{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
572 visninger | Oprettet:

Større Tømrefirma på Amager {{forumTopicSubject}}

Jeg vil bare advare alle om at bruge Tømrerfirma fra Amager... Skriv privat for at få navn

Vi skulle have nye vinduer og døre i huset, og efter anbefaling, valgte vi Bjørn Svendsen til arbejdet.
Deres mand kom ud og kiggede, fik alle oplysninger på det ønskede, og ville sende os et komplet tilbud. Efter et styke tid modtog vi 2 tilbud med to forskellige vinduestyper. Vi gik ud fra at tilbuddene inkluderede alt vi havde oplyst, men kunne dog konstatere at der manglede 1 tagvindue. Vi aftalte med firmaet at vinduet skulle i tilbuddet, samt vi ønskede et udspecificeret tilbud.
Endnu et stykke tid efter modtog vi så tilbud nummer 2. Her var tagvinduet, men udspecificeringen strækte sig kun til prisen på vinduer. På side 1 stod arbejdet, side 2 prisen på vinduer inklusiv tagvindue og side 3 betingelserne for aftalen. Prisen stiger tillige med ca. 17.000 kr
Vi finder prisen i orden, og forventer igen at tilbuddet omfatter alt ønsket arbejde. Der underskrives på side 1 og vi sender det retur. Kort efter betales 1. halvdel af regningen.

En måneds tid senere kommer vinduer og døre, og tømrerne går i gang med at montere dem.
På 3. dagen spørger vi dem hvornår de sætter tagvinduet i, og svaret er: Det kender de ikke noget til!
Vi ringer igen til firmaet, og får at vide, at vinduet ikke er bestilt fordi vi ikke har skrevet under på side 2 i tilbuddet. Men vinduet bliver alligevel bestilt og monteret.
Vi finder herefter så ud af at vi selv skal sørge for at få pudset murværk op. Dette forventede vi var en del af tilbuddet, da firmaet selv har murere tilknyttet.

Dagen efter de er færdige, konstaterer vi at der mangler en kuvert med 4400 kr, fra en skuffe i stuen. Vi ringer til firmaet og de lover at snakke med deres ansatte.

En måned (ca.) ringer firmaet for at høre om vi har fået pudset, så de kan komme ud og fuge det sidste. Samtidig får vi at vide, der har været en erhvervspraktikant med ude hos os, og de ikke kan stå inde for ham mht. de forsvundne penge. Derfor vil de skære noget af regningen, som kompensation.
Der går så et stykke tid før regningen kommer. Beløbet vi skal betale....er på nøjagtigt det forventede: 2. halvdel af beløbet. Vi ringer igen til firmaet og for at vide, vi har fået tagvinduet gratis. Dette kan vi dog ikke forstå, da det jo står på side 2. Igen er svaret, at der skulle have været skrevet under på alle siderne for at det er en del af tilbuddet. Så spørger vi hvorfor vi så har fået monteret alle andre vinduer, da de jo også står på side 2? Svaret er at det kun er en prisoplysning, mens tagvinduet er et tilbud. Dette står dog ingen steder.
Vi spørger så hvordan prisen kan stige 17000 kr mellem tilbud 1 og 2, og svaret er at der er tilføjet nogle ting på tilbuddet. Disse ting skulle dog allerede have været tilstede i tilbud 1.

Konklutionen herfra er, at firmaet gerne laver et tilbud med de ting du vil have lavet, og give dig en pris. Når arbejdet så er udført vil der komme en ekstraregning på ting der er omfattet af tilbuddet, medmindre du får stjålet penge fra dit hjem.

Vi betaler nu 2. halvdel af regningen, og ved at vi ALDRIG vil lægge flere penge i det firma igen. Samtidig kan vi kun anbefale at andre holder sig væk derfra, for ikke at få samme oplevelse.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Større Tømrefirma på Amager
Kommentér på:
Større Tømrefirma på Amager

Annonce