{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.476 visninger | Oprettet:

Hundehandleren fra Brovst. {{forumTopicSubject}}

Vi prøver igen! Og fint at folk kommer med deres mening.

Skal siges at mine forældre ikke er første gangs købere, tværtimod! Men sådan foregik det.

Deres dyrlæge har undersøgt Alfred og konstateret HD og løse knæskaller i begge sider. De fik det råd og også fra den specialist som nu skal operere Alfred, at de skulle kontakte sælger og få deres penge refundert , da han har solgt dem en hvalp med en medfødt fejl. Det var IKKE HD de ville tale med HAM om, da de godt ved at dette er en desværre ganske udbredt lidelse hos mange hunde, også hos mops. Det var de løse knæskaller de ville fortælle ham om, og det er noget helt andet. Men hans besked uden at de fik sagt noget var: jeg ved godt hvad du prøver på at opnå nu! Din dyrlæge har ikke forstand på den slags! SÅDAN, det var hvad han startede ud med.


Det er ikke et spørgsmål om at de skal score penge til en operation, men et spørgsmål om , at han sælger syge hvalpe. Efter at have fået kendskab til HANS forretning,kunne de godt tænke sig at se SAMTLIGE tilladelser til at importere hvalpe, der skal nemlig ligge en tilladelse for HVER ENKELT HVALP har de nu erfaret. Hvor er den ansvarlige myndighed henne her? Det er ikke godt nok at HAN kan fremvise en enkelt eller to tilladelser på sin hjemmeside, han skal samtidig ligge inde med tilladelser på ALLE HVALPE SOM ER IMPORTERET! Men det er så noget de formoder forbrugerrådet tager sig af nu.


De fik den ubehøvlede besked af HAM at hvis de var en ansvarlig hundeejer havde de forsikret sin hund i det tilfælde at den blev syg.
Nu er det jo sådan, at det er enhver frit stillet om man vil forsikre mod sygdom eller betale sine dyrlæge regninger uden.


De skal give 12.000 kr for den operation Alfred skal gennemgå, og det gør de naturligvis gerne netop fordi de er ANSVARLIGE hundeejere. De tager ansvar for sin hund og ved at gøre ham opmærksom på( SELVOM HAN JO GODT VED DET ALLEREDE EFTER ALLE DE KLAGER HAN HAR PÅ SINE HVALPE SOM HUN NU FØRST FÅR KENDSKAB TIL) at han IKKE bør importere hvalpe derfra hvor Alfred kommmer fra fordi der er sygdom i moderen, faderen eller længere tilbage i slægten. Men det har Herren ikke tænkt sig at lytte til. Så er det de spørger: HVEM ER UANSVARLIG???????

Da det desværre var umuligt at få en samtale med den kolde person, idet han kun ville høre sig selv og de blev iøvrigt vrede og råbte højt til ham, da han var så uforskammet at kalde dem uansvarlig, så har de nu valgt at gå til forbrugerrådet.
De ved de har retten på deres side og de vil kæmpe til de vinder. Det kan tage op til år men for dem intet problem. Den mand skal bare stoppes. Jo flere henv. de får på samme person og hans syge forretning (det handler om små levende væsener) desto bedre står de.


Det skal lige siges, at inden de købte hund hos HAM, var de meget forsigtig netop fordi de kunne se at hundene var importeret. De stillede mange sprøgsmål og ville sikre sig så godt som muligt. De ønskede ikke en af de stakkels hvalpe der bliver fjernet fra moderen for tidligt osv. De fik det svar at hos ham var ALT i orden.

Alfred var ikke den hund de kørte næsten 500 km for at hente, den de havde valgt havde han solgt da de ankom, trods det at de talte med ham samme dag de skulle hente hunden.
Den de fik havde navlebrok og den havde de kraftigt frabedt sig. Han kunne ikke undgå at se deres skuffelse og fik faktisk lidt dårlig samvittighed , for han tilbød at komme men en ny hvalp direkte til dem når han fik igen.

Men hvad gør man......hunden var kær og man var allerede blevet forelsket. Det skal siges at de fik et afslag i prisen til en brokopr. Her var HAN fair nok, men han havde også fået dem helt til Brovst efter en hund ,der viste sig ikke at være der.

Hvis HAN tænkte sig om kunne han sagtens sælge hvalpe men det skal gøres ordentligt og ikke være nogen masseproduktion. Samtidig tager man pænt imod reklamationer fra købere.

De har nu læst meget om ham og hans metoder og de er i dag klar over at han ingen moral har, den er ihvertfald temmelig dårlig den han er i besiddelse af.

Alfreds pris var 9000 kr uden stamtavle. HAN sagde at de burde vide at en helt ok hund ville have stamtavle og koste mindst det dobbelte.
Nu siger jeg ikke BULLVILLE men BULLSHIT.....magen til vrøvl skal man lede længe efter. Der sælges mops med stamtavle til den pris også. Men for dem betyder en stamtavle intet, de ikke skal avle på deres hund, men man må vel i det mindste kræve at hunden er rask og ikke har en masse medfødte skavanker trods manglende stamtavle.
Det er HANS ansvar inden han henter og sælger sine hvalpe, at sikre sig, at de er sunde og raske , at tjekke de forbindelser han har, se at det går rigtigt for sig,at det ikke bare er for pengenes skyld ???

De kan kun sige at det efter deres mening er ham der er dybt UANSVARLIG og blæser højt og flot på andres følelser.
De elsker Alfred og det gør ondt at vide at de har fået en hund med medfødte alvorlige lidelser,som desværre ikke kan ses nødvendigvis mens hunden er helt lille. I Alfreds tilfælde har det først vi sig nu og han er 1 år og 3 mdr i dag.
Som sagerne står nu kan de kun sige: SKIDE VÆRRE MED PENGENE som skal givesfor at få Alfred opereret , men det der gør ondt er det som Alfred nu skal igennem og de smerter han har nu .

Alfred skal efter operation holdes 100 procent i ro, dvs i bur . Her skal han opholde sig længe og det gør ondt at skulle byde ham. Han er deres et og alt , så de kan ikke bare lade stå til, de må igennem dette og håbe på, at de får en rask hund.

Hilsen Christine.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundehandleren fra Brovst.
  • #1   30. jul 2008 Hvorfor poster du denne tråd flere gange?

  • #2   30. jul 2008 Fordi folk ikke var tilfredse med den måde den stod på. Så håber det er bedre nu.

  • #3   30. jul 2008 Men hvorfor poster du det igen når emnet også var oppe igår. Hvad er budskabet?

  • #4   30. jul 2008 Fordi jeg ikke var sikker på folk var klar over hvad jeg helt mente og her er en detaljeret beskrivelse...

  • #5   30. jul 2008 Hvorfor køber man en hund hos en hundehandler?

  • #6   30. jul 2008 noget jeg ikke forstår er hvor for folk bliver ved med at købe disse importeret hunde?

    hvad var grunden til de ikke ville købe en hvalp i DK med stamtavle i DKK ?


  • #7   30. jul 2008 NJ B-
    Vi er jo ikke alle fjelfrie, jeg kunne heller ikke gøre det. Men hvis man ikke ved noget om hunde tror jeg hurtigt man kunne blive fanget af en godt snakkende hundehandler


  • #8   30. jul 2008 Helle: Ved noget om hunde??? Hvad hentyder du til der? Mine forældre har været hundeejer gennem mange år, og har skam forstand på hunde.. At de så har handlet hos en GODKENDT hundehandler, det jo det.. Sket er sket.

  • #9   30. jul 2008 Det er ikke dem (dine forældre) jeg siger noget. Jeg tænker på første gangs hundeejer

  • #10   30. jul 2008 nu er det jo ikke alle der ved at en hund med DKK stamtavle er en god ide.
    Jeg var ikke klar over det da jeg købte Bergkamp!
    Jeg var ikke klar over jeg med mit køb skulle støtte en kennel jeg bestemt ikke ville støtte med den viden jeg har idag.


  • #11   30. jul 2008 ah ok... jeg tager det i mig igen... eller rettere sagt: jeg havde ikke læst forældrene netop havde haft hund i mange år... ja så forstår jeg det ikke... for jeg vil bestemt mene at jeg allerede bare det sidste års tid er blevet utrolig klogere, og jeg vil ikke lave de fejl som jeg gjorde dengang!

  • #12   30. jul 2008 Hey hey....:9 min hund er derfra. SYG SYG SYG kan man vist kalde der fra dag 1. Vi havde kontakt med dem deroppe fra og de ville hjælpe med regninger, nu det 1 måned siden regningerne er blevet sendt, og intet høre man, og ingen kontakt kan man få. Hun er nu 17 uger og har ikke fået sin 12 ugers vacc. pga sygdom. Efter 3 uger frem og tilbage fra dyrelægen viste det sig at være en lunge infektion som også gik ned og skadede tarmen. Stoppede på sine piller i lørdags, men nu igen er den gal med tarmen, så hun skal nok på pillerne igen og vacc skal udskydes igen. STOPPER DET IKKE SNART SÅ VORES HUND KAN BLIVE ORDENTLIG RASK.

  • #13   30. jul 2008 Karina


    lige præcis


  • #14   30. jul 2008 Alle er ikke klar over hvem han er, vi var f.eks ikke det skal længere ud end på nettet. HAN SKAL BARE STOPPES, MEN SÅ MANGE KLGER MEN INGENTING SKER

  • #15   30. jul 2008 Christine, det kan godt være at nogle folk ikke forstod det du skrev, men du har tydeligvis ikke læst et eneste af de indlæg du fik i den anden tråd, for hvis du havde det ville du vide flere ting:

    1. Manden er hundehandler. Han er importør. Han er ikke opdrætter af hvalpene. Dette gør at han ikke kan stilles til ansvar for eventuelle arvelige skavanker.

    2. I som købere skal bevise arvegangen ved en påstået arvelig lidelse. Hvordan gør man det når man køber en importeret hund, uden at vide det mindste om hundens forældre, hvem der er opdrætter, og uden at man har papir på hvilke linjer der ligger i hunden?

    3. Som der er skrevet til dig tidligere, så kræver en importtilladelse IKKE specifik tilladelse til hver enkelt hvalp. Manden har en overordnet importtilladelse og skal blot sørge for at holde styr på detaljerne på hver enkelt hvalp han importerer.

    Andre har før jer forsøgt at ramme ham på de samme ting som I forsøger, men han er jo sjovt nok stadig i branchen, og det er ikke lykkedes at få ham ned med nakken. Hvorfor tror du at det er således? Fordi at han ved hvad han laver og har de tilladelser som myndighederne siger han skal have!

    Det kan være nok så grotesk at han har lov til at have den form for erhverv, men sådan er loven nu engang. Hvad der ville være langt mere effektivt var at forsøge at få folk til at holde op med at købe hund sådan et sted. Lade være med at skele til pris i forhold til kvalitet når man køber hund. Hvis folk gjorde sig minimum af anstrengelser når de købte hund, så ville en hundehandler som ham her være uden virke - hvilket igen ville medvirke at ingen syge hunde blev skamavlet og masseproduceret for at stille danskernes behov for billige hvalpe.


  • #16   30. jul 2008 Helt enig med Mie - Køb aldrig hos en hundehandler - Sund fornuft eller dyrt købte erfaringer.

  • #17   30. jul 2008 Jeg svarer så igen (og særigt nu da du skriver de IKKE er førstegangsejere)

    Manden importere hunde, har større mængder af mange racer osv. Altsammen uden tvivl noget der burde få alarmklokkerne til at ringe, så at de har købt hos hundehandler er ris til egen røv.

    Patella luxation (løse knæskaller) kender man heller ikke 100% arvegangen på, og det er ikke 100% arveligt -så det skal bevises at det ER medfødt før de har krav på tilbagebetaling

    Ved tilbagebetaling har de IKKE krav på hele købssummen. Normalen er at man endten får dækket omkostningerne til operation mm. eller at man får op til 2/3 af købssummen retur.



  • #18   30. jul 2008 Og i øvrigt helt enig med Mie

  • #19   30. jul 2008 Mie * med grækeren og GD'en *-

    Sådan det kan ikke siges mere klart og helt enig med dig


  • #20   30. jul 2008 Dem som er helt uvidende om hunde er undskyldt, men ellers har jeg ingen medlidenhed med dem der har købt hos en hundehandler.
    Det svarer til dem der føler sig snydt i pyramide spil.
    Det er hundene her der er taberne. De villee aldrig blive avlet, hvis ikke der var købere til dem.
    Hvis man køber en hund, uden at man kan se moderen til hvalpene, så må man da tænke, at der er noget galt.
    Hundehandlere eksisterer kun, fordi der er nok mennesker, som er desperat efter at få en bestemt race nu og her, og helst biilligst muligt.


  • #22   31. jul 2008 Stephanie

    Det ENESTE der vil stoppe dem er hvis kunderne holder sig væk, og det sker nemmere hvis man fortæller tingene som de er frem for at pakke alting ind i sukker og gøre køber til ansvarsfri offer.


  • #23   31. jul 2008 Stephanie -jamen jeg synes skam det er synd for hunden at den har skulle alt det igennem.
    MEN hvis ikke der var købere til de hunde, så ville hundehandlerens forretning jo lukke.
    Ingen forretning kan køre uden omsætning.

    Så hvis folk for f***** da bare ville tage hjernen med samt undersøge sagerne en smule før de købte hund, så ville sådanne hundehandlere slet ikke eksistere.

    Mange der køber sådan et sted forsvarer det med "jamen vi havde købt den uden at se den, vi så den først da vi skulle hente den"
    -jamen så er man da først rigtig selv skyld i det. Vi køber ikke andre (vigtige) ting uden at se varen først, men hunde køber man åbenbart fra de mest underlige steder uden så meget som at blinke.

    Og det handler ikke om at jeg vil forbyde folk at købe uden tavle... Men det er vel som erfaren hundejer (hvilket trådstarters forældre er) ikke så svært at regne ud at det denne man laver er dybt uforsvarligt...


  • Lena H
    Lena H Tilmeldt:
    jan 2007

    Følger: 41 Følgere: 40 Svar: 270
    #24   31. jul 2008 Læser man dette afsnit hun her skriver... så ringer alle røde lamper ved mig.... og jeg var straks kørt derfra....uden hund....
    De har med "deres godt hjerte" købt en syg hund....som de kunne "redde" derfra....
    Og fordi der bliver ved med at være nogle som dem.... så bliver han også ved med at eksistere....Æv... men det er fakta....!!!
    Han bliver ikke nem at stoppe, for så var han stoppet for længe siden...

    Kopieret fra hendes indlæg....

    Alfred var ikke den hund de kørte næsten 500 km for at hente, den de havde valgt havde han solgt da de ankom, trods det at de talte med ham samme dag de skulle hente hunden.
    Den de fik havde navlebrok og den havde de kraftigt frabedt sig. Han kunne ikke undgå at se deres skuffelse og fik faktisk lidt dårlig samvittighed , for han tilbød at komme men en ny hvalp direkte til dem når han fik igen.

    Men hvad gør man......hunden var kær og man var allerede blevet forelsket. Det skal siges at de fik et afslag i prisen til en brokopr. Her var HAN fair nok, men han havde også fået dem helt til Brovst efter en hund ,der viste sig ikke at være der.


  • #25   31. jul 2008 jeg orker ikke at læse hele indlægget,men for pokker da hold jer langt væk fra hundehandlere og køb jeres hunde gennem d.k.k. eller anden klub man bliver jo snyd så det driver.man hører det jo gang på gang,

  • #27   1. aug 2008 Stephanie -tråde handler jo netop om at købe hund hos hundehandler... Så må vi vil osse ytre vores mening til dette?

    Jeg har ikke ondt i røven over det, men jeg er MEGET uforstående overfor at man vælger dette, og jeg er temmelig arrig over at folk bliver ved og ved at købe hund sådan et sted, som om de handlede hund med bind for øjnene og hjernen efterladt hjemme


  • #28   13. aug 2008 Bullville har solgt mig en Syg hund.. =( Og Jeg har hørt mange historie indtil videre, Mange forfærdelige! Jeg har haft skrevet til Operation X idag, og hvis i andre der har prøvet det samme fra Bullville, også ville skrive til dem, ville det være en KÆMPE Hjælp.. =)

  • #29   13. aug 2008 Ann-britt -hvad med om du/i istedet prøvede at samle jeres historier og sende dem sammen?

    Jeg tror man kommer længere ved at stå sammen, og det virker jo osse mere alvorligt hvis de får f.eks. 10 historier samlet om samme sted.

    Bare en tanke herfra


Kommentér på:
Hundehandleren fra Brovst.

Annonce