{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.442 visninger | Oprettet:

Mail til folketinget {{forumTopicSubject}}

Jeg har sendt denne mail til alle dem som står som ordføre for dyrevelfærd...

Nu sender jeg mit brev til alle, som jeg kan se skulle være ordfører...

Brevet her kommer sig af, at jeg flere gange har mailet med flere af jer!!!

Jeg har skrevet med blandt andre Benny, Marlene og Karsten om de her muskelhunde... Benny skrev tilbage, at jeg skulle være velkommen til at skrive tilbage med materiale og billeder, som kan bruges i sagen om disse hunde.. Nu skriver jeg hovedsageligt om den Amerikanske Staffordshire og den engelske staffordshire bullterrie, da det er dem jeg har mest erfaring med...

Jeg kunne godt tænke mig at invitere jer alle + alle andre relevante politikere og medier herop til det nordjyske, så i kan møde en muskelhund som helt "normale" mennesker holder hund.

Jeg vil gerne vise hvordan en amstaff (amerikansk staffordhire terrie) kan leve normalt i en familie. Men det kan han KUN fordi han er OPDRAGET, SOCIALISERET og fået KÆRLIGHED, lige fra vi fik ham som 9 uger gammel.

Vi gik i hundeskoven fra han var 10 uger og nu er han næsten 2 år og vi kan stadig gå i skoven og lege med andre UDEN problemer.

At indføre lov om Line til hundetræning og i hundeskoven osv... det får man ikke en socialiseret og velafbalanceret hund som vores af. Derimod får du hunde som ikke trænes fordi man ikke har lyst til at være den eneste som træner i snor og hvor hunden ikke kan lege frit med andre, faktisk er det flere gange kommet frem fra adfærdspsykologer og dyrlæger at hunde (+ egen erfaring) bliver mere aggressive af at være i snor da de ikke kan løbe væk fra en situation som de ikke kan takle. (er HELT med på snor i byen, det har vi altid)

Vi er lidt af den overbevisning at det er os som har valgt at få hund ikke folk vi møder når vi er ude og gå uanset race... Og derfor må man respektere at ikke alle synes det er rart at møde fremmede hunde. Vi bryder os heller ikke om at møde hunde løst nå vi går med vores i snor, derfor mener vi også at ALLE hunde bør bære snor alle andre steder end til KONTROLLERET træning og HUNDE-skoven.

Vi havde en hundetræner da Ludvig var lille, som mente at alle hunde BØR møde andre hunde især som hvalpe op til 12 mdr. og det skal helst være alle slags hunde af alle typer og størrelser, men under kontrolleret forhold.

Jeg vil gerne vise jer en Amstaff som lever sammen med en anden hanhund hver dag og det er en pointer bla. altså ikke en muskelbasse... De lever og leger sammen, se billeder.

Ligeledes vil jeg vise jer en hund som bor sammen med en hankat, og ja se billederne og se hvordan det går...

Og sidst men ikke mindst skal i se hvor meget han ELSKER sin lillesøster vores 7 mdr. gamle datter Johanne.

Vi vil også gerne have mulighed for at invitere vores dyrlæge samt hundetrænere og en eller 2 opdrættere af disse hunde, så i kan møde folk som arbejder med disse dyr til hverdag og som ved hvad de kan og hvad de ikke kan...

Vi har skrevet lidt ned, som vi mener kan være en fornuftig løsning som kan hjælpe her og nu... For ex. et forbud virker jo tidligst om 10 år når de nuværende hunde er døde...

• Hundeangreb * straffes med aflivning + bøde.
• ALLE hunde føres i snor medmindre andet er skrevet (ex. hundeskoven). dette skal kunne straffes med bøder op til 2000kr.
• Og den ellers så fine hundelov skal UDNYTTES + man skal kunne straffes med fængsel + store bøder.
• Kupering af øre SKAL straffes også på importhunde - således at politiet kan tage en hund fra ejeren, hvis hund er født EFTER dags dato. det tiltaler de forkerte folk, som får disse hunde af forkerte grunde. (medmindre der forlægger et bevis fra en dyrlæge på at det er gjort af medicinske grunde)
• Ligeledes bør protein og steroid tilskud forbydes og straffes MEGET hårdt, medmindre det er givet af dyrlægen af ex. protein mangel.
• Alle hunde skal til dyrlæge min, 1 gang om året, så man kan tage ting i omløbet + alle hunde så er vacc. og chippet og politiet skal bære en chip læser så de kan tjekke en tilfældig hund på gaden. - Så men er "nødt" til at få hunden chippet og reg. i dansk hunderegister. og der må meget gerne være en adfærdsterapeut tilstede...
• Alle skal tage hundekørekort, hvor man både har teori og praksis, altså hvor man møder en voksen hund af den slags man har tænkt sig at få og Det kan måske stoppe nogle fra at få hund, når de prøver hvad det kræver at have hund.
• Alle skal kunne forevise et bevis på at have gået til min. hvalpekursus med deres hvalp eller hvis man får en voksen hund, skal man gå til træning min. en sæson.
Vi er et par på 25år og 31år og vi har ingen tattoos, ingen piercinger og begge godt uddannet...

Lad dog være med at straffe os for at der er nogle virkeligt indkompente ejere som anskaffer sig et våben. Vi elsker vores hund og ønsker IKKE at han skal straffes.

Kom ud og mød os og se hvordan det foregår i det virkelige liv og ikke kun i medierne, vi krymper os hver eneste gang der sker nogle af de angreb som vi høre om hver dag fordi vi frygter at næste gang kan det være en af de 3 hunde vi har til at ligge her på gulvet hos os... Vi ønsker Ingen af disse ting skete, men så længe det er så nemt at få hund, vil det være et problem næste gang er det bare en anden race...

Kunne staten ikke støtte en forening som ex. ASPCA: The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals

Mange folk vil gerne støtte det + dyrlæger og hundetrænere vil gerne støtte det da det også vil lette deres arbejde...

Håber det her vil hjælpe jer med at se fornuftigt på sagen...


Billede 1 (DSC04221) - Ludvig i boxershorts fordi han var for bange for skærmen, da han blev kastreret.
Billede 2 (DSC04129) - Ludvig og Balou (vores plejebarn/hund) deler solstråle.
Billede 3 (DSC03042) - Ludvig og Felix (vores kat) deler solstråle.
Billede 4 (DSC03200) - Ludvig møder Lillesøster for første gang. (Johanne 1 uge)
Billede 5 (DSC04787) - Ludvig hygger med Johanne. (Johanne 7mdr.)
Billede 6 (DSC04777) - Se vi er SÅ søde...


Med Venlig hilsen

--
Lisbeth Hoxer

Ps billederne findes lige om lidt i et fotoalbum under Ludvig...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mail til folketinget
Kommentér på:
Mail til folketinget

Annonce