{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hundeklapvogn
 • #1   18. feb 2012 Google er prøvet og finder kun en hjemmeside.

  Mikael - Hehe det er til når jeg får nummer 2 hvalp og vi skal i zoo så har de et sted at trække sig hen når de bliver trætte smiley


 • #2   18. feb 2012 Mikael - *GG*

 • #3   18. feb 2012 Hvad mener du dog?
  Sådan nogle små hunde kan altså ikke selv gå?!

  (ironi kan forkomme) xD


 • #4   18. feb 2012 Vores ene franske var blevet opereret og skulle forholde sig i ro i et stykke tid, så vi købte en brugt børneklapvogn til ham og det fungerede godt.

  Noget ala sådan en model -

  (link fjernet)


 • #5   18. feb 2012 Tak for rådet men der kan vi ikke lyne og der er ikke en stor flad plade nederst smiley

 • #6   18. feb 2012 Vil netop ha en når jeg skal ud og socialisere .
  Min veninde og jeg får fra samme kuld smiley og vi skal i zoo osv.
  Derfor ville det være rart at have en til at putte dem i når de er ved at ha brug for hvile smiley


 • #7   18. feb 2012 Jeg vil også lige sige at jeg har også en klapvogn til benson.
  Den bliver kun brug en uge om året - og jeg har ikke fortrudt jeg købt en.
  Når vi er i sommerhus går vi meget rundt i forskellige byer og på forskellige steder. Der er den alletideres. Benson bryder sig ikke om gågader, han er bange for de mange mennesker tramper på ham - hvilket er sket! Med klapvognen kan jeg sætte ham op i den, så kan han sidde i "god" højde og føle sig sikker. For det meste ligger han sig bare til at sove. Men så snart han vil ned, så kommer han ned igen smiley han bestemmer helt selv om han vil op i den eller ej.


 • #8   18. feb 2012 Må man have hundeklapvogn med ind på eks museer og andre steder hvor hunde normalt ikke må komme, forøvrigt er det en god ide.

 • #9   18. feb 2012 Haha Mikael smiley ja gør det *GG*

  Tak for positive indlæg.

  Helle & cariba har i måske link ?


 • #10   18. feb 2012 Ikke alle steder. Men jeg fik fx lov til at tage benson med ind på graceland i sommers. Altså den i Jylland. Fordi han sad til klapvognen.

 • #11   18. feb 2012 Der er en del her - jeg købte min herinde god service!
  Den model jeg har, har de ikke længere, men den kostede ikke mere end 700-800kr inkl Porto

  http://cotonshoppen.dk/klapvogn-stroller-111/


 • #12   18. feb 2012 Der er jo nok en mening med at en hund har fire poter!

 • #13   18. feb 2012 Karin: hvis du gad at læse nogle af grundende så ville du nok være mindre fordomsfuld.

 • #14   18. feb 2012 Karin - måske du skulle huske at læse jeg søger en fordi jeg skal ud og socialiseret min hvalp & de skal ha mulighed for at få søvn og ro uden mig og min veninde behøver køre hjem efter 3 kvarter i en zoo :-).

  Du skulle tage at droppe alt det fordomsfulde crap. Så træt af folk som sig der åbenbart er så pisse perfekte i forhold til andre . Øv


 • #15   18. feb 2012 Tak for linket Carina! smiley

 • #16   18. feb 2012 Jeg brugte en legevogn til min gamle hund, og den var hun meget glad for. Hun ville så gerne med ud at gå, men kunne ikke gå så langt som den unge hund. Så op i vognene med hende og hun var med i alt hvad der foregik. Folks dumme bemærkninger overhørte jeg

 • #17   18. feb 2012 det var så lidt smiley jeg er enig i folk med deres fordomme.. Det er simpelhen super trælst at hører på.

  Det er noget ander hvis hunden bliver tvunget til at sidde i klapvognen eller i en taske! Men når den gør det frivilligt kan jeg ikke se problemet. Tag fx benson, han går 50 uger om året rundt selv, han løber, leger og hygger sig, græs, strand skov. Så fordi han 1 uge om året får lov til at komme med mig på ferie - frem for pensionat - med hans klapvogn som han selv vælger hvornår han vil op i..


 • #18   18. feb 2012 Min hund hopper op og ligger sig på sin pude under barnevognen når hun ikke orker gå. Så når man skal gå meget rundt, specielt et sted hvor der er mange ting der gør en hund træt, er det da en god ide. Hellere klapvogn end taske vil jeg sige smiley

 • #19   18. feb 2012 Præcis carina! :-)))
  Lyder super hyggelig med jeres ferie smiley

  Tak diva.. Ja socaliseres skal de jo og de skal med ud og opleve noget så skal de os ha mulighed for at trække sig


 • #20   18. feb 2012 Jeg brugte en almindelig menneskeklapvogn, da jeg havde en hvalp med brækket ben.
  Det var hun super glad for, for det betød, at hun kunne komme med, når de andre skulle luftes og det var muligt trods benet at vænne hende til trafik, mennesker mm.

  Jeg kan absolut godt forstå behovet for en hundeklapvogn i visse situationer.


 • #21   18. feb 2012 Det er ikke fordomme....Men min mening, hund og klapvogn, hører bare ikke hjemme.
  Jeg ændre ikke min mening, efter at have læst flere af begrundelserne.
  Hvis man er på strøgtur,og din hund er så lille, at det er svært for den at gå rundt, når der er mange mennesker. Så lad hunden blive hjemme, når man tager på strøgtur med veninderne.
  En tur i zoo skulle en sund og rask hund, da gerne kunne klare mere end 3 kvarter.....

  Murder Teddy.....hvis du ikke kan tåle at høre, andre har en anden mening, så lad dog vær med at oprette i forum.


 • #22   18. feb 2012 Karin:
  Nå? Okay så jeg skal tage på ferie i en uge og lade hunden være alene hjemme? Eller på et pensionat? Eller måske i et bur i sommerhuset? Nej tak.

  Hvis du ikke er enig i hundeklapvogne jamen så lad være med at læse/kommenterer emnet og skabe dårlig stemning..


 • #23   18. feb 2012 Det ændrer stadig ikke min mening.....Så må man indrette sig efter hunden.


 • #24   18. feb 2012 Karin - Hvad er forskellen i at stoppe hunden i en klapvogn, cykeltrailer, cykelkurv eller bilen for at bevæge sig et sted hen.
  Jeg har i mange år haft 3-4 hunde, 3 børn og ingen bil, skulle jeg til hundetræning kom hunden i cykelkurv eller trailer og transporteret på den måde.

  Har en veninde der stopper sine små hunde i klapvogn og går et par kilometer langs en trafikeret landevej, for at komme til stranden, hvor hundene så kan bruge deres krudt, havde hun haft bil var de nok røget bag i bilen og var blevet kørt.

  Jeg ser ingen forskel udover at ejeren får mere motion smiley


 • #25   18. feb 2012 Karin - Du må skam godt komme med din mening, men så må jeg også komme med et svar smiley ...

  - Syntes det er en sjov ide du har med at den ikke må komme deri, men hvis du syntes man skal droppe hele sit liv når man har hvalp er det da fair.. Jeg snakker ikke om strøgtur, men snakker om at socialisere min hvalp, og samtidig gøre det til en hyggelig dag med min gode veninde ...
  Så kan jeg ikke se problemet i man betaler indgang som er dyr, og ikke vil ud efter kort tid når hvalpen begynder være træt , men skal også stoppe mens legen er god... Så kan jeg ærligtalt ikke se problemet i de får lov til at sove i en klapvogn mens vi andre går videre med dem..
  Frem for de skal være alen 8-9 timer. Mit liv omhandler mine hunde, dog til tider vil jeg gerne have et liv udenfor hundene.

  syntes din holdning er meget firkantet.
  Sjovt der findes klapvogne til børn, det handler da bare om at tilpasse sine ture så de ikke skal gå så langt ikke?


 • #26   18. feb 2012 Undskyld du lyder godt nok som en der ikke har et liv udover dine hunde med nogle af dine udtalelser..

  mine hunde er hele mit liv, og er med mig overalt når jeg ikke arbejder.
  Og hvis det kræver de også kommer med i zoo fordi DET KAN SUNDE OG RASKE HUNDE jo Karin, så kan jeg IKKE se problemet i når de selv søger et sted at put sove, at de kommer i en klapvogn?
  kan virkelig IKKE se problemet, de bliver socaliseret & man bruger tid med sine hunde ..

  sær sær holdning.. De skal jo selv gå indtil de bliver trætte og har brug for søvn.. Man køre dem jo ikke rundt hele dagen smiley Du er en meget mærkelig og negativ dame smiley


 • #27   18. feb 2012 Til alle jer der bruger klapvogn, cykelkurv og hvad ved jeg. Sping op og fald ned på hvad Karin mener, hun ved jo ikke bedre.
  Og nyd så at i kan tage jeres hund med på tur. Jeg var MEGET glad for vognen til min hund, og det var hun også selv


 • #28   18. feb 2012 Er vi skam også Maj-Britt - syntes bare det er utroligt man i en alder af over 40 år er så firkantet og ikke kan se pointen i klapvognen smiley det fungere jo ligesom børn smiley

  dejligt i fik glæde ud af den! smiley


 • #29   18. feb 2012 vil gerne have en klapvogn Christine- Men tak smiley

 • #30   18. feb 2012 http://www.petstrollers.cc/pet-strollers/all-pet-strollers

  Her har min morster bestilt en smiley


 • #31   18. feb 2012 moster

 • #32   18. feb 2012 Irene, med verdens dejligste Victor Skal man i skoven og der er lidt langt dertil, så skal hunden da bare løbe ved siden af bilen, den har jo ben / poter ;oP

  Jeg ser nu ikke noget galt i det med de grunde der kommer i tråden, hundene går jo også, slapper af når de trænger til det, oplever en masse i stedet for at blive forladt i mange timer hjemme.... men tror jeg selv ville føle mig lidt fjollet hvis jeg kom gående med hunde i en vogn ;o)


 • #33   18. feb 2012 hvilken klapvogn ville passe hvis der skal kunne sidde 3 chi'er i?
  vi skal nemlig muligvis på cykel ferie til sommer, og skal rundt til en masse byer og gå en masse, og så langt vil pigerne umuligt kunne gå, derfor en godide med en klapvogn, er bare i tvivl hvilken smiley


 • #34   18. feb 2012 Seline, det ligner at der er forskel på hvor mange kg de kan klare, så det skal man nok lige huske at holde øje med, så man får en der kan holde til sine hunde :o)

 • #35   18. feb 2012 Ej nu må jeg sgu grine. Køre i jeres hunde rundt i klapvogn!!! Hvad med at få nogle flere børn eller vente på børnebørn . Det er hunde det her og ikke babyer. Syntes efterhånden det her hundesjov er ved at tage overhånd for nogle. Du godeste . Og stakkels hunde.

 • #37   19. feb 2012 jeg har den samme som christine, købte den i tyskland for 1200 kr.
  jeg har den fordi min ene gamle hund har løse knæled, samt gigt, og hun kan ikke gå så langt, men vil gerne med når vi er på strand og i skov med de andre, så jo en klapvogn kan er er en gos ting.


 • #38   19. feb 2012 Jeg kan fint se meningen med sådan en klapvogn, hvis den bruges rigtig. Hvis man skal til udstilling fungere den som et bur på hjul. Hvis man skal rejse, fungere den også som en transporttaske på hjul.
  Med mine 2 ialt 14 kg hunde, ville det sku være ret skånsomt for ryggen at kunne kører dem ind i bus og tog, i stedet for at jeg skulle slæbe på dem.

  Lilly er ofte med i Zoo - og hun elsker det. Hun kan sagtens holde til hele den lange dag - men ser hun sit snit til det, hopper hun op i en vogn eller klapvogn - bare se her:
  http://gingers.dk/galleri/albums/Zoo2006/lillyograsmusizoo.jpg

  Så jeg forstår sagtens alle de gode grunde til at have sådan en.
  Men når det er sagt, så har jeg i forvejen en hund med tøj på, nogen gange sko. Så jeg vil ikke have en klapvogn også, som jeg skal til at forklare mig fra.
  Så jeg holder mig til at få ondt i ryggen når vi transportere os rundt i Danmark smiley


 • #39   19. feb 2012 Klapvogne, kattebakker, strutskørter, bæreseler, tissebælter osv. Jeg forstår det simpelthen ikke.
  Jeg forstår at man som Kaospiloterne kan have et behov for at køre en hund rundt pga. sygdom ell. lign. det har jeg selv gjort, men en rask hund med baby-udstyr i lange baner, det går altså over min forstand.


 • #41   19. feb 2012 Ziga har også en hundeklapvogn, vi bruger den dog kun til stævner, men der er den til gænd gæld også super praktisk, Nem at pakke med diverse udstyr, så slipper jeg for at bære, nem at køre ind på stævne pladsen, den bliver så stillet et fast sted, hvor ziga så kan hvile/slappe af mellem programmerne.
  For sådan en hel dag er nu trættende for en hund.


 • #43   19. feb 2012 Jeg overvejer at købe enten en stroller eller en transportkasse på hjul til mine katte når vi skal på udstilling, sådanne maine coon katte er tunge og slæbe rundt på sammen med alt habenguten

 • #44   20. feb 2012 Vi købte http://www.designerhunde.dk/product.asp?product=667
  fordi den både kan bruges til cyklen og bare som klapvogn. Vi bruger den når vi skal i skoven!


 • #45   20. feb 2012 Majbrit. Der er nu meget stor forskel på madskåle og hunde klapvogn smiley Sko høre også til hunde pjank !!!

 • #46   20. feb 2012 Anne, havde jeg en allergi hund, så ville jeg forsøge med sko end at skulle proppe den med endnu mere medicin osv. synes der er meget forskel om man gør tingene for "pyntens" skyld eller om der ligger ordentlige grunde i det..... her med klapvognen forstår jeg det som at det er for at hunden stadigvæk kan være med (selvom den har små ben) og ikke behøver at blive efterladt hjemme i op til mange timer, ser jeg ikke noget galt i....

 • #47   20. feb 2012 Aino. Vi er jo så forskellige og har forskellige meninger . Jeg er dog også kun til store hunde , der kan gå lange ture på deres ben ...

 • #48   20. feb 2012 Anne: Ja og så er vi andre der er til små hunde. Men vi skriver ikke hånlige beskeder til dit valg af hund og dens udstyr. Det kunne være rart, hvis du gad respektere at vi andre har truffet andre valg og vores hunde har andre behov end din.

  Fair nok at du ikke er enig og synes den slags udstyr er unødvendig, men du behøver ikke være hånlig omkring det.

  Silas kræver tøj og sko om vinteren - det er ikke pjank. Hvis du mener at en hund som Silas bare skal rende rundt nøgen og barfodet, når han ikke kan tåle det, så er der seriøst noget galt med dig.
  http://gingers.dk/galleri/albums/userpics/10001/avavSilas2.jpg
  http://gingers.dk/galleri/albums/userpics/10001/avavSilas.jpg


 • #49   20. feb 2012 Tinna. I kan for min skyld give jeres små Trunter alt det tøj på i vil . Bare min slipper for det ......

 • #50   20. feb 2012 Tinna, uha av av sikke billeder.

  Jeg må være ærlig og nævne, jeg aldrig har brugt andet end halsbånd og snor til mine forrige hunde i mit liv, da jeg ikke mente der var grund til andet.... dem jeg har nu bruger jeg dækken til om vinteren, har fornylig købt et par bluser herinde der er tiltænkt at bruge de første dage efter jeg ordner (klipper) dem om vinteren, hvis jeg fornemmer de fryser for det skal de ikke.

  Nogen vil nok mene at man bør købe hund til det danske vejr, hund som man kan overkomme pelsen på osv. men hvis det ikke er hunden for en, bør man så undvære at havde hund i sit liv?
  Mit svar er nej, hvorfor skulle man det... Mine hunde og jeg trives bedst ved at jeg ordner dem fra tid til anden, så sådan er det her ;o)

  Men må også være ærlig og sige jeg ikke kan snuppe ejerene af hunde der er pyntedukker. Der skal efter min mening være god grund til tøj - dækken - sko - klapvogn i mine øjne og her er pyntedukker ikke en af dem.


 • #51   20. feb 2012 Anne hehehe kan jeg godt følge med den race du har ;o)

 • #53   20. feb 2012 Anne P - Det kunne være din hund holdt et par år mere, hvis den fik et dækken på, når den er våd og kold.
  En del ejere af store hunde, er da heldigvis blevet klogere.....


 • #54   20. feb 2012 Anne: Jeg tror ikke nogen herinde har i sinde at komme og iklæde din hund tøj og sko, smide den i en klapvogn og tage den med på tur. Vi har ligesom nok at se til med vores egne.

 • #55   20. feb 2012 Charlotte: Jeg kan også se det praktiske i det. Synes det ville gøre det hele meget nemmere. Specielt da vi skulle til København i sommer. Selve oppakningen ville have været nemmere med sådan en vogn, end at skulle slæbe 3 forskellige tasker med, der skulle låses ind i forskellige skabe alt efter hvor vi var, fordi det var for tungt at rende rundt med.

  Og jeg har endda kun én hund med når vi skal så langt. 2 hunde og oppakning - ellers tak. Og vi er ikke alle så heldige at eje en fin lille bil.


 • #57   20. feb 2012 Kirsten . Tror absolut min hund overlever uden tøj . Det skal du slet ikke bekymre dig om . Jeg har en solid hund som kan tåle det danske klima. ...

 • #58   21. feb 2012 anne - Jeg bekymrer mig heller ikke, undrer mig bare og bliver nok også som Tinna lidt provokeret af dit ordvalg omkring de små hunde.

  Det er da helt OK ikke at kunne lide små hunde, men ingen grund til at nedgøre andres valg, eller måde at holde hund på.

  Jeg føler mig ikke personligt ramt, det har jeg færdedes lidt for mange år i jagthunde/jægerkredse til og jeg ved mine hunde har et godt liv trods dækkener og cykelanhængere smiley
Kommentér på:
Hundeklapvogn

x