{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.122 visninger | Oprettet:

Nicolai A
Nicolai A
Tilmeldt:
16. jan 2012
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8

Racer der ikke passer sammen. {{forumTopicSubject}}

Hejsa Hundegalleri.

Jeg tænkte på, om jeg skulle være heldig der var bare en enkel eller 2, der havde disse 2 runderacer.

Jeg har lige fået købt mig den dejligste han Rottweiler, men synes han skal have en ven.
Jeg har haft i tankerne i et par år, om det skulle være en Samojede eller en Schæfer. Da jeg synes begge er 2 helt vidunderlige hunde.

Jeg ved bare ikke om en Samojede & Rotty kan rende under samme tag? Har hørt en Rotty og Schæfer kan, men ikke være tæt når de er alene hjemme.

Hvis jeg nu tog en Samojede, istedet for en Schæfer, ville der så være forskel på, om det er en Tæve eller Han, den render sammen med? De skulle jo helst være så gode venner som overhoved muligt. - Også omvendt.

- MVH, Nicolai : )


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Racer der ikke passer sammen.
  • #1   16. jan 2012 Tror det er de færreste rotte-hanner, der har brug for en god ven udover dig? Specielt hvis du lige har fået ham. Så er det utroligt vigtigt, at du bruger god tid, på at få skabt et godt og solidt bånd mellem jer to.



  • #2   16. jan 2012 Altså nu skal du jo ikke få en hund mere for hundens skyld, men for din egen..

    Så var jeg dig, så ville jeg nøjes med den hanhund jeg havde i forvejen.. Han har skam rigeligt i dig hvis han kommer ud og bliver socialiseret engang imellem smiley


  • Nicolai A
    Nicolai A Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8
    #3   16. jan 2012 Han bliver Socialiseret hverdag.

    Så i vil simpelthen forslå at han har nok i mig?


  • #4   16. jan 2012 Helt sikkert. Det er reelt kun pack-hounds, der har behov for andre hundes selskab.

  • #5   16. jan 2012 Jeg ville bestemt sige at han har nok i dig.. smiley

  • Nicolai A
    Nicolai A Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8
    #6   16. jan 2012 Så, når han er blevet sådan rigtig socialiseret, om nogle år, og blevet en rigtig dejlig hund, og velopdraget, kunne det måske være man kunne skaffe sig en lille hvalp til? - Men først om nogle år : )

  • #7   16. jan 2012 Igen.. Du skal ikke anskaffe dig en hund mere, medmindre det er fordi du skal bruge den til noget.. Hunden har ikke mere glæde af en anden hund end et menneske, når den kommer ud og leger blandt andre hunde smiley

    Også skal du også tænke på hvordan det vil fungere for en rotte han (fuldt viril) at være sammen med en anden hund (også fuldt viril)


  • Nicolai A
    Nicolai A Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8
    #8   16. jan 2012 Nu er det jo heller ikke kun dens skyld, men bestemt også min egen da jeg altid selv har rendt med 2x hunde igennem livet.

  • #9   16. jan 2012 Nu ved vi jo ikke hvor gammel du er eller noget som helst.. men det er bare rigtig hårdt at stå med to hunde alene..

    jeg har 2 hunde, og det er endda kun små hunde og det syntes jeg er hårdt til tider, selvom jeg har en kæreste som også kan tage sig af dem.. smiley


  • Nicolai A
    Nicolai A Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8
    #10   16. jan 2012 Jeg er 20 år. min kæreste er 19, som også har levet med 2 hunde igennem tiden.
    Hun er villig til at gå med til en schæfer Eller Samojede, vi bor under samme tag, hun er villig til at passe den ene, men det er mig der skal gå til træning med den begge. : )


  • #11   16. jan 2012 Nu er alle tre racer en ordentlig mundfuld for selv den mest garvede. Så se lige tiden an, hvor meget I kan klare.

    Der er også ret stor forskel på de tre racer sådan sindsmæssigt.


  • #12   16. jan 2012 Rottweileren er en enmandshund, der trives bedst med én ejer, og i allerflest tilfælde bedst som alenehund.
    Hvis du om to år, når din hund er faldet godt til og stadig fungerer sammen med alle andre hunde, stadig ønsker dig en hund mere, så kan du jo overveje det igen.


  • #13   16. jan 2012 enig med Nicolai & Malene og ville tilføje at ofte bliver rotten kønsaggressiv ved kønsmodenhed, så ville vente og se tiden an


  • Nicolai A
    Nicolai A Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 8
    #14   16. jan 2012 Okay mange tak for jeres svar : ))

  • #15   16. jan 2012 Jeg synes under ingen omstændigheder du skal købe en hund mere, før den du har er mindst 2 år, du kan løbe ind i mange problemer så som dannelse af hiraki bla.
    du ved heller ikke hvordan din rottweiler udvikler sig, du ved slet ikke, hvad han komemr til at kræve af dig, så mit råd er, at du giver dig rigtig god tid med ham, går til træning og lærer en masse som kan udfordre ham. Finder du så ud af om 3-4 år, at du har tid og overskud til en hund mere, så må du tage det til den tid.


Kommentér på:
Racer der ikke passer sammen.

Annonce