{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.322 visninger | Oprettet:

Styrke hundens selvtillid {{forumTopicSubject}}

Klunte har problemer med sellvtilliden.. Eller det er efterhånden hvad jeg er kommet frem til som mulig årsag til hendes udfordringer.
1. Hun kan ikke være alene hjemmme
2. Hun er oftere og oftere begyndt at gø af fremmede hunde, hun møder på gaden.
3. skændes" med dominerende tæver", tryner underdanige og hvalpe

Hun er fra helt lille socialiseret med alle typer af hunde store som små. Vi har gået til træning fra hun var 10 uger gammel og senest er vi begyndt til agility, netop for at få opbygget hendes selvtillid og vores samarbejde.
Hun er ikke sky eller underdanig usikker, men reagere med rejste børster og gø. Når hun er usikker.
Kan I hjælpe med
1. litteratur der kan hjælpe med at styrke hendes selvtillid og gode råd til den adfærd
2. Gode råd hjælp
3. En adfærdsbehandler, der er specielt god til at afhjælpe denne adfærd. ??
Hjælp Jeg skal have stoppet denne adfærd NU inden det ekskalere og hun slet ikke kan med nogen hunde og bliver rigtigt angst.
Skla lige siges hun fylder 2 år til maj. Så kan også stadig være lidt unghunde hormoner i hende. HJÆÆÆLP smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Styrke hundens selvtillid
  • #1   1. mar 2010 Jeg vil helt klart anbefale dig at kontakte Lillen, som også har profil herinde;:
    http://hundegalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=5176

    Udover at hun er en god adfærdsbehandler, har hun også kurser som er decideret rettet mod at styrke hundes selvtillid, og samarbejdet med ejeren. Det kender jeg ikke andre, der har.


  • #2   1. mar 2010 Jeg kan genkende en stor del af det du beskriver fra min tæve.

    Jeg har benyttet mig af Lillen, og været meget glad for det.

    Litteratur vil jeg ikke anbefale noget. Men jeg har koncentreret mig meget om at støtte hende, være bevidst om hendes grænser, og undgå at overskride dem.
    Så langsomt arbejde med dem.


  • #3   1. mar 2010 Det er faktisk først nu er det sådan rigtig er gået op for os, at det må være usikkerhed. Vi gik i lang tid og troede hun bare var fremme i skoene og med selvtilliden i orden. Hun letter også ben nogen gange når hun tisser (som jeg nu også harfundet ud af kan være overkompensering) og på papiret har vi jo gjort det rigtige med socialisering og træning, Troede også jeg var sådan nogenlunde klædt på i forhold til hundesporg og deres behov osv. Er bare rigtig svært når man står med sin egen hund. Er så let at se "problemet" med andre folks hunde. Var faktisk først her i weekenden det for alvor gik op for os, da hun blev for alvor uvenner med en anden tæve. Tidligere har de knurret lidt af hinanden og gjort udfald. I weekenden var det tæt på at udvikle sig til noget voldsomt, de kom heldigvis aldrig til at rigtig slås. Blev bare blottet tænder, knurret og gjort udfald, hun havde fået tæsk, var de for alvor kommet op at slås. Heldigvis var det til træning så instrukøtren gik imellem med et meget højt NEJ. Så stoppede de.. Var faktisk rigtig interessant at se, for så hentede hun sin egen tæve, som Klunte også prøvede at provokere, men den valgte at ignorere hende også var det absolut ingenting. Så gav hun op, var simpelthen fordi den anden tæve også var usikker på sig selv. Men har aldrig oplevet hende så voldsom før Klunte og hun møder hunde dagligt. Og er helgvis utrolig sjældent problemer. Men gik bare op for mig at det ikke nytter noget, selvom det er sjældent, så skal hun jo ikke rende ruindt og være utryg, skal være positivt at møde andre hunde. Som hun jo også elsker at lege med. Så er noget mystisk noget.. Ligesom hun skal have tillid til at vi passer på hende og ikke omvendt. Æv bliver sgu ked af, når man sådan fuldstændig misforstår sin egen hund.. æv

Kommentér på:
Styrke hundens selvtillid

Annonce