{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.638 visninger | Oprettet:

Eukanuba Sensitive Joints, erfaring? {{forumTopicSubject}}

Nogen der har erfaring med dette foder?

Jeg er for et par måneder siden skiftet over til Eukanuba large breed, men da Chopper døjer med det ene forben ? er en stor og tung hund ville jeg prøve at finde noget foder der var godt for ledende.

Så fandt jeg eukanuba sensitive joints og fik forklaret lidt af forhandleren, men ærlig talt, virkede hun ikke som om hun havde meget forstand på det. Da jeg alligevel skulle have en pose foder, tænkte jeg at jeg ville prøve det.

Men er der nogen der har erfaring med dette?


Kommentarer på:  Eukanuba Sensitive Joints, erfaring?
 • #1   31. maj 2011 Jeg har ikke erfaring med lige den, men med Hill's J/D og den virker ret godt.


 • #2   31. maj 2011 myr: Okay, er hills ligeså godt som eukanuba? eller bedre?

 • #3   31. maj 2011 Hvis jeg skal være helt ærlig ville jeg langt heller finde et godt tørfoder med gode ingredienser og så bruge et kosttilskud, for mængderne af de ting til leddene i disse færdige produkter tror jeg næppe er ret høje og sammen med hvad de ellers har puttet i ville jeg især ikke bruge dem.
  Eukanuba sensitive joints:
  Ingredienser:
  Kylling (> 24%), majs, hvede, malet durra, byg, animalsk fedt, fiskemel, roetrævler (2,8%), hydrolysebehandlet kyllingeprotein, tørrede hele æg, ølgær, fructooligosaccharides (0,8%), kalium chlorid, natriumchlorid, Natriumhexametaphosphat, kalciumcaronat, hørfrø, DL-metionin, kyllingebrusk.

  Hills jd:
  Formalet majs, rismel, hørfrø, sojabønnemel, formalet ærteklid, kylling- og kalkunkødmel, koncentrat, animalsk fedt, fiskeolie, tørrede hele æg, L-lysin hydroklorid, kaliumklorid, kalciumkarbonat, L-carnitin tilskud, DL-methionin, L-threonin, salt, taurin, dikalciumfosfat, L-tryptofan , vitaminer og sporstoffer. Naturligt konserveret med blandede tocopheroler, citronsyre og rosmarinekstrakt.


 • #4   31. maj 2011 Min Despa har slidgigt i bagbenene pga hypermobile led.

  Han får nu Sensitive Joints kombineret med noget mildt smertestillende urtemedicin.

  Det trives han rigtig godt på. Hvor han før havde trukket sig meget tilbage fra de andre hunde og ikke var med i legen, er han nu igen aktiv. På turene går han også gerne forrest, hvor han før hurtigt faldt tilbage og faktisk ikke syntes det var så sjovt at gå de længere ture.
  Så min hund virker meget tilfreds med det. Han er så en noget anden størrelse end din, vejer kun 7-8 kg


 • #5   31. maj 2011 La vær at...: Jeg synes nu ingredienslisten ser rigtig fornuftig ud? Men jeg regner også med at give ham tilskud oveni, det kommer bare først i næste måned da denne har været dyr for mig med ham smiley

 • #6   31. maj 2011 Jamen hvis du synes det ser fint ud såå er det jo som det skal være smiley

 • #7   31. maj 2011 Det smertestillende er i øvrigt
  Solanum No Pain, som er mod ledsmerter
  1 L for 400 kr og hunde skal have 5 ml de første 2-3 uger og derefter halv dosis.

  Synes det virker rigtig godt på min. Han fik før Meloxidyl, men det slog hans mave fuldstændig i stykker.


 • #8   31. maj 2011 Læ vær at...: Jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke har den store forstand på foder smiley Så hvis du har noget du vil tilføje, er du meget velkommen smiley

  Lotte: mange tak for response smiley Et naturlægemiddel, er det noget du har fået hos dyrlægen?

  Altså, nu venter jeg lige og ser hvordan det kommer til at gå med hans medicin nu. Han skal have smertestillende i 9 dage mere og er hans halten ikke gået væk, var planen at kontakte en specialist indenfor led og AD/HD... Så skal han i røgten og så må vi se hvad der derefter skal ske. Jeg tænkte bare at jeg med det samme ville købe noget for hans led og jeg kiggede ved dyrlægen men de havde kun Hills og RC og de to mærker sys jeg er for dyre i forhold til hvad de indeholder smiley


 • #9   31. maj 2011 Nej, fra dyrlægen fik jeg som sagt Meloxidyl, men det gav ham næsten konstant rigtig dårlig mave. Hvis jeg skulle vælge for ham mellem ledsmerter eller meget dårlig mave, så blev svaret aflivning.

  Så da jeg fandt det her Solanum i en rideudstyrsforretning (det er også til heste) tænkte jeg at jeg lige så godt kunne tage chancen. Og jeg må virkelig sige at jeg har fået min glade hund tilbage.


 • #10   31. maj 2011 Lotte: Okay den må jeg lige have i tankerne så... Hans mave reagere fint på det smertestillende han får nu, men det er heller ikke så stærkt ku jeg forstå på dyrlægen..

  Og dejligt at det er et naturlægemiddel smiley


 • #11   31. maj 2011 min havde heller ikke problemer i starten, men de kom ret hurtigt.

  Fandt lige et link
  (link fjernet)


 • #12   1. jun 2011 Suzy: Jo det har jeg nemlig lige præcis tænkt på. At jeg selv er skyld i hans dårlige ben pga det foder han har fået. Men han fungerede jo fint på det gamle foder, bortset fra hans lugt til sidst.

  Hvorfor vil du ikke bruge eukanuba medmindre de er syge? Som jeg ser ingredienslisten ser den ret fornuftig ud og prisen synes jeg også er helt okay. Det er ikke fordi jeg er på tværs eller noget smiley Men har som sagt ikke så meget forstand på det smiley


 • #13   1. jun 2011 Jeg synes også at Eukanuba er er et helt fornuftigt foder, og fodrede glædeligt min hund med det, hvis ikke det var fordi han har lagermideallergi, og derved slet ikke kan tåle korn. Eukanuba har et fornuftigt indhold af animalsk protein, og der er rigtig mange gode neutriceuticals i det, f.eks. er der indbygget tandpleje, FOS, roetrævler, glukosamin og chondroitinsulfat og andre gode "ting" i nogle af deres andre produkter... Og den kulhydratkilde der er i, synes jeg også er ok, da det holder blodsukkeret stabilt. Omega3 og 6 i afstemt forhold osv.

  Dog er jeg lidt i tvivl om der alligevel er helt nok glukosamin og chondroitinsulfat i, hvis det er meget slemt med gigt eller noget i den stil. Så har Eukanuba også en joint som kun fåes hos dyrlægen, hvor indholdet af GLU og Chon er så højt at det ikke burde være nødvendigt med yderligere tilskud.

  Men held og lykke med det, håber på det bedste for din hund og håber den bliver smertefri smiley


 • #14   1. jun 2011 Mange tak Maria smiley Jeg holer mig lige i sammenråd med dyrlægen omkring hans foder. Nu har jeg som sagt købt det til led og så må jeg købe noget tilskud udover hvis det bliver nødvendigt smiley

 • #15   1. jun 2011 Suzy: Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår dit indlæg rigtigt... Men er det Eukanuba, RC og Hills du kalder for billigt foder?? Eukanuba har en serie kun for dyrlæger ligesom RC, Hills og Specifik, så jo de har foder til en specifik sygdom, det kan så bare ikke købes hos dyrehandlen. Nu kender jeg ikke lige noget til Canis, men hvordan ved du at det er kyllingerne er vokset op under gode forhold, og hvad er gode forhold?? Og hvordan vides at det ikke er rest-produkt de bruger?? Det er ikke for at nedgøre foderet, jeg er bare nysgerrig da jeg ikke kender det :-). Eukanuba benytter så heller ikke rest-produkt, men det rene kød - så vidt jeg ved er de nogle af de eneste der har sådan en speciel raffineringsmaskine , der fjerner alt det "dårlige" fra kyllingerne.

 • #16   1. jun 2011 Maria: Grunden til at Suzy skriver om billigt foer, er at indtil et for måneder siden foderede jeg ham med lidl's foder. Han fik RC det første halvandet år af hans liv, så gik vi over på noget andet kvalitetsfoder, som jeg ikke lige kan huske hvad hedder og da jeg så røg på kontanthjælp og barsel skar vi ned på udgiften til mad hos ham. Men af hvad jeg kan se nu, har det da været at skyde sig selv i foden big time. Ikke kun fordi eukanuba holder meget længere end det billige. Har på 2 1/2 måned brugt 12 1/2 kg foder, det er lige omkring 200 om måneden. vi brugte ca 120 på det billige fordi han skulle have så meget af det.

  Plus at det så evt. kan være det der ikke har været specielt godt for hans led smiley

  Men som sagt, det kan jeg intet gøre ved nu, kun gøre det bedre i fremtiden for ham smiley


 • #17   1. jun 2011 Suzy: Ok, så er vi enige :-).

  Hvad er du dog du mener der ikke må være i et foder, siden det er det eneste der opfylder dine krav? Jeg kender utallige hunde der kører super godt på Eukanuba (- sådan set også RC, Hills og Specifik, selvom jeg ikke helt synes der er kød nok i disse produkter), men fodre dog selv med Orijen da min hund ikke tåler korn, og det fungerer perfekt :-).
  Jeg vil dog lige læse om det, det er altid rart at lærer noget nyt smiley


 • #18   2. jun 2011 Suzy: Jeg tror jeg skrev faktas det billige, men det var lidl's, men der er nok ikke den store forskel alligevel. Det værste er at jeg har fundet ud af det jo slet ikke kan betale sig. I eukanuba bruger jeg ca. 200 kroner om måneden og det gjorde jeg stort set også i det billige fordi han skulle have så meget af det. Han får jo kun det halve af hvad han før har fået...

 • #19   3. jun 2011 Suzy: Ja tror heller ikke der er den store forskel der.

  Det er så dumt, men man kan altid være bagklog nu. Jeg blev bare prisforskrækket da jeg smuttede til forhandleren og så disse skyhøje priser, men det viste sig jo hurtigt at det blev det samme og så var foderet jo bare så meget bedre. Jeg er så glad for jeg har gjort det, selvom jeg ville være rigtig ked af at det er foderskiftet der har ført til hans reaktion med benet.

  Hov glemte at svare på hvordan det gik med hans smertestillende nu:

  Det går noget bedre, men han trækker stadig en lille bitte smule på det. Men der har INTET leg været de sidste par dage og kun meget korte gåture. Havde så købt en aktivitetsbold til ham jeg kunne gemme godbidder i for at stimulere ham lidt ekstra mentalt, men den ødelagde han på 20 min smiley Dumme køter smiley


 • #20   3. jun 2011 Suzy: Den har jeg til ham og den har han ikke bidt i stykker endnu. Han ELSKER pivedyr og alt der siger lyde, men han bider det som regel i stykker i løbet af meget kort tid smiley

  Men hvordan putter du godbidder i den der? Den har da ikke nogle åbne huller?

  Jeg tvivler også på at det bare er noget der går væk afsig selv. I dag sparkede jeg lige lidt bold med ham og han er bare SÅ elendig til at passe på sig selv så han gav den jo bare fuld gas og væltede selvfølgelig over bolden. Og så stoppede jeg for ellers vidste jeg godt det ville gå galt. Menbliver nød til også at give det lidt tid med det smertestillende... Og mange tak, både for gode råd og opmuntringer smiley


 • #21   3. jun 2011 Sys bare de der Kong ser så kedelige ud... altså... ja ja fine tyggelegetøj, men det er Chopper slet ikke interesseret i. Hvis ikke det siger PIIIIIIV eller der kommer lækre godbidder ud af, så gider han det ikke smiley men min dims fra netto siger også stadig lyde, men hvis han får gnavet det i stykker må jeg smide lidt foder i til ham smiley

 • #22   3. jun 2011 Hehe okay det må jeg lige huske. Hvis det bare holder mere en 20 min er jeg tilfreds smiley

 • #23   4. jun 2011 Super, mange tak. Det vil jeg lige kigge nærmere på. Ja CHopper elsker også nyt legetøj, desværre lidt for ivrigt så det ofte må lade livet efter meget kort tid smiley


 • #24   4. jun 2011 Ja det er helt vildt hvor hurtigt de kan ødelægge ting smiley Men nu fandt han lige en nestea flaske for en times tid siden og den larmer dejligt når han tygger i den smiley (Og så er det "blød" plastisk, i forhold til en sodavandsflaske, så der sker ikke noget hvis han får bidt den i stykker)Kommentér på:
Eukanuba Sensitive Joints, erfaring?

x