{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  D/S gårdhundehvalp søges...
  • #1   25. apr 2008 http://www.hundegalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=12860

    Denne bruger har vist lige fået parret sin tæve - måske hun kan hjælpe?

    / Trine


  • #2   25. apr 2008 Jeps Trine, på tirsdag og torsdag skal Bianca parres.

  • #3   25. apr 2008 Ok det er så ikke endnu, men tæt på.... det er min korttidshukommelse den er gal med, men kunne da heldigvis huske hvem i er hi hi....

    Stort held og lykke har lige set den smukke han på din hjemmeside hold op hvor de to matcher hinanden i eksteriør - virkelig smukke hunde!

    / Trine


  • #4   25. apr 2008 Hej Gitte..
    Kan du skrive lidt om dine kommende hvalp...
    Stamtavle eller ej.
    Pris.
    Salgsklare.
    Hvad medfølger i prisen...
    Og lignende ...


  • #5   25. apr 2008 Hej Marianne

    De vil være salgsklare i starten af september.

    Hvalpene bliver solgt med DKK stamtavle. Bianca, som er min tæve, er DKK Racevinder, Årets Tæve og Årets Unghund alt sammen i 2007 og er lige fyldt to år den 11. marts i år. Hanhunden er svensk og har svenske aner og jeg har valgt ham på grund af at han matcher Bianca rigtig godt, og der er ikke tale om indavl eller linjeavl som nogen kalder det. Jeg har en god mavefornemmelse til denne kombination. Der er billeder af Canon og Bianca på min hjemmeside. Se i min profil, der er link til hjemmesiden.

    På min hjemmeside skriver jeg følgende:
    I den første tid vil mor og hvalpe befinde sig i et værelse og en i fødekasse, som allerede er indkøbt. Der er mulighed for at lukke af, så de får fred og ro i den første tid, men med masser af lys og luft.

    Når de bliver ældre vil de komme ud og lære verden at kende. Både i huset og udenfor i en dejlig indhegnet have. Der vil blive leg med de andre hunde, og besøg af børn og voksne, så de kan blive godt socialiserede. Køreture vil de også blive vænnet til, så de ikke bliver bange når de engang forlader os - 8 uger gamle.

    Alle hvalpe sælges med stambog fra Dansk Kennel Klub, sundhedsbog, 8 ugers vaccination, chipmærket og ormebehandlet. Der medfølger Dansk Kennel Klubs racebog 'Dansk/svensk Gårdhund' samt en mappe med diverse oplysninger samt råd og anbefalinger.

    Jeg forbeholder mig ret til at afvise interesserede hvalpekøbere, hvis jeg ikke føler de lever op til de vilkår jeg sætter i forbindelse med salg. Det vigtigste er at de fortsat socialiseres, stimuleres og motiveres, og at de får de bedste rammer for et dejligt hundeliv hos den nye familie.

    Er medlem af Dansk Kennel Klub og specialklubben Dansk/Svensk Gårdhunde Klub.
    --------------------------------------------------------------------------------------------

    Jeg vil gerne følge hvalpene efter de er kommet hjemmefra, selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, og håber på at holde hvalpetræf en gang om året, hvis det er muligt. Jeg har også et ønske om at de bliver udstillet og godkendt til avl, hvis de tegner godt. Men det vigtigste er at de får et godt hjem.

    Prisen synes jeg ikke jeg vil offentliggøre her. Prøv at tage et kig på min hjemmeside, og har det din interesse, så synes jeg vi skal snakke sammen. Jeg vil jo også gerne vide noget om jer.

    Gitte


  • #6   25. apr 2008 Okay... Har kigget lidt på din hjemme side...
    Kan jeg skrive på din private mail?
    Vi er lidt på ud kig... Skal blandt andet ud til en opdrætter i morgen...
    Men der er jo en del ting, der spiller ind på, hvor vi skal have den fra.


  • #7   25. apr 2008 Det må du meget gerne. Det er jo lidt privat det her. Du kan bare sende en besked via min hjemmeside (se punktet Kontakt os) for så kommer den til min mail, og så kan jeg svare dig.

  • #8   25. apr 2008 Super, det gør jeg med det samme...

Kommentér på:
D/S gårdhundehvalp søges...

Annonce