{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af gardiner 500 kr.
  • Connect washing machine and dryer to circuit 550 kr.
  • Installering af tørretumbler med lidt for kort ledning 500 kr.
  • Lukket for vand og fjernelse af radiatorer 2.000 kr.
  • Vaskemaskine pumper ikke vand ud 1.350 kr.
  • Samle 2 gaderobeskab. 2 dørs. 700 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kyllingeoverlår 1 kg for 14 kr
  • #1   13. apr 2012 Tak for tippet så kan drengene få lidt guf

  • #4   13. apr 2012 CVR: Det er blevet sat ned? Så kan ikke se problemet.. smiley

  • #5   13. apr 2012 CVR

    Det er dansk produceret kød, Dvs. det skal i det mindste leve op til Danmarks minimumskrav til dyrevelfærd i landbruget. Der findes andre lande, hvor dyrene har endnu dårligere vilkår end herhjemme.

    Men nej - kødet er da ikke økologisk... Det kan ikke gøres til den pris.

    Der er tale om noget kød, der sølges til den pris lige nu. De har et mindre lager liggende af det og når det er solgt ud, hedder prisen garanteret 25-30 kr. pr. kg igen. Jeg regner da ikke med, at det er et langsigtet forsøg på at sænke priserne på kød smiley

    Men hvis tilbuddet ikke har relevans for dig, så synes jeg selvfølgelig at det er fair smiley


  • #7   13. apr 2012 Så skal du straks stoppe med at gå i alt dit tøj med det samme, hvis du går op i det.. For det er lavet af Kinesiske(og andre landes) hårdarbejdende mennesker.. Det arbejder 12 timer i træk for 3 kr om dagen uden weekender eller ferie..

  • #8   13. apr 2012 enig, man ville ikke kunne leve normalt hvis man ikke måtte bruge eller spise produkter der lavet "forkert" så at sige.
    Din computer - ved du hvor delene til den kommer fra og hvilken løn dem der har samlet den har fået ?
    Din tlf ?
    Dit Kamera ?
    Din hundesnor ?
    Dit tøj ?
    Dit sofabord ?
    Din dyne ?
    Dit gulvtæppe..... *G*

    Jeg gør en forskel der hvor JEG føler at jeg kan - så som at købe økologisk mælk, skære ned på brugen af svinekød, slukke lyset osv smiley
    Skulle jeg leve mit liv, med dårlig samvittighed over at det jeg gør - groft sagt går ud over nogle andre, amen - Hej papkasse i skoven smiley


  • #14   13. apr 2012 Tak for tilbudet, men jeg må nu erklære mig enig i CVR og Isabella's morale.
    Jeg spiser ikke selv kød, men mine katte og hunde gør - og det er så også kun fra primært fisk, og lidt fjerkræ, som jeg er sikker på har haft et godt og humant liv.
    I sådan et tilfælde er jeg ligeglad med prisen. Ja, jeg ville hellere give 100 kr for et stykke kød fra dyr der har haft det super godt, end 10 kroner for et stykke kød hvor dyret har levet et møgliv.


  • #17   13. apr 2012 Isabella - Og hvis man ikke "fikserer" soen, som du kalder det, hvor mange smågrise skal vi så acceptere hun ligger ihjel? Og ved du hvor mange "fritgående" høns, der hakker hinanden?

  • #18   13. apr 2012 Isabelle

    Forstår godt hvad du siger smiley

    Men jeg ville få stress af at skulle være en bevidst og politisk oplyst forbruger mht alt hvad jeg køber smiley Det kræver jo at man sætter sig grundigt ind i det og holder sin viden helt up-to-date hele tiden.

    Jeg føler, at jeg er nødt til at vælge mine kampe smiley

    Jeg tænker at Danmark allerede er et foregangsland for dyrevelfærd (eller det har altid været mit indtryk - har ikke kigget nærmere ind på det siden et projekt i folkeskolen...) og jeg frygter risikoen hvis man skærper reglerne yderligere i et hurtigt tempo er, at produktionen i stedet vil foregå i et andet land som har endnu færre krav til dyrenes velbefindende.

    Henviser i øvrigt til nedenstående link, der omhandler dansk landbrug og dyrevelfærd i fht resten af EU.

    http://www.information.dk/emne/dyrevelfaerd

    Efter min mening er vi allerede på vej i den rigtige retning på dette område, så det er ikke noget, som jeg gør til en af mine mærkesager.

    Mht din argumentation omkring hvalpefabrikker - ja altså, der har du totalt tabt mig...

    Men jeg vil logge af nu og være sammen med min familie og hund - derfor vil jeg ikke svare på yderligere indlæg vedr. dyrevelfærd. smiley


  • #19   13. apr 2012 Hehe det skønne ved dette forum et tip om billige kyllinge overlår kan blive til en diskussion:o))

  • #20   13. apr 2012 CVR, Isabelle og Yasmin -

    hvad fodrer i jeres hunde med?


  • #21   13. apr 2012 T - De Barf'er vel kun med hjemme opdrættet- og hjemme slagtet kød.. smiley

  • #22   13. apr 2012 Johanne - ja det kan tænkes ;o)

    venter da spændt på et svar... smiley vil man diskutere dyrevelfærd, så lad os da endelig smiley


  • #23   13. apr 2012 Alter Ego, ja der tabte jeg godt nok også tråden med mennesker der kan handle. De færreste vælger at blive født som fattige med et liv som børnearbejdere.

    T- venter spændt på svar, og imens vil jeg smutte i Lidl og købe billige kyllingelår.


  • #26   13. apr 2012 Alter ego hehe

  • #27   13. apr 2012 Isabelle - hovedsageligt fisk? hvad ellers?

    der er vel protein i det foder du giver dine hunde?


  • #28   13. apr 2012 Natasja -

    Men ... så reagerer du da heller ikke på at kyllinger bliver dårligt behandlet eller mistorstår jeg dig her ?


  • #29   13. apr 2012 Alter ego -

    Isabelle skriver jo netop <i>Vist kan vi med rette sige, at indiske børnearbejdere ikke har muligheder.</i> - så det er ikke helt fair at skrive som du gør <i>I ved, der hvor de har et valg og kan handle...</i>

    Isabelle -

    Måske er jeg den eneste, men jeg forstår godt hvad du mener. Men .. jeg er ikke en skid bedre end de andre når alt kommer til alt.
    Jo, jeg køber UDELUKKENDE kød fra fritgående grise og køer .. eller gør jeg nu det ?

    Ikke rigtigt, vel ? For en Whopper eller en ristet fra pølsemanden glider da lodret ned .. for ikke at tale om en bakke leverpostej eller en spegepølse som jo også ryger i kurven sammen med det fritgående ...

    Jeg indrømmer blankt at jeg ikke er fejlfri - men jeg forsøger at vælge rigtigt, der hvor jeg har et valg.

    Og så synes jeg, at man skal være varsom med at pege fingre af andre - og har en lille mistanke om, at der i Olivers Fish måske findes kød fra et dyr eller to, der ikke har levet helt op til det, der kan kaldes et godt liv smiley



  • #30   13. apr 2012 Natasja -

    Fair nok - og tak for svaret.

    En so, der har plads til sig selv og sine grise ligger dem ret sjældent ihjel - derimod er der omkring 25.000 smågrise der hvert eneste år dør i de danske stalde .. så metoden med fiksering af mor-grisen er vejen frem hvis vi taler dyrevelfærd.

    Mht kyllinger .. så er vores grænser for dårlig behandling bare ikke helt på samme sted.


  • #31   13. apr 2012 Hov - metoden med fiksering af mor-grisen er vejen frem .. skulle naturligvis stå IKKE vejen frem.

  • #32   13. apr 2012 Jeg har oppe før fanden fik sko på i dag, og er nok en smuuuuuule træt... men dit sidste afsnit.....?

    mener DU at der er andet i? eller mener du at jeg peger fingre?

    forgive me... smiley


  • #33   13. apr 2012 Og hey .. jeg er sq ved at være træt.

    25.000 om året .. hell no ... 25.000 om <b>dagen</b>.


  • #34   13. apr 2012 - T -

    Nej, det er til Isabelle ..

    Alle reagerer udfra hvad de selv mener er i tråd med deres samvittighed - eller mangel på samme.

    At forsøge at prædike moral skal man være varsom med - både fordi det er drøn-træls at høre på - men også fordi man sjældent er så fejlfri som man selv måske går og tror smiley


  • #35   13. apr 2012 Martine -okay smiley det var egentlig også der jeg ville hen.... smiley
    ville nemlig gerne have givet en fin forklaring på, hvordan man laver protein til hundefoder.... AL hundefoder ;o)


  • #36   13. apr 2012 Ego -

    Enig i hele dit indlæg - undtagen det med at de danske grisebasser ikke har det så stygt endda smiley


  • #37   13. apr 2012 - T -

    Kom endelig med den - den vil jeg gerne høre. Kan altid blive lidt mere oplyst smiley


  • #38   13. apr 2012 Martine - Enig og jeg har det som dig, forsøger at tage nogle bevidste valg, men er absolut ikke konsekvent.

    Kødet vi spiser er højlandskvæg og lam fra min svoger, kyllinger fra gode venner, der har et lille fjerkræhold, lidt vildt i ny og næ bliver det også til.

    Spiser så hverken burgere, pølser eller færdigt pålæg, 4 år som laborant i levnedsmiddelindustrien har kureret mig for den slags smiley

    Hundene får tørfoder og jeg er udmærket klar over, hvor kødet i det kommer fra.

    Køber også en hel del fairtrade produkter, men importerer til min forretning en del fra Kina, selv om jeg ved lønnen er lav og arbejdsdagen lang.

    Kaffe købes altid her, bønderne får mere end via fairtrade og så smager den fremragende:
    http://www.kirkekaffe.dk/


  • #39   13. apr 2012 Jaja Einstein ;))))

  • #40   13. apr 2012 Nå - skal køre klokken SYV i morgen tidlig og inden det skal jeg lige have overstået et spor med hunden .. så .. tror sengen kalder.

    Godnat smiley


  • #42   13. apr 2012 **Alfisten Natasja* * - Nej Morten er død, men der burde være plads til forbedringer.
    Jeg har set mange svinestalde indefra og kan simpelthen ikke forlige mig med forholdene.

    Danskerne er et af de folkefærd i Europa, der bruger den mindste %-del af lønnen på fødevarer, ikke at produktionsdyrerne har det bedre sydpå, men måske skal vi bare vænne os til, at ordentlige fødevarer koster og at det ikke er nødvendigt at spise kød hver dag, eller i de mængder mange gør (inklusiv min husbond)


    Alter - Den tager jeg gerne, det er et rigtig godt projekt smiley


  • #43   13. apr 2012 Martine - kortet en hel del ned....

    så stammer proteinet i al hundefoder faktisk fra de stakkels kyllinger, grise og køer, der bliver himlet op om....
    så når folk moral prædiker om dyrevelfærd, og nærmest skælder folk ud for, at købe kylling på tilbud, skal de lige huske på, at næste gang de hælder foder op i vapsens skål.....
    Ja så er det selv samme fx gris.... den gris er blevet slagtet og parteret... alt der kan bruges er blevet taget, og resten ryger til "storskrald" (fx Daka) hvor kødet blir kogt af (kødmel) knoglerne blir pulveriseret...blodet bliver spraytørret (87% protein) ja selv børsterne fra de stakkels grise ryger med.... alt dette bliver til vigtige proteinkilder i hundefoderet.... OGSÅ foder med fisk ;o)

    og så er vi tilbage ved det samme.... er det mindre synd for grisen EFTER vi mennesker har taget det vi synes vi vil spise?


  • #44   13. apr 2012 Alfisten - Nu kan jeg selvfølgelig ikke finde de statistikker.

    Det er rigtigt vi har EU's højeste fødevarerpriser, men en dansker bruger en mindre del af sit rådighedsbeløb til fødevarer end eks. en franskmand eller italiener gør.

    Jeg synes også afgiften på fedt er grotesk, når den ikke samtidig er blevet fulgt op af en lettelse i moms/afgifter på sunde fødevarer.



  • #45   13. apr 2012 -MN-- Ikke på vilkår, lam smager bedre smiley


  • #46   13. apr 2012 -MH-- ikke MN

  • #47   14. apr 2012 Hvor er det dog dejlig nemt (og sundt og billigt) at være veganer smiley

  • #48   14. apr 2012 Trust - så blir jeg lige nød til, at indskyde, at du ikke er veganer i mine øjne....

  • #49   14. apr 2012 Tak for forklaring T smiley

    Jeg synes ikke om at prædike moral for andre - men jeg vil blot erklære mig totalt og fuldstændig uenige med de af jer, som mener at "så dårligt har grisene det ikke" ..


  • #50   15. apr 2012 Hvis man har fryserplads og køber en halv gris eller en kvart okse, så får man lidt billigere kilopris end i supermarkederne generelt.

    Og jovist hjemmesiderne lover da at grisene har det bedre end industri-grisene - men hvor meget bedre - tja det har jeg så ikke lige nærstuderet... Noget med ikke klart specificeret ekstra plads at bevæge sig på og mindre forbrug af diverse medicin.

    Fjerkræ (med undtagelse af juleand/julegås) bliver sædvanligvis købt i supermarkederne.

    Jeg er med så langt at man selvfølgelig skal gøre sig nogle tanker omkring sine indkøb, men jeg vil gerne forsvare min ret til at lade hjernen køre lidt på autopilot i supermarkedet smiley

    For dansk landbrug er faktisk ret langt fremme med dyrevelfærd - omend der stadig er plads til forbedringer. Og ja prisen betyder da også noget - ellers ville vi mangle penge til andre fornødenheder smiley


Kommentér på:
Kyllingeoverlår 1 kg for 14 kr

Annonce