for et par måneder siden, det var inklusiv kørsel, dyrlægen kom hjem til mig

 • #2   30. maj Sundhedstjek og vaccine 650 på Vestermose.
  Der kører vi til for eftertiden da vores dyrlæge i Asnæs har fået nyt personale, som vi ikke er helt på linje med.


 • #3   30. maj 675 plus prisen på vaccinen så nok 700 ca.

 • #4   30. maj Det var da en langt mere rar pris, I der kommer med smiley kan vi få måske få by på også, så alle ved om det er til at køre efter? smiley

 • #5   30. maj Vestermose ligger ikke så langt fra Slagelse.
  De har også speciale i øjensygdomme og reproduktion, også til meget konkurrencedygtige priser.
  Martin selv opererer også masser af Bulldogs med vejrtrækningsproblemer. Det sker stort set på daglig basis. Også til en god pris.


 • #6   30. maj Min sidste faktura er fra august.
  Første hund koster 460kr. + moms og vacciner - men så er der rabat på henholdsvis anden og efterfølgende hunde.
  Alt i alt kom jeg af med 2.300 alt inkl. for 4 hunde her i Haslev.


 • CM
  CM Online Tilmeldt:
  sep 2020

  Følgere: 7 Emner: 34 Svar: 805
  #7   30. maj Undskyld Malene for at bryde ind med andet end vaccinationspriser smiley

  Pas nu på med at give Vestermose for mange "Titler" De har ingen øjenpaneldyrlæge/øjenspecialist og ingen af deres dyrlæger er uddannet i at udføre boas graduering.

  Martin breder sig ud over alt for mange ting til, at blive rigtig specialist i noget som helst smiley

  Har lige været hos dem for anden gang: i vagt mandag aften, netop med et øje der har været i nærkontakt med en katteklo, de er blevet fravalgt til at udføre det opfølgende arbejde med øjet. Der har jeg valgt en officiel øjenspecialist. • #8   30. maj Min dyrlæge tager 766 kr (for basisvaccine, leptospirose og sundhedstjek), men prisen varierer jo, hvis man har til- og fravalg (hvis hunden ikke skal have basisvaccine, skal have ekstra, fx rabies eller kennelhoste). Prisen for 2 hunde er 1.346 kr, igen for basis.

  Hos min dyrlæge løber vi også lige igennem hvad der kan være af mulige recepter, og så udskrives recepterne under konsultationen. Her er receptgebyret 35 kr.

  Jeg overvejede at få hundene vaccineret, når Ellie skal til en kontrol på et større dyrehospital, men de tager næste det dobbelte smiley


 • #9   30. maj CM: Han kan dog lave en del af de ting, jeg nævner med tilfredsstillende resultat.
  Jeg ved han er enormt meget brugt til netop reproduktion også, og med gode resultater her også.
  Jeg er ikke begejstret for at han er villig til at få alt i avl, særligt vældig gamle førstegangsfødende tæver hos racer der i forvejen har svært ved at føde og bare det at få veer.
  Der er ting jeg aldrig ville bruge dem til.


 • #10   30. maj Vi bor i 6310 og bruger den kørende dyrlæge.

 • #11   30. maj 820 kr pr hund. Rabat ved nr. 2 eller derover. En af de store kæder i Aalborg. Og det ligner på deres hjemmeside, at priserne er ved at stige. Jeg mener det kostede ca 600 kr for bare et par år siden.
  Det er ved at være absurd dyrt.


 • #12   30. maj Min dyrlæge bor i Haderslev smiley

 • #13   30. maj Tusind tak for alle input.
  Det ser ud til at være ret vilkårligt hvor man har bibeholdt forholdsvis lave priser. Dejligt at se, at det stadig er muligt at finde rimelige priser i alle landsdele.


 • #14   30. maj Jeg har fundet en dyrlæge syd for Vojens, som tager 600 kr for 1 vaccination med tjek smiley

 • #17   30. maj Jeg synes også der er stor forskel på grundigheden af undersøgelsen. Min dyrlæge bruger MINDST 15 minutter pr. dyr. Der bliver tjekket tænder, kigget i ører, bøjet ben, tjek af knæ, mærket efter knuder og uregelmæssigheder i kønsdele og brystvæv, tjek af inderside af øjenlåg, gennemgang af poter, negle, pels og meget andet. Der bliver spurgt ind til daglig trivsel, energiniveau, foder og alt mulig andet.

  Den anden dyrlæge, som engang var på samme klinik, kiggede bare lige overfladisk på tænderne, mærkede lymfer i halsen og gav vaccinen...

  Jeg giver glad og gerne prisen, hvis det er en grundig dyrlæge. Men er det bare sådan "ae ae, stik", så er det jo ikke pengene værd smiley Jo, hunden får en vaccine, men intet tjek.


 • #18   30. maj Jeg gav 2000kr for 2 hunde og 1 kat alt inkl smiley

 • #19   30. maj I Våbensted

 • #20   30. maj Det er jeg helt enig med dig i Anne! Det er faktisk en af de eneste grunde til jeg ikke skifter dyrlæge, på trods af det er en af de store dyre kæder. Og på trods af kvaliteten af service er faldet betragteligt i takt med prisen er steget.

  Men lige præcis det du siger med tid og grundighed. De sætter 15-20 min af pr. hund til sundhedstjek og vaccine. Her bliver hele hunden gennemgået, nok lidt overfladisk, men alligevel. Og de spørger meget ind til trivsel og mine daglige observationer og tanker. Det betaler jeg gerne ekstra for.
  Men der er også kun tre dyrlæger i klinikken jeg vil indtil, jeg oplever ikke samme standard hos de andre.


 • #21   30. maj Jeg har helt seriøst aldrig oplevet en dyrlæge lave så grundigt et tjek som du nævner.. ikke på én eneste af de 10 hunde vi har ejet eller de hvalpe, vi har opdrættet smiley
  Det er lidt kiggen, lytten og stik.
  Og da jeg selv arbejder med frivillig håndtering og ser tegn på problemer længe før dyrlægerne, har de aldrig fundet noget, som jeg ikke allerede vidste.


 • SC
  SC Online Tilmeldt:
  jul 2021

  Svar: 13
  #22   30. maj Gav ca. 1200 i alt i København i januar for to hunde. Det var så inklusiv nogle godbidder og lidt andet.
  Min dyrlæge er heldigvis meget realistisk med priserne, og følger ikke de prisstigninger der ses hos størstedelen af andre klinikker. Tværtimod er han selv forarget over hvad mange dyrlæger tager for behandling.


 • #23   30. maj Jeg har vetplan, så jeg betaler et månedligt beløb og så er det inkluderet sammen med nogle andre goder, men den listepris der står er: 759 kr.
  Det er hos Vejen dyrehospital.

  Jeg er rigtig glad for dem, og har altid følt at de har god tid og gerne snakker med mig om de ting der lige er at snakke om. smiley

  Da lucky fik en tand ud sidst, og kom ind for at få tjekket såret efterfølgende fordi jeg var bange for at der var betændelse i det, brugte de 1 time på det, fordi han måtte have beroligende for at de kunne få lov til at rode i det. Grunden til den lange tid, var at Lucky mente han sov utrolig godt, og bestemt ikke havde travlt med at komme på benene igen. Dyrlægen blev inde hos os hele den time, og vi fik snakket om en helt masse, f.eks. om Teemos problemer, og undersøgt medicin. jeg betalte for matrialerne, men ikke en krone for at have brugt en time af deres tid, som jo endda var en akut tid smiley


 • #24   30. maj Det er sært at der er så stor forskel i servicen (og grundigheden). Da Ellie var hvalp kom jeg forbi klinikken en gang om ugen, bare for træningens skyld, og hver gang tog de sig tid til at tage hende ind i konsultationen, træne op og ned på bordet (som hun i dag eeeeeelsker, for når bordet kører op og ned, får man ros og mad smiley ), de kiggede tænder, poter og lyttede på hende smiley

  Jeg har været kunde i klinikken i snart 20 år, og det er da muligt at det er en medvirkende årsag til at de er så large, men jeg vælger at tro, at de er sådan ved alle deres kunder smiley


 • #25   30. maj Ved den klinik jeg bruger er der forskel på hvilken af dyrlægerne man kommer ind til, ift. grundighed. Kommer man ind til en af de tre "gamle" dyrlæger (dem der var der inden klinikken blev opkøbt af Anicura), så tager de sig god tid, lytter, piller, gennemgår osv. Men kommer man ind til en af de mange nye, så er det stik, lyt på lunger/hjerter og tænder. Intet andet. Det er ikke nok for mig. Og nej, de opdager som regel ikke noget jeg ikke selv ved, men jeg synes det er rart alligevel. For hvis nu jeg skulle have overset noget. Og det er da det mindste man kan forvente til den pris. Jeg forventer det samme ved sundhedstjek og vaccine af mine heste smiley

 • #26   30. maj Tilgengæld er jeg i chok over, at jeg skal give 350 kr for rabies vaccine alene, altså eksklusiv konsultation og pas.

 • #27   30. maj Jeg kan se at jeg sidste år gav 780kr for vaccination/sundhedstjek - det er omkring Horsens.

  Dyrlægen spørger til hvordan det går, om der har været noget anderledes, om appetitten fejler noget. Der bøjes ben, kigges øre, øjne, klør og tænder, lyttes til hjerte.
  Det tager ikke lang tid, men jeg føler heldigvis aldrig at dyrlægen har travlt med at få os ud og han tager gerne en snak, hvis der netop er noget jeg har bemærket med hunden.


 • #28   3. jun der er godt nok stor forskel på hvor man bor i landet smiley
  her er fra min dyrelæge - godt nok i den dyre ende smiley


  profilbillede
 • Mikes mor
  Mikes mor Tilmeldt:
  nov 2023

  Følgere: 37 Svar: 226
  #29   3. jun For vaccine af 2 hunde har jeg givet 1425.88 kr
  Det er i Bjerringbro og har også brugt dem i 20 år og får også grundig sundhedstjek af begge.


 • #30   3. jun Vi gav omkring 7-800kr sidst vi var til årstjek/vaccination så vidt jeg husker. Ved Nordre Dyrehospital i Lystrup, Østjylland

 • #31   3. jun Jeg gav 2082,- inkl. moms hos Slagelse Dyrehospital i marts, til vaccine/sundshedstjek af 3 hunde. I øvrigt er det samme pris som året før, ca. 8 kr. mere end i 2023 for samme omgang.
  Han vil til gengæld have 4000,- for en enkelt tandrens, det er en fordobling i pris der er sket på et par år. For 5 år siden fik jeg ordnet tænder på 2 hunde til samme pris som jeg sidste år gav for én hund.


 • Isabelle
  Isabelle Online Tilmeldt:
  okt 2023

  Følgere: 56 Emner: 15 Svar: 1.883
  #32   3. jun Kenia og Vilma skal vaccineres og sundhedstjekkes i morgen hos en ny dyrlæge. Jeg er RET spændt på prisen. Hos min gamle gav jeg omkring 700 kr. for begge hundene. Jeg kunne godt have kørt de ca 45 km til hende, men jeg synes, det vil være godt, hvis jeg finder en lokal (cirka lokal) dyrlæge i mit nye område.

 • #33   3. jun Jeg har nu tjekket prisen hos 20 forskellige dyrlæger i Syd- og Sønderjylland. Her er kun medtaget klinikker med offentliggjorte priser på hjemmesiden.
  Den billigste tager 600 kr. Den dyreste 1200 kr.
  For nøjagtigt samme ydelse.
  Tankevækkende, synes jeg!


Kommentér på:
Vaccinationspriser

Annonce