{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.509 visninger | Oprettet:

Nogen der mangler en lille løs hund {{forumTopicSubject}}

Vi har i nogen dage haft en løs hund, omkring hvor vi bor, i mellem Ringsted, og Sorø, en mellem størrelse, grå/hvid langhåret, muligvis Lhasa apso, eller lignende race, måske en blanding,
en skræmt lille hund, den bærer halsbånd, og hundetegn, men man kan ikke komme til den, og politiet har ikke nogen efterlysninger på den.

Er der nogen herinde der kender nogen, der måske mangler sådan en hund, eller hvad gør man ellers ?

Vil prøve og komme til at tage et billede hvis den dukker op igen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nogen der mangler en lille løs hund
  • #2   20. feb 2011 Falck henter KUN indfangede dyr ligesom politiet desv. uanset om det er tam eller vilddyr, de er ikke altid til særlig stor gavn

    Men prøv at få taget nogle billeder af den, det kan gøre den store forskel, for den har nok været væk et stk tid og så blir de meget sky, og så er det tit kun ejeren som kan komme i nærheden af staklen..


  • #3   20. feb 2011 Det kan ikke være den her??

    http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_104104166330767&ap=1


  • #4   20. feb 2011 Det er desvære ikke den, men den ligner lidt i pels, og bygning, men den der kommer her er mere grå/hvid, og nok også lidt størrere.

  • #5   23. feb 2011 hej linda .... nåååhh ... stakkels lille dut ... håber han/hun er blevet fundet / afleveret i god behold om ikke andet så til et internat .... hvis du skulle få øje på den igen , så hav mad der dufter godt i en skål ... leverposstej,skinke eller hvad du nu har for hånden , sæt skålen med en lille bitte smule mad , en meter fra dig selv , sæt dig ned , vend hovedet bort , sænl hovedet , smask sagte , alt sammen tegn på venlighed og respekt for hunden , tal sagte .... og lur mig om ikke langt de fleste hunde reagere på det ..... hav lidt mere mad parat , læg lidt mere i skålen , efetrhånden som du rykker den nærmere dig selv , vend så hovedet bort igen ..osv .... held og lykke med dutten .

Kommentér på:
Nogen der mangler en lille løs hund

Annonce