{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.240 visninger | Oprettet:

hjælp min hund er rasende. {{forumTopicSubject}}

Jeg har en fransk bulldog på 9 måneder. Han er normalt en rigtig god hund, han er glad og god til at lege, men med alderen er han blevet mere dominerede hvilket vel er ganske naturligt, men på det sidste har det dog taget lidt overhånd. Den anden dag havde jeg besøg i soveværelset, og imens vælte han så at over pisse HELE min lejlighed, der var lange spor hen over gulvet i stue køkken og badeværelse. Han også begyndt at lette ben op af min søster tæve mops, og han ruller sig i andres hundes aføring, og skal tisse ALLE steder der er skidt eller tisset. Den anden dag hentede en veninde mig, og jeg satte mig ind på bagsædet med taison på skødet, og ved siden af mifg sad en fyr, da vi havde kørt tre min ca, begynder taison at sidde og knurre af fyren, som han ikke kender, jeg stopper ham dog, men det var ikke let. Når han møder andre hunde ser han dem lige an, men leger normalt rigtig godt med både tæver og hanner, når han har set dem an.
Men når vi møder andre hunde i snor er det en anden historie. Nogen gange er der intet, han ser dem an, stivner en smule, men hilser og blir glad, MEN andre gange stivner han lugter til dem, og bider så pludseligt ud efter dem. han har aldrig bidt rigtig selvom han har haft muligheden for det, og når han har bidt ud den ene gang flygter han tilbage til mig og hopper op af mig.
- Jeg vil rigtig gerne ha' nogen ård og tanker omkring hvad der sker med ham ? Burde jeg kastere ham? og med hensyn til hundetræning vil jeg gerne begynde, men må indrømme han afstrækker mig med sin opførelse, og jeg ved nogen steder blir man sendt hjem hvis hund viser aggresiv adfærd, hvilket han med sikkerhed ville gøre.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hjælp min hund er rasende.
  • #1   7. sep 2009 Hej

    Min er 11 mdr. nu.. en terrier.. og han har godt nok ikke så slem adfærd som din, men han har ændret sig. Han gider kun de hanner han allerede kender, og nye dominerende hanner gider han slet ikke. Han knurrer ikke og gør ikke når man går med ham, men når han er på sin normale plads, hvor vi mødes hver dag, så hader han de dominerende hanner.
    Har også overvejet kasteration, men det er en kæmpe beslutning. Nogle gange bliver hanner bedre med alderen, og nogle gange værre. Kasteration ændre ikke på den adfærd, som han allerede har.
    Jeg synes du skulle vente med kasteration.. men gå til træning eller få hjælp et sted fra... han er jo ved at være kønsmoden, lømmelalderen osv.. det kan være en hård tid.
    Jeg ville holde mig væk fra de hunde, som han ikke kender på forhånd. Aldrig lade ham hilse på andre i snor, da det ofte går galt.
    Giv ikke op... og tænk positivt.. det skal nok gå.


  • #2   7. sep 2009 Mange tak smiley
    Ja, jeg synes godt nok det er sv ært. Jeg synes også bare det er svært med nye hunde, fordi jeg os sy jeg lærer ham at det er dårligt med andre hunde, hvis han ikke må hilse.
    Men ja, det er jo klart det bedste, for tænk nu hvis han en dag bider.
    Synes bare det er svært at takle det? om jeg skal skælde meget ud, eller hvordan ?


  • #3   7. sep 2009 men altså det der med han bider ud efter dem, det forgår kun når han er i snor.

  • #4   7. sep 2009 synes som sagt du skal prøve træning... det er en hund du har.. han skal ikke være venner med alle. Du må også acceptere, at du har købt en hanhund, så den kan formentlig ikke med alle hanner når han er kønsmoden.

    Min hilste kun på andre i snor, da han var hvalp til hvalpe og unghundtræning.

    Har du slet ikke gået til træning endnu??


  • #5   7. sep 2009 Min ven har også en fransk han, som Boris legede med som lille.
    Nu vil han kun bide ud efter ham, så de må ha et stort ego...


  • #6   7. sep 2009 ja.. og derfor er snor en dårlig ide... men altså hanner stiller sig jo ofte an, og måler hinanden...

    Min starter aldrig noget, men hvis andre hanner byder op til dans, så siger han skam ikke nej.. så det betyder at man skal tænke sig om... og derfor leger han kun med hunner....og de hanner han allerede kender.

    Ofte er det vores behov, at vi ligger over på hunden.. altså at den skal være venner med alle... de kan de fleste hunde ikke...


  • #7   7. sep 2009 Jeg ville helt klart kastrere ham.

  • #8   7. sep 2009 Det afhænger ikke af om det er hanner eller tæver, nogen gange går det andre gange ikke. Og det kommer ikke an på størrelse eller køn, så der er ikke noget system i det, desværre. ikke andet end de er i snor.
    Ja, det har et stort ego, meget smiley og det elsker jeg ham for, og jeg elsker min hanhund, bestemt. Men jeg vil bare rigtig gerne enten forstår, eller løse det hvis det er muligt. Franske er jo os vagthunde, meen ..


  • #9   7. sep 2009 Rikke T - ja, det tænker jeg altså også. Jeg har besluttet at give ham til han er et år, og hvis det ikke er ændret voldsomt, så sker det.
    Det er jo os begrænset hvor jeg må træne, hvis han vil æde halvdelen af hundene i snor smiley smiley Ej, men det afskrækker mig godt nok.
    Og jeg gør virkelig meget ud af min opdragelse, og har læst og læst, inden jeg fik ham og også efter, men liige det der, det kan jeg ikke løse.


  • #10   7. sep 2009 men igen.... undersøg kasteration ordentligt.. hvis din hund er usikker, så bliver det bare værre, hvis han bliver kastreret...
    Kasteration er ikke løsningen på alle problemer.. og en hanhund med problemer bliver ikke problemfri fordi man kastrerer den.. men ofte bliver det brugt som den nemme løsning.. og nogen gange fordi det er nødvendigt..

    Giv din hund tid. Han er jo bare en teenager, hvor hormonerne fiser rundt i kroppen..


  • #11   7. sep 2009 ja det er rigtigt smiley Jeg husker tydeligt da jeg var 14 år smiley hehe.
    Ej, men hvor længe vil man sige han er teenager? smiley


  • #12   7. sep 2009 Tina.. en hund udvikler sig til den er ca. 2 år.. altså mentalt.. kasteration ændrer måske ikke på hans adfærd..

    har du gået til træning med ham??


  • #13   7. sep 2009 Jeg ville godt nok vælge den´´ nemme løsning´´ hvis min hund over pissede hele gulvet uden at være syg eller lille hvalp.
    synes du skal vende det med din dyrlæge nu og høre deres vurdering.


  • #14   7. sep 2009 Tina.. jeg havde skam bestilt tid og det hele til at få fjernet kuglerne.. men valgte at springe fra.. når man har købt en hanhund, så må man regne med at de som udgangspunkt ikke bare kan med andre hanner..
    og det er ikke altid bare den rette løsning... det siger mange adfærdsbehandlere også..
    Men der går nok et par mdr... min er 11 mdr. nu og stadig ballademager.. og så kommer der nok en periode igen senere mener jeg... ca. omkring 1 1/2 år.. men det er forskelligt fra hund til hund...


  • #15   7. sep 2009 Rikke t... det var nu ikke møntet på dig.. med dem nemme løsning.. er udemærket klar over, at du sikkert har sat dig ind i, at det var den rette løsning for jer... men synes bare her, at man lige skal undersøge det hele inden man gør det..

  • #16   7. sep 2009 vores elton begyndte også at vise små agressive tendenser omkring 10-11 måneders alderen, hvor han før var glad for alle han mødte begyndte han nu at knurre, særligt når vi mødte hanhunde, pustede sig op og ville gerne være dominant.
    han er nu 16 mdr. og vi er stort set ovre problemerne, han får ikke lov at hilse på hanhunde han ikke kender lige umiddelbart, simpelthen for helt at undgå en situation hvor han vil puste sig op.
    vi går højt op i at han skal være godt socialiseret, men nogle gange betyder det også at undgå situationer, vi på forhånd ved vil være svære at tackle.

    træning synes jeg klart du skal gå til, ikke mindst for at få det gode bånd mellem jer, hvor det er dig der bestemmer og han VED det... -du skriver han tissede overalt da du havde besøg i soveværelset smiley
    -klart at han viser sin store utilfredshed og iøvrigt sin mening om den sag he he smiley
    men det skal han ikke ha' lov til ..den slags magt kan en hund ikke styre, det er dig der bestemmer.. også hvem der gæster soveværelset.


  • #17   7. sep 2009 -synes iøvrigt ofte man ser en kastration som "lappeløser", -det løser slet ikke nødvendigvis problemerne...og er vel egentlig dybt forkert på den dovne måde..

  • #18   7. sep 2009 Karen A.. netop det du skriver er grunden til jeg valgte ikke at lade min kastrere... man skal altså give hunden en chance..

    Jeg holder ham også fra andre hanner pt.. han skal ikke sættes i en situation, som han ikke kan styre.. han har nok i de venner han allerede har... jeg ser også tiden an.. hvis han ikke bliver bedre, så bliver han nok kastreret... men nok først når han er 2 år.. og helt udviklet fysisk og mentalt...


  • #19   7. sep 2009 Karen A.... giver dig ret... og jeg var så tæt på den forkerte løsning... men er glad for at have ændret mening...

    og hvis min bliver kastreret, så er det ikke fordi at han ikke kan med hanner... så er det pga at han er så glad for piger, at han stresser for meget over det..


  • #20   7. sep 2009 Karen.. ej vi har samme race... hvor er han fin.. så er der jo håb forude med min ang. opførsel.... kan se, at jeres også elsker store pinde.. typisk buller...

  • #21   7. sep 2009 @ louise... smiley vi var også tæt på, ..men jeg blev stædig og insisterede på at ville være den der bestemmer hvordan min hund opfører sig (i store træk, da smiley
    ...og elsker pinde er ikke ordet.. han bliver besat af dem og kan nærmest ikke slippe dem igen smiley


  • #22   7. sep 2009 Jeg vil så lige påpege, at en kastrering langt fra altid hjælper. Prøv en kemisk for at se virkningen og hjælper det, så få det gjort permanent.

    Ville nu også vente, til han var ældre. Det KAN nå at gå over, du har en hund i lømmelalderen og der er det ikke unormalt, at de glemmer alt, hvad de tidligere har lært.


  • #23   7. sep 2009 ja.. jeg håber Elmo bliver bedre.. han er godt nok strid med andre hanner.. hvis de kommer over og stiller sig an, så er han klar...

    Det Elmo elsker mest er koste... hvis vi møder en gadefejer, så er han helt vild.. og ved ikke hvorfor.. bor på 4. sal.. har aldrig haft en kost..


  • #24   7. sep 2009 smiley stakkels gadefejer... vi har en pedel her i byen som troede vores gamle udbryderkonge af en boxer var verdens farligste kamphund, så han slog ud efter den med en kost, som hunden jo tog som en klar opfordring til leg.. jeg har da aldrig i mit liv fået så mange pedel skæld ud .. ikke engang for at løbe på gangen og smide tyggegummi i skolen.

  • #25   7. sep 2009 ja.. man må give den race, at de forstår at underholde.. har aldrig mødt hunde med så stor personlighed..

Kommentér på:
hjælp min hund er rasende.

Annonce