{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.194 visninger | Oprettet:

Dumme dame ødelægger min træning :o) {{forumTopicSubject}}

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at min hund ville fokusere mere på mig, end på de hunde vi passerer!

Så hjælper denne historie jo heller ikke meget på det:

I morges var Nahla og jeg ude at gå vores morgentur i engen! Vi møder en gammel dame og hendes gamle beagle, som Nahla har leget med før. Jeg ville IKKE ha de skulle snakke i dag, men Nahla vil hilse og trækker så meget i snoren at jeg slet ikke kan holde hende. Hun får mig trukket hen til damen og Nahla hopper op af hende af bare iver for at nå hen til hendes hund. Og alt imens jeg råber NEJ til min hund og prøver at holde hende tilbage, så giver den gamle hende en stor fed godbid lige da Nahla hopper op af hende - så dér fik hun lige en belønning for BÅDE at hoppe op og trække for vildt i snoren - TAK!
Hun ville jo kun være sød ved hunden, men for F...... da.

Hvad kan man gøre for at hun bliver mere ivrig efter at blive ved min side ???
Og jeg ved godt man skal gøre sig mere interessant for hunden, men nogle gange går hunde altså forud for pølser!
Hun er godt nok kun 10 måneder, men jeg vil så gerne lære hende det…



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dumme dame ødelægger min træning :o)
  • #1   10. jun 2009 Vel hellere en kiks end at damen kylede køteren i jorden og brølede NEJ ? ; )



  • #3   10. jun 2009 Nina :o) Jo det er klart! Men hun gik direkte mod min hund for at hilse på hende, selvom jeg tydeligt prøvede at holde hende fra dem.

  • #4   10. jun 2009 Nej, jeg synes da det havde været fint om hun havde sagt nej og skubbet den ned da den hoppede op!!

  • #5   10. jun 2009 Tja, sådan kan man vel også se på det... Har ingen undskyldning for at hun hoppede op, men damen kan vel gå udenom når jeg prøver at holde hunden :o)

  • #6   10. jun 2009 JA, hun måtte meget gerne ha skuppet hende ned, hellere det end en belønning for at hoppe op!

  • #8   10. jun 2009 Jeg synes det er bekymrende at du har en hund, du tydeligvis ikke er i stand til at holde rent fysisk.. det ville jeg sørme ikke være tryg ved.
    Håber du går til træning eller skal til at starte på det.



  • #9   10. jun 2009 Et eller andet sted synes jeg ikke man kan forlange at andre mennesker skal vide, hvad man træner nu og her. Og dybest set synes jeg heller ikke, at andre kan ødelægge ens træning - det er jo ikke dem, der har ansvaret for den.

    Jeg ville tage det skete til efterretning. Tænke over, hvilke forhold, der skal trænes under for at det lykkes. Sætte kriterierne anderledes, da du jo helt tydeligt gik for hurtigt frem.


  • #11   10. jun 2009 Uha du har en stor hund..

    Jeg ville fortsætte lydighedstræning, kontaktøvelser og aktiviteter hvor hunden skal samarbejde .. og så ville jeg få fat på en halti (eller hvad du nu har det godt med at bruge) som du kan have på som ekstra i en ekstra line så du har mulighed for at holde hunden selvom den mener den skal noget andet..

    Jeg kan læse mig til at du er ked af din hund trækker og hopper op, men det gør det ikke mere acceptabelt at du siger undskyld..

    Træn røven ud af bukserne, og få fat på noget så du KAN holde din hund =)


  • #12   10. jun 2009 Okay.. du går til træning.. dejligt :o)
    Har din træner så ikke nogle forslag til hvordan du kan træne det ??
    Ellers kan jeg måske prøve, men det vil blive en længere stil, så vil hellere vise det end skrive her


  • #13   10. jun 2009 Kan du ikke tage en lille snak med hende en dag hundene leger sammen og forklare at du prøver at træne Nala til ikke at hoppe op og hvordan du derfor gerne vil have hende til at forholde sig når Nala sådan kommer tonsende med dig på slæb? smiley

    Jeg ville ikke være glad hvis nogle kyler min hund i jorden og råbte "NEJ!" når hun hopper op, men de må meget gerne sige "Nej!" og skubbe hende ned.


  • #14   10. jun 2009 Hvis nogen føler at de er nødt til at "kyle hunden i jorden og råbe nej", så har man som hundeejer svigtet ganske alvorligt.. Både i forhold til hunden og i forhold til det menneske, der er blevet generet af hunden.

    Tilfældige mennesker man møder på gaden bør ikke stilles i den situation, og det er vores pligt som hundeejere at vores hunde ikke generer andre.. Jeg vil aldrig påtvinge andre min hunds selskab ved at lade den gå hen til dem.. de skal give tilladelse først ligesom jeg forventer at de spørger før de prøver at hilse på min hund


  • #15   10. jun 2009 Vi øver og øver, men min hund har altså hø i ørene somme tider!!

    Det skal så lige siges, at hun ikke gør dette nummer HVER gang en anden hund kommer gående, men især denne hund er hun ret ivrig efter at komme til at lege med.

    Men jeg må da indrømme, det ER ikke smart når hun pludselig vil afsted og jeg ikke lige er med på den, for jeg ku faktisk ikke holde hende idag i den våde græs - det er ikke godt, jeg må træne mere med hunden og selv træne mine overarme!!!

    TINA og ALEX, vil du komme og vise mig det, siger du ??? Det må du da gerne :o)


  • #16   10. jun 2009 Jeg er bare træt af at folk insisterer på at hilse selvom man tydeligvis ikke vil have at hundene hilser i snor. Jeg har næsten 5 km. til hundeskov, og den tur går vi hver gang. OG hvis vi skal stoppe hver gang når vi for fanden aldrig frem. Og den ene hund kan godt blive sur i snor. Så jeg vil bare ikke have det og folk kigger så surt og fornærmet på mig her gang jeg bakser hundene forbi...For deres vil jo så gerne hilse...

  • #17   10. jun 2009 Og jeg skal være bedre til at sige til andre hundeejere at vi IKKE skal hilse.

  • #18   10. jun 2009 Lad os allesammen gå til træning hos Tina, jeg er også nysgerrig. Vi starter på hold her i august, men synes jeg i mellemtiden mangler redskaber til kontakt og hvordan jeg får hundene til at forstå at de ikke kommer hen til hunden ved at trække armen af mig...Endnu kan jeg holde dem...men de bliver jo kun større for hver dag og det gør mine muller ikke

  • #19   10. jun 2009 Hvor bor du Betina ?
    Jeg havde lidt tænkt at du kunne komme her ( jeg gir kaffe), men har du ikke mulighed for det, så må vi finde ud af noget.. jeg vil bare gerne have transportudgifterne dækket


  • #20   10. jun 2009 Ceteres Paribus, hi hi, nå så du ved hvordan det er :o) Puha, kan godt se at 80 kg må være noget af en opgave, det vejer hun da heldigvis langt fra!
    Men jeg vil prøve det du siger - tak!
    Og tak til alle for deres råd, jeg vil gøre og prøve alt :o)


  • #21   10. jun 2009 10 mdr er også en lidt vanskelig alder.... Men hunden er dælme stor alligevel, og sikkert skræmmende for nogen

  • #22   10. jun 2009 Tina, du er altså træner? Eller adfærdsterapeut?
    Jeg bor i Sønderjylland, tæt ved Haderslev!


  • #23   10. jun 2009 Jeg er træner ja, og med stor interesse for adfærd.
    Jeg har haft en del kontakt med adfærdskonsulenter og er også tilmeldt adfærdskonsulent uddannelsen


  • #24   10. jun 2009 ja hun er stor og folk ved jo desværre ikke at min store bamse er det mildeste lille pus - men mange tror der er schæfer i hende og dét har folk åbenbart respekt for.

  • #25   10. jun 2009 Okay - spændende! Hvor bor du?

  • #26   10. jun 2009 Jeg bor i Midtjylland.. ca 30 km nord for Vejle ( Nørre Snede)

  • #27   10. jun 2009 Tina, skriver lige en mail til dig!

  • #28   10. jun 2009 Vi har med stor succes brugt naturlig forstærker i vores træning. Det vil sige, at det at hilse på hunden / mennesket eller snuse til træet eller hvad ved jeg, bliver belønningen i sig selv...

    Men det kræver at hun tager kontakt og går pænt hen til det hun gerne vil have... Gør hun ikke det, så er der ingen belønning. Men det kræver konsekvens...

    Men hvis du ikke fysisk kan holde hende, så har du selvfølgelig noget af en udfordring der...


  • #29   10. jun 2009 Betina : har svaret dig :o)

  • #30   10. jun 2009 Anna G, god idé!

    Ceteris, Jeg kan lige se det for mig, at blive slæbt på maven af sin sore hund Ha Ha :o) Det må se sjovt ud, men det ER bestemt ikke sjovt. Dén har jeg så ikke prøvet, for jeg ville nok blive så pinlig berørt at jeg bare ville slippe den. IKKE godt. Men nu hvor vi får trænet, går det forhåbentlig ikke så galt :o)


  • #31   10. jun 2009 Nu vil jeg ikke lyde negativ........ men jeg ville aldrig købe en hund....der bliver så stor , hvis jeg ikke var 100% sikker på jeg kunne holde den, og den IKKE kunne rende afsted med mig.

    Nu er det godt nok en tilsyneladende sød hund...... men man ved jo aldrig hvordan den vil reagere i visse situationer..... og så er det jo en fordel , man kan holde hunden.




  • #32   10. jun 2009 NITTIB : Præcis... Og at den er sød som 10 mdr gammel betyder ikke at den også er sød når den bliver 2-3 år... Tæver kan være nogle rigtige kramper overfor andre tæver

  • #33   10. jun 2009 Totalt irriterende når andre bare smider en godbid i hovedet på ens hund, hurtigere end en Ninja kunne gøre det...

    Min hund har været rigtigt slem og er det stadig lidt når vi møder andre hundemennesker fordi at hun lærte da hun var hvalp at hoppede man op af andre mennesker der gik med hund, så blev man klappet og kælet og fik godbidder...
    Idag er det heldigvis blevet bedre og hun gør det ikke så meget mere. Kun med nogen enkelte..
    Og ligemeget om jeg lugtede af et helt baconrøgeri så var det ligemeget - Hun snuppede bare min godbid og rendte så over og hoppede op igen..

    Jeg kunne ha' slået hende ihjel MANGE gange !
    Det eneste der hjælper er en stråle vand fra en vandpistol, men sjældent at man har den med *G*

    Så ja, skide belastende når nogen folk absolut SKAL gi' ens hund godbidder inden man får sagt om det er ok eller ej.


  • #34   10. jun 2009 Stine P, hun var sgu en ninja hende damen, det gik snappi :o) Men jeg ku selvfølgelig også bare holde min hund!!!

    jeg har også begået fejl fra hun var lille, for der skulle hun jo socialiseres og det var vigtigt hun hilste på ALLE (søde) hunde, bildte jeg mig selv ind. Så det er så det vi nu retter op på. Så troede man lige man gjorde det så godt og så bider det én i røven bagefter. Øv :o)


  • #35   10. jun 2009 Betina -
    Gamle damer og deres godbidder... *hmPf* ! smiley

    Det skal lige siges at min Laura gik helt amokka i glædesrus når hun så nogen på gåturen, om det var mennesker og/eller hunde..
    Savnede virkelig bare en eller anden form for reservation eller ligegyldighed fra hendes side.. Men nej, det bedste i hele verden var når hun mødte andre..
    Hun hilste også på alle som gad. Og legede med alle hunde der måtte for deres 'forældre' ..

    Men nu er hun 2 år og har tydeligvis ændret sig. Hun er ikke lige så fuldstændig vild af glæde når hun ser andre mennesker eller hunde.
    Løber hun løs så drøner hun ikke afsted når hun ser en hund i det fjerne. Nøjes jeg bare med at sige "du bli'r her" så kigger hun ikke engang på den anden hund..

    Så der er håb forude for dig og din bamse smiley


  • #36   10. jun 2009 Stine, ja det er da godt de bliver voksne og vi får lidt mere styr på dem :o)
    Der er bestemt håb, for jeg giver ikke op :o)


  • #37   10. jun 2009 Jeg håber ikke hundeejer glemmer at en gåtur også bør indebære at hilse på andre hunde så den bliver socialiseret med andre hunde og ikke kun
    mennesker. Selvfølgelig skal man have kontrollen, men tænk lige på hvor kedelig en dag du ville have uden at tale et eneste ord med et andet menneske. Så tag da lige for hundens skyld at bruge de minutter på at den kan få sladret og blive stimuleret... Det er jo dens højdepunkt på dagen. Bare lige en tanke herfra...


  • #38   11. jun 2009 Trina - God pointe!

Kommentér på:
Dumme dame ødelægger min træning :o)

Annonce