{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
659 visninger | Oprettet:

Hvalp i hundeskov.. {{forumTopicSubject}}

Hej alle..

Jeg har jo lille Junior på lige knap 5 mdr. nu. Og jeg har hele tiden gået meget op i at få ham socialiseret, både igennem hunde og mennesker. Men stadig kan han godt være frembrusende, da han gerne vil hilse og lege med alt og alle. Så hans hundesprog er ikke det bedste endnu, men han er jo også kun en lille baby (i hans mors øjne vel og mærke :))

Imorgen starter vi til træning i politihundeforeningen, også kaldet hvalpemotivation. Men så er det så jeg tænker, kan jeg godt tage ham med ud i hundeskoven idag og lade ham møde nogle nye fremmede hunde, eller ville I vente til at han var begyndt på træning? Jeg tænker lidt mht. hans hundesprog, som jo ikke er så godt endnu.
Hvordan ville I have gjort det, eller hvordan HAR I gjort det? smiley
Håber på nogle brugbare svar.. smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalp i hundeskov..
  • #1   13. feb 2010 vi ha brug hundeskovene meget.. Men jeg kender også til folk som ikke vil bruge hundeskoven da du ikke ved hvilke hunde der kan befinde sig der.. f.eks. dårlig socialiserede eller aggrasive hunde..
    Vil hellere tage nogle gode gåturer nye steder evt. hvor I kan møde nye hunde og mennesker..


  • #2   13. feb 2010 Hmm ja i har nok ret, det er nemlig de dårlige oplevelser jeg gerne vil skåne ham for, nu hvor han har den alder som han har.. Jeg skulle måske finde nogle herinde, som lufter deres hund/e i Fredericia hundeskov, og lade ham mødes med dem først..

  • #3   13. feb 2010 Kirsten, var Fredericia hundeskov én af dem? smiley Jeg tænker også ligesom du, at hvis han kender nogle af hovederne derude i forvejen, så ville både jeg og ham være mere tryg..

  • #4   13. feb 2010 Jeg har haft rigtig meget glæde af at tage i hundeskoven med link da han var lille pg også min gamle hund
    har dog desværre også haft nogle rigtig grimme oplevelser

    husk i hvert fald at reglen om at have sin hund under kontrol OGSÅ gælder i hundeskoven det er der mange der glemmer


  • #5   13. feb 2010 Nu tog vi chancen og tog ud i hundeskoven.. Da vi kom derud, var Fredericia TV på besøg, og det vil sige der var lige omkring 20 hunde der fræsede rundt på et stort areal og hyggede sig. Det var lige fra sct. Bernhard til dansk svensk gårdhunde der var derude, og Junior ELSKEDE det. Så det er ikke sidste gang vi tog derud, vi fandt da også nogle hundevenner, som han kom rigtig godt ud af det med.

    Han var så sej og dygtig, at når jeg kaldte på ham, så kom han med det samme, så mor var riiigtig stolt af hendes basse, og vi glæder og meget til at komme igang med træningen imorgen. smiley

    Så alt i alt var det en succes, og jeg sidder nu med en helt flad buller der snoooorker på livet løs. smiley


Kommentér på:
Hvalp i hundeskov..

Annonce