{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.622 visninger | Oprettet:

Endnu en tur til dyrlægen.. :( {{forumTopicSubject}}

Nå, så måtte vi da lige en tur til dyrlægen igen.. Idag var det med Rocco... smiley

Han begyndte med lidt øjenbetændelse i søndags.. Det har han før haft, så vi skyllede med noget vand fra kontaktlinser som vi plejer..

I morges var øjet helt blåt og han var rigtig skidt.. Vi fik en tid ved dyrlægen kl 15.20, men nåede ikke mere end lige ind til hende, før hun skyndte sig at sende os akut afsted til ringe dyrehospital (øjenspecialist).

Han har et kæmpe sår/hul i hornhinden. Så slemt at det muligvis skal opereres.. smiley Så på torsdag får vi at vide at om hans syn kan reddes...

ØV.. Gider ikke mere dyrlæge nu..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endnu en tur til dyrlægen.. :(
  • #1   28. dec 2010 For pokker... God bedring med ham!

    Fandt du en løsning med din far og stedmor omkring lånet til sidste dyrlægeregning?


  • #2   28. dec 2010 Trine: Mange tak.. Og nej, det er stadig 10.000 jeg skal betale tilbage for at låne 5.500... smiley

  • #3   28. dec 2010 Årh nej - rigtig god bedring

  • #4   28. dec 2010 WHAT? 10.000,- for at låne 5.500,- af din egen far?

    Skakkels Rocco, håber synet kan reddes og at han hurtigt kommer på højkant igen.


  • #5   28. dec 2010 Grynet: Ja, eller dvs. min fars kone... smiley Det er grove løjer syns jeg.. smiley

    Og ja, vi håber sådan at Rocco snart er på højkant igen..


  • #6   28. dec 2010 Er din far ikke kommet hjem endnu? Hun er sgu da ikke rask...:0(

  • #7   28. dec 2010 Ja, det er godt nok grove løjer. Hun burde skamme sig...... og din far burde slå i bordet!

  • #8   28. dec 2010 Trine: Hun er gal i hovedet.. Men har ikke haft mulighed for at snakke med min far uden hun er der endnu.. smiley

  • #9   28. dec 2010 Er der ikke kun to specalister i DK i det område ?

    men hvor er det forfærdeligt og så er det træls hvis man ikke har pengene ! Jeg ved hvordan du har det lige nu, vores ene kat skal opereres på torsdag da han skal have fjernet nogle tænder, pengene betyder intet men jeg har det af H til konstant fordi jeg har det så dårligt med at han skal opereres smiley

    Ærlig talt hvad siger din far til at du skal betale så meget ekstra tilbage ? Det lyder HELT grotesk ! Kunne du ikke få en afbetalings ordning med dyrlægen ?


  • #10   28. dec 2010 Suzy: Åh det lyder ikke rart med din hund.. smiley Håber han kommer sig helt..
    Og vi ved ikke hvordan det er gået så galt så hurtigt.. Men dyrlægens bud er at han har fået en gren i øjet eller sådan...


  • #11   28. dec 2010 Min far er en vat-arm der aldrig slår i bordet over for hende den tossede kone.. smiley

    Men hun får 5.500 af mig, og ikke en krone mere.. Hun skal ikke tage røven på mig..

    Mht. Rocco er vi virkelig heldige at Martins mor lige stak sit dankort ud.. Det kostede 2000 idag, og skal han opereres tør jeg slet ikke tænke på hvad det løber op i...

    Oven i det hele er bilen helt død. så vi skal have en ny... !

    Men hvad.. Dt går jo nok det hele.. smiley


  • #12   28. dec 2010 Ikke for at virke bagklog, men har I overvejet at få hundeforsikring?

  • #13   28. dec 2010 Grynet: JA!! Efter Kikis tur til dyrlægen besluttede vi at det er det første vi gør i januar... Men havde vi dog bare haft den nu... smiley

  • #14   28. dec 2010 Det er nemlig rigtig dejligt med sådan en forsikring og vi overvejer det faktisk også til vores katte

  • #15   28. dec 2010 Lille my:

    Ja, forsikringerne er guld værd. På det første år jeg havde Julius havde han dyrlægeudgifter (inkl. operation og medicin) for mere end kr. 30.000,-

    Jeg slap med alt i alt ca. 8.000,-


  • #16   28. dec 2010 Hold da op - ja den har hvertfald tjent sig ind igen smiley Vores tjener sig også gerne ind med Sofus hotspot om sommeren !

  • #17   28. dec 2010 EJ hvor træls kan ikke rigtig sige andet det er bare noget øv når sådan noget sker

  • #18   29. dec 2010 Stakkels hund !!

    Hvordan i alverden kan i finde på at rense med kontaktlinse væske ???? Når en mops får øjenbetændelse eller skade er det bare akut til dyrlæge... selv på en søndag. Der kan man nå at behandle med øjendråber og pencilin således at skaden ikke udvikler sig til en operation. Jeg har selv haft mindst 20 øjenskader på mine mops og aldrig har en af dem krævet operation, idet jeg har handlet ved at tage til dyrlæge omgående og ikke forsøgt mig med andre mærkelige ting.
    Nu sidder du så igen og klager over din dårlige økonomi og hunden er taberen i det her spil. Den operation den skal igennem nu koster 8 - 10.000 kr, og alle de tråde med at du må låne her og der, så burde du efter min mening ikke have dyr!!!


  • #19   29. dec 2010 Gitte: Nu er Rocco jo ikke min hund... Så flet lige næbet søster.. Jeg er SÅ træt af dine nedladende kommentarer til mig!!



  • #20   29. dec 2010 Fik du det bedre Gitte H?

  • #22   29. dec 2010 Gitte H - Hold da op for en kommentar! Hun har haft erfaringer med den behandling før, og tror at det kan løse sig med den behandling igen. Hvad galt er der i det? Hun tager den jo til dyrlæge, så snart at hun kan se det er nødvendigt.
    Hendes dyr kommer til dyrlæge - det er da absolut det vigtigste. Hvordan trådstarter så tackler hendes økonomi eller andet, er absolut ikke op til hverken dig eller alle andre. Om hun skal have hunde eller ej, er ligeledes hendes helt eget valg. Hverken dit eller nogen andre... Kan virkelig ikke se, hvad konstruktivt der er at finde i den portion galde du lige kom med dér...


  • #23   29. dec 2010 Til trådstarter - god bedring med hunden, og jeg håber du får styr på den økonomiske del. Det er dejligt at høre, at du passer godt på dine hunde.
    Og ja, det var vidst en god idé at få styr på en hundeforsikring ;o)


  • #24   29. dec 2010 Jeg er udemærket klar over at Rocco ikke er din hund, men så kan det økonomiske vel heller ikke være dit ansvar men derimod min samlever Martins. Jeg syntes stadig at det er forkasteligt at man ikke ejer en krone og at man har ansvar for levende væsner og jeg ser at der næsten hver dag er tråde herinde fra dig om din dårlige okonomi og at du står i RKI,hvorfor pokker søger du dig ikke et job så.

  • #25   29. dec 2010 Og gider ikke flere beskeder fra dig i min indbakke !!!! tag den her i forummet, hvor alle kan se hvad du skriver!

  • #26   29. dec 2010 Vi har i tidens løb også haft nogle øjenskader.
    Det er sjældent at det kan behandles med almidenlige øjendråber. Hvis man har antibiotika hjemme (Fucithalmic), kan man prøve med det 2 x hver dag.

    MEN, hvis der er hil på hornhinden eller hvis øjet begynder at blive hvidt, skal man til dyrlæge omgående, og det skal være en dyrlæge der kender til øjensygdomme. Man skal ikke vente for længe for så ender det med en operation eller værre.
    Hvis der er hul på hornhinden er det vigtigt at dyrlægen har erfaring med dette.


  • #27   29. dec 2010 Grynet .
    Fik du det bedre Gitte H?

    Ja bestemt !!!!!

    Kira R

    Man behøver vel ikke at tjene kassen for at være ansvarlig hundeejer, men sund fornuft og afsat penge til akut dyrlæge, må sgu da være sund fornuft !!

    Line Madsen

    Enhver ved at man ikke putter kontaktlinsevæske ind i ens hund øjne ...... hvis man ellers er ved sine fulde fem !!


  • #28   29. dec 2010 Gitte H:

    Godt du fik det bedre.... så kom der da noget godt ud af dit hysteriske udbrud!


  • #29   29. dec 2010 Gitte: Godt du fik luft... Glæder mig på dine vegne.. Og ja det økonomiske ansvar er Martins, men det siger sgu da sig selv at vi er bitre over at ligge ialt 16.000 hos dyrlægen (hvis han skal opereres).... Uanset om man har sparet op, er rig eller hvad ved jeg er det sgu da mange penge?!?!?! Og hovedsagen er vel at dyrene kommer til dyrlæge? HVordan vi finder pengene kommer da ikke dig ved?

    Og JO man kan faktisk bruge det væske fra kontaktlinser til at skylle hundens øje i... Det er skam ikke noget jeg selv har fundet på!!!

    Og hvor vidt jeg skal søge mig et arbejde eller ej, kommer da på ingen måde dig ved?? Du kender da ikke grundene til at jeg ikke har et arbejde?

    Men har ondt af dig.. Man må have et virkelig sølle liv, hvis man har brug for at nedgøre folk på den måde.. Stakkels dig...


  • #30   29. dec 2010 Hvis nogen har et sølle liv..... må det da uden tvivl være dig!!

    Og med hensyn til at nedgøre folk, så rammer du vist selv førstepladsen. Først din far - der er en vatarm, så hans kone, som er tosset og gal i hovedet... fordi hun låner dig penge, snart er det vil også din psykolog der er noget galt med. Alt med dig og alle dine tråde er ... brok brok brok osv osv. Men stakkels hund, håber inderligt for den at den bliver opereret, til trods for at I ingen penge har.


  • #31   29. dec 2010 Suzy

    Syntes bare at du skal gå ind og lege med perler!!


  • #32   29. dec 2010 Jamen min far er en vatarm.. Han har flere gange valgt min søster og jeg fra pga alkohol... Er man så ikke vattet syns du??

    Og det er sgu da tarveligt at min fars kone tager så høje renter for at låne mig penge?

    Min psykolog er skam ganske flink, men hvorfor skal han blandes ind i det? Og det er nu længe siden der er kommet brok fra mig.. Har det fint, bortset fra at jeg er ked af at vi har været så uheldige med at dyrene kommer til skade..

    Og SELVFØLGELIG bliver Rocco opereret hvis det er nødvendigt... Hvor dælen får du dog tanken fra at han ikke gør??


Kommentér på:
Endnu en tur til dyrlægen.. :(

Annonce