{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.071 visninger | Oprettet:

Fundet hvalp... {{forumTopicSubject}}

Har en kammerat som arbejder i Odense til dagligt. Han så i mandags en lille bitte hvalp omkring 8-10 uger rende rundt alene på (rimlig trafikeret vej).
Han hentede den over i skurvognen og fik den til at falde til ro. Han ledte efter nogen som manglede en lille hvalp. Den havde ikke halsbånd på.
Der kom ikke rigtig nogen som savnede en hunden. så han tog til den nærmeste dyrlæge og ville se om den havde chip. Intet var der at finde. Dyrlægen ville ikke hjælpe ham overhovedet, det var faktisk ikke deres problem. Hmmmm!!!
Han ringede til politiet for at høre hvad f.... han skulle gøre med den stakkels hvalp. De ville heller ikke hjælpe ham!!!!
Han bestemte sig for at tage den med hjem og håbe på at nogen meldte sig. Han havde givet navn og nummer ved både dyrlægen og politiet.
Kl 22 mandag aften havde han intet hørt. Han kontaktede igen politiet for at høre hvad han skulle stille op, for han ville ikke have at der skulle gå rygter om at han havde stjålet en hvalp.
Han fik fat i en betjent som vidste lidt mere end den første. Han fortalte at han slet ikke hvade lov til at beholde hvalpen, den SKULLE afleveres på internat.
Han fortalte et par gange at han sagtens kunne have hunden indtil den fik et andet hjem, da han bor på landet med masser af plads. Det ville også være det bedste for hunden at den kunne falde lidt til ro, ingen ved hvor længe den har gået rundt midt i Odense by alene.
Men nej nej, den skulle afleveres.
Heldigvis har han fundet en familie fra jylland som gerne vil tage "Werner" til sig. De har i forvejen 2 andre hunde.
Så nu kan vi bare håbe på at han kan få lov til at give dem Werner med hjem.
En lang historie for at fortælle at systemet er skruet forkert sammen mange gange.
Her står en mand, med masser af plads, tiden til at tage sig af Werner indtil den "nye" familie håber på at få ham. Meeeen muligvis ikke kan få lov til før at den har været på internat i en uge.
Det sagde betjenten nemlig at den skulle, før at den måtte få et nyt hjem. Sådan er reglerne i DK.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fundet hvalp...
Kommentér på:
Fundet hvalp...

Annonce