{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.977 visninger | Oprettet:

Mops som hoster når hun bliver ivrig.. {{forumTopicSubject}}

Chelsea er for nogle mdr siden blevet behandet for hoste over 2 gange. Første gang var de bange for at det var hjerteorm men det var det heldigvis ikke. Anden gang var de sikker på at det var kennelhoste men det var det heller ikke. Begge gange er hun blevet behandlet med antibiotika.

Nu er problemet så bare at hun siden sidste gang faktisk hoster on and off. Så går det væk et par dage og så kommer det igen.

Hun hoster ikke medmindre hun laver noget, og hendes host kommer næsten altid når hun er rigtig glad og ikke rigtig kan styre sig.


Fx var vi ude og lege med en anden mops i lørdags, hun hostede de første par minutter og så var det det. Ligesom når man leger med hende alene så hoster hun lige i starten og så er det ovre.??


Er der nogle hundeejere herinde der har kendskab til hjerteorm eller dårlige lunger som måske kan vejl mig., For sidste gang hos dyrlægen fik vi bare afvide at det nok var pga vejret og så at hendes næse/luftveje er som de er pga hun er en mops.


Eller er der andre mopse ejere som kender til dette at hunden begynder at hoste når de bliver meget begejstret??


Alle andre hundeejere end dem med mopper er selvf meget velkommen med gode råd!!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mops som hoster når hun bliver ivrig..
  • #1   17. nov 2008 Nej de har på intet tidspunkt forslået at tage blodprøver på hende.. er det den eneste måde man kan se lungeorm på???

  • #2   17. nov 2008 Ja den prøve har de også lavet på hende.. Der hvor man skal gemme afføring fra 3 dage ik???

  • #3   17. nov 2008 Mit problem er lidt at hun jo ikke hoster hele tiden. Der kan gå op til flere dage hvor hun ikke hoster og så kommer det pludselig igen.... Og hun virker slet slet ikke påvirket af det.

    For hvis hun havde lunge/hjerte lidelse så ville hun vel hoste hele tiden ville hun ik?? Eller er det bare mig der har læst alt det forkert på nettet??


  • #4   17. nov 2008 Malene---- det er også det jeg mener for hun hoster aldrig hvis hun bare går rundt herhjemme eller sover eller noget. Da vi tog til dyrlægen hostet hun også om fx natten og var træt og sløv men det er slet ikke på det stadie nu du kan ikke mærke noget på hende.


    Mest af alt så virker det som om hun prøver at hoste en hårbold op ligesom katte...


  • #5   17. nov 2008 Det er også det jeg mener. Det er ikke fordi at jeg er nærig mhs til min hund, men jeg er snart træt af at være hysterisk og rende til dyrlægen hvert andet øjeblik, for sidste gang kostede det 550 kr da jeg gik ind af døren smiley

    Men selvf hvis det er det der skal til så tager vi derhen igen igen igen... Men det kunne jo være at andre havde et råd eller to og at andre måske havde prøvet det så jeg ikke behøver tage derhen igen for at høre at det er vejret igen igen igen..


  • #6   17. nov 2008 Det prøver vi skam også, det er bare lidt svært at få en meget glad og ivrig hvalp til at sidde stille smiley

  • #7   17. nov 2008 Min chihuahua.... hoster også i perioder, jeg har fået undersøgt hende for alt...!!! - men fejler ikke noget siger dyrlægen. Men hun har ind imellem hoste anfald.... der nogen gange udløses når hun bliver glad ..- eller ivrig. Nogen siger at det kan være reverse sneezing... er der nogen af jer der kender noget til det...??

  • #8   18. nov 2008 Det er fordi din mops har for lidt plads i luftvejene. Det ville hjælpe gevaldigt og samtidigt forlænge dens liv, hvis den fik taget noget af den bløde gane samt evt forstørret dens næsebor ved en operation. Desværre avles der alt for meget på disse sygdomme hos mopsen, og det skaber netop de symptomer du beskriver hos din hund. På Karlslunde dyrehospital er de specialister i netop disse operationer hos fladnæsede racer.

  • #9   18. nov 2008 550 kr for en dyrlæge konsultation er bestemt ikke meget. Jeg har selv ofret 74.000 kr på en af mine mops. Du må forberede dig på, at mopsen er dyr hvad angår dyrlægeregninger.

  • #10   18. nov 2008 Gitte hvis du gad læse mine indlæg ville du se at jeg gerne ofre mange dvs alle mine penge på hende. Det jeg skrev var at jeg er træt af at blive ved med at betale 550 kr når de så siger der ikke er noget i vejen med hende og at det bare er vejret. Hvis hun skal have en opration betaler jeg hvad det koster bare det hjælper.

    Men jeg syntes da det er lidt ærgeligt at betale for at få afvide at der intet er galt.

    Håber jeg har udtrykt mig klart nu..


  • #11   18. nov 2008 Nu jeg bar nysgerrig Gitte men ved du hvad sådan en operation ca koster??

    Heldigvis har Tulle indtil videre slet ingen problemer med vejret, men det kunne jo ske, og sygeforsikringen dækker sikkert ikk noget af det..


  • #12   18. nov 2008 Jeg havde faktisk tænkt lidt det samme. Men mon ikke man kan skrive ned og spørge om de har nogle start standart priser???

  • #13   18. nov 2008 Har de nogensinde undersøgt hendes hjerte?

  • #14   18. nov 2008 Nej kun for hjerteorm. Og de syntes ikke de kan høre mislyde på det..

  • #15   18. nov 2008 Jeg syntes du skal ringe til Karlslunde og bestille en tid til alm undersøgelse og rådgivning i hvad der skal gøres - det vil absolut være det bedste her og nu får din hund. Det kan ikke betale sig, at opsøge en billere dyrlæge der ikke har den faglige expertise i sådanne indgreb.
    En sygeforsikring dækker og mener at operationen koster mellem 8 - 10.000 kr, som man jo så får dækket. Hvis hunden har problemer med vejrtrækningen, vil det ende med at hjertet bliver for stort og måske afkorte hundens liv med 5 - 7 år.


  • #16   18. nov 2008 ^^ Netop pga af fremtiden at jeg spørg herinde. Fordi at jeg ikke føler at jeg får noget svar hver eneste gang jeg kontakter vores egen dyrlæge. Men jeg tror da straks jeg vil ringe derned og høre om vi kan få en tid en dag.

  • #17   18. nov 2008 Det er en rigtig god ide og nok det bedste du kan gøre for din mops

  • katrine l
    katrine l Tilmeldt:
    maj 2008

    Følger: 2 Emner: 2 Svar: 16
    #18   18. nov 2008 Annette S > jeg ved ikke om det er det samme, men den chihuahua jeg kender, der laver han også mærkelige lyde når han bliver ivrig, og der hjælper det er nusse ham på halsen, så slapper han af og så forsvinder det. Små hunde har det med at deres luftrør strammer til, og hvis det er det - og ikke en sygdom - så virker det som sagt hver gang med at nusse ham på halsen og sige "såååå, såååå, sååå" i en rolig stemme

Kommentér på:
Mops som hoster når hun bliver ivrig..

Annonce