{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
879 visninger | Oprettet:

pekingeser angriber amstaff {{forumTopicSubject}}

ja det er lidt den omvendte verden her i huset -- min veninde var på besøg idag med hendes plejehund som er en stor amstaff han på 3 år -- og pingeling var så rasende på den -- det gik fint så længe nemo (min venindes hund) holdte sig på afstand - men nærmede han sig mig eller pølse så sprang pingeling lige i fjæset på ham... nemo forsøgte at slikke ham om munden og gøre an til leg - men pingeling var kold -- han sku bare holde sig væk... til sidst måtte vi skille dem ad og de måtte tage hjem..

normalt er pingeling godheden selv og en rigtig hygge basse der elsker andre hunde. men nemo er en dominerende han og det gik ham virkelig på..

men utroligt at sådan en lille fyr kan være så kold over for en så meget større hund...

men hvordan tager vi den nu herfra -- vi vil jo gerne at vores hunde kan enes --- og normalt er pingeling jo godheden selv - så forstår det ikke rigtigt..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  pekingeser angriber amstaff
  • #1   21. aug 2008 ville lade hundene mødes på neutralgrund

  • #2   21. aug 2008 For den da bette mand..
    Kan han tolerer Tyson, burde han kunne klare alle smiley hehe


  • #3   21. aug 2008 mødes påneutral grund

  • #4   21. aug 2008 ja jeg tror også vi tager den i parken næste gang.. vi mødte dem også i søndags i parken og der var det det samme.. dog meget kort fordi vi skulle videre og de var på vej hjem..

    men som linette også skriver så er pingeling en rigtig nem hund som leger godt med alle og er rigtig god sammen med andre -- også selvom tyson eks er lidt en bandit



  • #5   21. aug 2008 jeg er lidt typen der gerne godtager hvis der er hunde min hund ikke bryder sig om - han skal ikke tvinges til at acceptere en anden hund fordi jeg gerne vil have det hyggelige samvær med ejeren..

    især en hund der ikke plejer at vise den slags adfærd synes jeg man bør lytte til - før det (gud forbyde det) går rigtig galt..

    jeg tager ikke så meget højde for racerne - min ko kan ikke udstå min søsters unghund (blanding af lab og collie), men det er den eneste hidtil han bare ikke vil være sammen med.
    - ærgerligt, men ikke alle kan enes jo..


  • #6   21. aug 2008 Tyson er en stor bandit.. Han driller og driller og driller lige lidt mere.. Men pingeling klare ham bare i stiv arm, selvom der er mange andre hunde der bliver sur..

  • #7   21. aug 2008 ja pingeling og tyson er supere sammen... de leger og leger så det er en hel fryd..

    desværre er nemo ikke super godt socialiseret fra tidligere ejer og vi snakkede om at han måske skulle ud blandt mere lige hunde og lære univesial hundesprog -- tror lidt det er fordi pingeling ikke kan læse nemo at det går galt.. men ja vi er nød til acceptere at de ikke kan enes --- min veninde er også frygtelig bange for at nemo gør skade på pingeling da han jo er så meget større..


  • #8   21. aug 2008 Emmas bedste ven er/var en pekingeser, der har det fra starten også været ham der satte dagsordenen.

    De skulle lige se hinanden an de første par gange og ellers er det så ham der har styret showet.

    Han er den eneste Emma kan spise sammen med uden at forsvare sin mad og hun forguder ham.

    Håber at de kan finde ud af det sammen når de har mødt hinanden et par gange.


  • #9   21. aug 2008 Helt enig med Nina

  • #10   21. aug 2008 Hundemutter - jeg blev selv utrolig overrasket over min hunds reaktion på søsterens..

    Han rejste børster og knurrede - stod stift og halen lige i vejret..
    - unghunden må ikke løbe sammen med ham, så bliver den væltet..

    Fordi koen (min hund) ikke direkte angreb prøvede vi 3 gange - forskellige steder - men altid var det det samme...

    Som sagt eneste hund han ikke kan enes med - npormalt vil han bare lege og hvis de er dumme ignorerer han dem..

    Jeg ville ikke turde at blive ved - det tvivger min hund ud i ekstremer for at slippe af med pestilensen, og hvad skade gør det at min søster og jeg ikke kan lufte hund sammen?


  • #11   21. aug 2008 nej det er også med at passe på - for selvom nemo forsøger at blødgøre ham så laver de begge to skin angreb -- havde bare aldrig troet at han kunne være en hund der direkte hopper på andre hund.. og som i kan læse så er dem der kender pingeling også helt forbavset over det.. for han er virkelig en god hund sammen med andre.. vi tør heller ikke mere lige nu. for ingen af os er i tvivl om at det ender galt hvis vi fortsætter..

    så indtil videre må vi sløjfe turene sammen..


  • #12   21. aug 2008 Maaske han vil være bedre sammen med Dodo, altsaa Nemo.. Jeg kan lige skrive til Linette, for han skal jo lære at blive social med andre hunde smiley

  • #13   21. aug 2008 hundemutter - synes det lyder fornuftigt =)

    alle der kender min ko vil også sige han er godheden selv.. han er mild og legesyg og har en tålmodighed uden lige med trælse og pågående hunde (ikk mic?), men lige min søsters vil han bestemt ikke acceptere...

    det respekterer jeg =)

    held og lykke med det hele - håber du fastholder beslutningen om ikke at lade dem ses!


  • #14   21. aug 2008 ja vi snakkede faktisk om at dodo kunne være et bud.. nemo er ellers en rar hund.. men dårligt opdraget og socialiceret - dog er linette ved at få lidt mere styr på ham. uroligt hvad hun har lært ham indtil nu.. jeg er ret indporneret... og han kan godt lide at blive arbejdet med.

  • #15   21. aug 2008 Uh jo -Selv Reikis irriterende opførsel kan han leve med *G*

  • #16   21. aug 2008 ja han er super flot og en dejlig hund... men der er ingen tvivl om at han skal have noget mere træning... han er syper stærk og har eks aldrig lært at gå pænt.. og tidligere ejer har leget -- nu kommer jeg og tager dine ting - legen med ham.. hvilket betyder at han knurrer når hhan har noget.. han har jo aldrig lært andet.. så nu bytter de ting linette og ham.. en godbid for hans legesager.. og det er han ved at være dygtig til.. puha.. man skal virkelig tænke sig godt om inden man lærer sin hund dårlige lege

  • #17   21. aug 2008 Hej smiley

    Er det mon os i snakker om? Hehe, ku gætte det var os ud fra overskriften *g*


Kommentér på:
pekingeser angriber amstaff

Annonce