1.150 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
5 Svar
hundeguf hundeguf
Jeg så engang en opskrift på nogle hundeguffer, lavet af endten kyllingestykker, kalkunstykker, lever eller hvad man lige havde (skåret i 1x1cm tern). Jeg har svinehjerter som min hund elsker at få endten rå eller kogte. Men i den opskrift jeg så engang skulle man koge kødet, og efterfølgende bage det i ovnen. Men på hvor mange grader, og i hvor lang tid? Jeg syntes at huske at der stod 120 minutter på 120 grader. Men det syntes jeg lyder lige voldsomt nok, eller er det bare mig?
0 synes godt om
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
Tror iøvrigt ikke hjerter lugter så slemt, men lever kan også godt være lidt stygt (sødlig lugt)
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
Trine- Ja man har det rigtig godt med at have gjort lidr x-tra for sine dyr :o)
Nightmare L- Da jeg boede hjemme, lave min mor kogt lever til hunden et par gange om ugen, så jeg er enig med dig i at lever godt kan være lidt stygt. Hjerterne lugtede overhovedet ikk efter de havde været i ovnen, dog kunne det godt lugtes lidt efter de var blevet kogt :o)
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
apr 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 28 Svar: 653
hundeguf