{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.902 visninger | Oprettet:

God dyrlæge?? {{forumTopicSubject}}

Hej,

da jeg ikke har boet i området i så lang tid, og det nu er ved at være tid til at mine hunde skal vaccineres osv, ville jeg høre, om der er nogle af jer der kender en god dyrlæge i nærheden af Ringsted området?

Da min Cavalier har problemer med at tømme sine analkirtler selv, skal det være en der er god til dette. Har været hos nogle hvor han simpelthen skreg som om han blev slået og det kan jeg slet ikke holde ud. Så hvis der er andre der har hunde med samme problem, og deres dyrlæge er god til at tømme dem uden problemer i Ringsted området, så skriv gerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  God dyrlæge??
  • #1   16. jan 2006 Kender kun Fakse dyrehospital på Sydsjælland - de skulle til gengæld også være rigtig gode!

  • #2   16. jan 2006 Dem har jeg også haft kigget på før...men det tager mig over 40 min at komme dertil i bil...synes det er lidt lang.. Øv.... :o(

  • #3   16. jan 2006 Bækgård dyrklinik er klart den bedste jeg har været hos, vores dyrlæge Lea er kanon til alle dyr, og giver sig god tid til at forklare tingene.
    Man kan nemt bruge en time eller 2 hos hende.
    I mine øjne burde hun blive mdr'ens dyrlæge smiley


  • #4   16. jan 2006 Har lige været inde og slå den op Kristine...den ligger 42 km væk fra mig :o( Men nogle gange er det selvfølgelig det værd at køre lidt langt...men synes stadig det er langt væk. Men tak for tippet :o)

  • #6   16. jan 2006 Ea..har svaret dig i din egen tråd :o)

  • #8   17. jan 2006 Nicola!! Nu må du stoppe med at reklamere for det Hospital i Fakse!

    Vi er MANGE - RIGTIG MANGE der har meget dårlige erfaringer derfra - folk der har oplevet både det ene og andet!!! Såå.......Pas på med at reklamere for noget som helst FØR du ved mere om det!!

    Mig kostede det over 10.000 for fejlbehandling ag Frida!!
    Og hvis du har behov for det kan du stemme dørklokker i området - så skal du få høre historier!!


  • #9   17. jan 2006 Vil tilføje at Lea er en udemærket Dyrlæge!
    Og Holbæk!! Der kører jeg selv til og det er meget langt!! fra mig - men nogle af de dygtigste i landet.


  • #10   17. jan 2006 Hejsa

    Der er også en dyrlæge i Store Merløse (hedder det det??) Jeg fik Luna fra Ringsted og de brugte en dyrlæge i Merløse eller St Merløse..

    Luna's chip forsvandt, så vi måtte tilbage til den dyrlæge og få hende røngtenfotograferet og sat ny i.. Jeg synes de var rigtig flinke.

    Jeg skal se om jeg kan finde en adresse (når jeg kommer hjem fra arbejde), hvis du ikke selv ved det. Den lå sådan i noget man vel kan kalde industrikvarter.


  • #11   17. jan 2006 Kan kun give kristine G ret.
    Bækgaards dyreklinik, v/Lea Iversen - kan jeg godt anbefale - Er det ting hun ikke selv kan ordne f.eks. tænder - bliver man henvist til specialdyrlæge.

    Når vi kommer, sætter hun sig på gulvet, og laver det hun skal på hunden - der er ingen strees at mærke på hunden - min har fundet den skuffe der er godbidder i.


  • #12   17. jan 2006 Hej Annette vi bor i Ringsted men bruger Centrum Dyreklinik i Rødovre og er meget glad for det.Det er selvfølgelig lidt langt at køre men den der ligger i Kværkeby skulle være god har jeg ladet mig fortælle men hold dig fra den der ligger i Nørregade i Ringsted den er ikke noget værd efter min mening.Og Kværkeby er jo ikke så langt væk. Held og lykke med din søgen.

  • #13   17. jan 2006 Karin - jeg har helt det modsatte billed - har talt med rigtig mange erfarne hundefolk som alle roser dem til skyerne - især Ken.

    Inde på DKKs sundheds afsnit på nettet er der også flere artikler skrevet af ham så helt håbløs kan han nok ikke være!!
    Min egen dyrlæge henviser til ham i ortopædiske sager og siger at han er DK's førende...



  • #14   17. jan 2006 Hmm det er vel heller ikke meget anderledes end at dyrlæger henviser til at Hills er det bedste foder...

    Jeanette


  • #15   18. jan 2006 Nicola

    Ja Ken er en guttermand - han er blevet specialist på masser af hunde og deres ejers bekostning!!!
    Bla ville han operere min svigerfars hund fordi den havde forstuvet poten!! Og du behøver ikke at være faglært for at vide at det er komplet .....ja jeg har ikke ord for det.
    Og du skulle vide hvor mange fejloperationer den mand har på samvittigheden!!

    For hver du kan frembringe af folk der roser Hospitalet - kan jeg finde 10 der harmodsat at sige.

    Er man nok fremme i skoene - ja så skal man nok få sit navn frem.

    Iøvrigt er Holbæk Dyrehospital knoglespecialister om nogen er. Der rejser folk til langvejs fra. Sådan er det når man er dyrlæge og ikke en DYR-læge som Fakse!


  • #16   22. jan 2006 kan varmt anbefale frederiksberg dyreklinik i sorø, de er super søde og super gode, og går altid op i tingene lige meget hvor lille et problem man kommer med....

Kommentér på:
God dyrlæge??

Annonce