{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
735 visninger | Oprettet:

Hundehoveder {{forumTopicSubject}}

Hundehoveder

Rent videnskabeligt er Hundehovederne (udover det der sidder forrest på vores firbenede venner), en blanding af menneske og hund.

De går oprejst, lever og klæder sig som mennesker, har menneskekrop, men deres hoved er identisk med en hund. Deraf navnet Hundehovederne.

Hundehovederne levede bevisligt i området nord for Germanien. Altså her i Danmark eller måske i bredere forstand Norden.

Det er bevisligt fordi at man for nogle år siden havde man en videnskabelig diskussion i Vatikanet i Rom om man burde missionere blandt Hundehovederne, havde de en sjæl der kunne frelses?
Diskussionen fremgår af Vatikanets arkiver og man nåede frem til, rent videnskabeligt, at fordi Hundehovederne gik med tøj måtte de have en moral, en moral der kun kunne komme fra Gud, derfor måtte de også have en sjæl. En sjæl der kunne frelses og der skulle derfor missioneres blandt Hundehovederne og stammerne nord for Germanien.

Efter Ansgar kom til Danmark og norden har spørgsmålet om Hundehovederne ligget stille. Han var ikke så heldig at møde nogen på hans rejser.

Kendskabet til Hundehovederne i vor tid videnskab til er stort set ikke eksisterende, hvilket egentlig ikke er så mærkeligt. De finder hele tiden på noget nyt.

Arkæologer kan heller ikke rigtig bruges i denne sammenhæng. Der har aldrig været nogen arkæolog der nogensinde, noget sted, har fundet en sjæl.

Hvis enkelte skulle mene at jeg ikke er seriøs, kan jeg oplyse at der findes skam flere malerier af Hundehovederne.
Der er aldrig ført bevis for at de ikke har levet, selvom nogen ikke tror at de har det.

Vi burde have en principiel diskussion om hvordan vi bør forholde os til Hundehovederne.
Det kan jo være at de ikke er uddøde. Det er der ingen der ved noget om. Det kan jo også være de bare har gemt sig. F.eks. i Rold skov eller andre steder hvor de har levet i fred og fordragelighed.

Hvordan med hundeloven –
Skal de holdes i snor?

Det sidste sikre kendskab man havde til Hundehovederne var vel omkring den tid vi her kalder vikingetiden og skal de aflives ud fra det rygte som vikingerne har med plyndringer, drab og voldtægt, når de levede sammen/samtidig med vikingerne.

Skal de på listen over forbudte racer?

Der er hermed åbnet for en principiel debat om hvordan vi bør forholde os til Hundehovederne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundehoveder
Kommentér på:
Hundehoveder

Annonce