{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.042 visninger | Oprettet:

Tinna
Tinna
Tilmeldt:
29. apr 2005
Følgere: 123 Hunde: 5 Emner: 736 Svar: 16.822

Gud hvor jeg hader folk... {{forumTopicSubject}}

... der ikke kan holde nallerne for sig selv, når man har en bette hvalp.

Jeg vidste godt, da jeg fik Silas, at jeg nu endnu engang skulle igennem folks "ihh" og "åhh" + alle dem der er forarget over at hans race, men tror aldrig jeg kan forberede mig på, de mennesker der tager skridtet videre og overtræder alle grænser for hvad der er normalt at gøre ved andre folks hunde.

Da Lilly var hvalp, blev hun hevet op af en tysker som stak min bette hvalp ind i fjæset på hans skrigende 3 årige barn. Fik hevet hende ud af hans arme igen og gik videre mens jeg var super gal.

I dag var jeg så en smut nede til noget loppemarket med Silas og Lilly. Der kom en ældre mand hen og satte sig ned og kælede for Lilly og Silas. Tænkte, fint nok, det må du gerne, men husk lige at spørge næste gang.

Manden talte om sin egen hund derhjemme og at den ville æde små hunde, så den havde han ikke med. Jeg smilede høfligt.

Efter 5 min tog han Silas op og kælede med ham. Han satte ham ned igen og begyndte at tale om at han frøs.
Jeg sagde at Silas jo havde en trøje på - men at hans rysten nu nok betød at han var en smule bange for alt det nye.

Manden hørte overhovedet ikke på noget af det jeg sagde. Han var jo gammel og var vokset op med hunde og vidste ALT om dem, så jeg skulle bare høre hvad han sagde.

Han tog derefter igen Silas op og stoppede ham ind i hans jakke. Jeg blev helt mundlam - hvad tænkte manden på?? Hvad kunne få ham til at tro at det var ok at proppe en fremmed persons hund ind under sin jakke.

Jeg havde ikke lyst til at være grov over for manden, så jeg bad ham pænt om at sætte Silas ned igen, med en tam undskyldning om at han ikke skulle pylres om, da han skulle vænne sig til mange mennesker og vind og vejr, fordi han senere skulle udstilles.

Så blev manden grov i munden. Han ville fanme aldrig nogen sinde udstille sine hunde. Det var dyremishandling. Så ville han hellere slagte sin hund. Og det er citeret rigtigt.

Jeg sagde stille til ham, at det jo var en hobby, så det behøvede ikke alle interessere sig for, men han mente bestemt jeg modbydelig over for Silas, fordi han skulle udstilles.

Jeg rystede på hovedet og begyndte at gå min vej - hvor efter han råbte til mig at jeg hellere skulle slagte min hund.
--------------

Jamen hvad sker der oven i hovedet på folk??

Jeg har nu bestemt mig for, at jeg ikke længere vil tænke over om jeg er grov eller ej.
Folk SKAL spørge før de rør mine hunde, og alt løften på dem af fremmede personer er total forbudt.
Jeg vil simpelthen ikke finde mig i det.

Nogen der har oplevet noget lignende?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gud hvor jeg hader folk...
  • #1   1. maj 2008 Sikke et fjols :S

    Der burde faktisk være en lov om det eller sådan noget.
    Men hvis ikke det sker så man han jo ane en grænse.
    Hvis det var mig ville jeg ha' givet ham en flad den idiot.
    At stoppe hunden i sin jakke, det er da for meget!
    Kan godt forstå du blev mundlam da han tog den i jakken.
    Sikke en oplevelse smiley


  • #2   1. maj 2008 Ej hvad sker der lige for folk,.......

  • #3   1. maj 2008 ja det skete også med nico så jeg stoppede med at ta ham med nogen steder, desværre gik det så den dårlige vej jo smiley men var så træt af det..
    har prøvet at ha nico med i bussen og så siger en mand ej de er da hidsige sådan nogen små nogen så siger nej egentlig ik.. joo de er siger han, så sagde jeg ok nico er ikke, jooo han er siger han så, så siger jeg NEJ han er ik, så sidder han og lader som om han knurre og lader som om han vil snappe ud efter nico, så hidsede nico sig op og så sagde han se hvad sagde jeg..

    så sagde jeg hvem ville ik blive sur når en klam nar som dig sidder og skaber sig som en arrig hund og så gik jeg ned bag i bussen..

    hvad sker der og det er jo mig der bliver smidt af bussen hvis der bliver problemer..


  • #4   1. maj 2008 ...utroligt hvad man skal finde sig i.... :(...

    ...Jep...bedre at melde ud fra starten....man skal sgu ikke finde sig i hvad som helst...


  • #5   1. maj 2008 Fuck han er sku da syg i hovedet!!!!
    Kan godt forstå dig!!


  • #6   1. maj 2008 et eller andet sted er jeg glad for at den ene af vores hunde ikke vil lade fremmede røre ved hende, så slipper man da for sådan en uforskammet opførsel.

  • #7   1. maj 2008 smukke shelly lelly og lille nic .

    Jamen folk er da utrolige...
    Jeg er da også en af dem der siger "Nææææh" og "Ihhh en hund..:" når jeg ser en hund/hvalp på gaden, men det er så det.

    Folk må da have lært at der er en grænse


  • #8   1. maj 2008 Kisser: Det forstår jeg ikke ;D

  • #9   1. maj 2008 A;h: Folk fjerner sig også hurtigt fra Lilly, hvis hun får nok af dem, så begynder hun nemlig at gø som et bette arrigt bæst og så blir folk sure og går deres vej. Desværre var Lilly ikke sådan over for manden i dag - øv...

  • #10   1. maj 2008 ja jeg siger altid nåårh en sød hundehvalp du har så siger de tak og så går jeg.. for puha gider ik selv at være en af de der belastne nogen

    fordi jeg har holdt nico væk er han desværre.. og dog.. blevet en der hader fremmede indtil han lærer dem at kende og det er ved at se dem mere end en gang.. så nu siger folk nååårh og så siger nico grr og viser alle sine tænder og så siger de nå det gider den vidst i så siger jeg nej det gider han faktisk ikke.. og så kigger de total snobbet på en men går


  • #11   1. maj 2008 ja lige præcis.
    men folk har ingen respekt længere desværre.
    men det er hvad man kan forvente når man tager sin hund med ud i offentlig rum (er jeg blevet fortalt af et par stykker herinde)


  • #12   1. maj 2008 Jeg synes det er fair nok man kan forvente at folk vil kæle ens hunde - men ligefrem at tage den op og ind i sin jakke er langt over hvad jeg vil forvente når jeg tager mine hunde med ud.

  • #13   1. maj 2008 jeg syntes ik man skal forvente det.. man går jo heller ik og rager på folks børn.. nååårh en sød pige du har der. kom.. op med dig, hehe det gør man jo ikke.. ved godt det ikk er helt det samme.. eller jo for mig er det,, jeg går amok når nogen prøver at at min hund, der var en mor med et barn så ville hun ta nico op så sagde jeg må jeg holde dit barn så sagde hun øhh nej, så sagde jeg ok så lad min hund værre..


  • #14   1. maj 2008 næ men da jeres hunde er små hunde, må I forvente det ifølge nogen.
    jeg er slet ikke af den mening.
    der er bare ikke respekt længere og ingen kan se forskel på dit og mit.


  • #15   1. maj 2008 smukke shelly lelly og lille nic .

    Hahaha, den tror jeg, jeg vil bruge næste gang der kommer en mor med et barn.

    De er nemlig også frygtelige.

    De lader deres børn storme hen til en fremmed hund, fordi den er lille - uden at stoppe dem.
    Med Lilly er det en meget dårlig idé, da hun ikke kan lide børn, så hun begynder at gø. Så blir moren som regel sur og siger noget i stil med "Styr din hund" - plejer så at svare tilbage "Styr dit barn"


  • #16   1. maj 2008 ja det er jo forkert.
    bider din hund et barn er det dig der får skylden fordi hunden er din selvom det ikke er din hund, der opsøgte barnet.


  • #17   1. maj 2008 A;h: Det er sku lidt latterligt. Heldigvis bider Lilly aldrig - hun gør kun som en sindsyg - men det er self også skræmmende nok for et barn.



  • #18   1. maj 2008 janico er ik glad for børn for sidst der var et barn der ville snakke med ham og han ik gad gik han i det resultat hun hev ham i halen og jeg flippede..

    efter der kan han ik li børn og når der kommer børn og de går der med deres forældre der siger seee den lille hund.. så forældrene må de røre ham så siger jeg ja men det er på eget ansvar for han bider for han hader børn.. så smutter de hahahha

    ja jeg er med til at gi et dårligt syn på men men ja jeg er lieglad for så længe det holder dem væk fra min hund så er jeg glad.

    undskyld mig men jeg lærte altid man må ALDRIG rører ved fremmede hunde

    hvorfor kan de ikke lære deres unger det samme


  • #19   1. maj 2008 Tinna ja det kan man jo så håbe er nok til at barnet ikke farer hen til den næste hund på sin vej. forældrene gør sjældent noget for det og det er jo egentligt lidt mærkeligt, da børn jo vel er det mest dyrebare?
    hmm næ klog på det område bliver jeg aldrig.
    god aften til jer smiley


  • #20   1. maj 2008 Tinna

    Det er pisseirriterende at høre på den slags. Det er jo tydeligt at manden ikke aner hvad han snakker om når han kan udtale sig sådan om udstillinger generelt.

    Det er ganske vist ikke for alle, ej hellere alle hunde, men tager man hensyn (ligesom med alt andet) kan det blive en positiv oplevelse for alle parter. Min hund er i hvert fald vild med det, så længe vi ikke står stille for længe ad gangen smiley


  • #21   1. maj 2008 Søster McFluff - Magister Mundi Sum ¤ Kbh K ¤

    Jamen jeg tror slet ikke denne mand aner hvad udstilling er - han har bare et negativt syn på noget han tror er dyremishanling - og samtidig er han sær.



  • #22   1. maj 2008 Tina F: Misforstå mig ikke. Jeg er super glad for at socialisere mine hunde blandt mange mennesker - ellers havde jeg heller ikke tager dem med derned til det loppemarked. Og jeg synes det er sjovt at høre folks kommentare omkring mine hunde.

    Men igen forventer jeg at folk ved hvor grænsen går.


Kommentér på:
Gud hvor jeg hader folk...

Annonce