{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.167 visninger | Oprettet:

louise r
louise r
Tilmeldt:
13. aug 2008
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4

Dyrlæger på barbund {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen!

Sidst jeg skrev herinde var det om vores dobermann og dalmatiner der ikke kunne enes!

Siden da har vores dalmatiner fået nyt hjem hos nogen gode venner så det hele endte lykkeligt :0)

Nu står vi med vores dobermann som for 2 år siden gik i gennem en meget omfattende undersøgelse på Faxe dyrehospital fordi han ikke ville tage på, han er i forvejen lille af sin race ( han var 25 kg )
De fandt ud af han hade forhøjet lever tal og cyster i prostata, de fjernede så han kugler for at fjerne homon forstyrrelsen og det hjalp enzo tog 5 kilo på, dog er de cyster aldrig undersøgt og hvorfor han hade/har forhøjet levertal vides ikke :0(

Nu kommer problemet :
Enzo er 4 år og kan ikke engang gå 2 kilometer uden at når vi kommer retur skal han sove, han sover og sover og sover!!
Han er begyndt at søge væk fra vores børn ( 2 og 7 år )
Det sker endda at han ikke kan genkende os, hvis vi går nede vag i haven og han høre en lyd kommer han løbende og gør, det har han aldrig gjort før, han har altid vidst det var os!
Den anden dag gøede han af vores søn på 7 år fordi han gik med en badering, hvilket han også har set før men vi kunne næsten ikke stoppe ham i at gø :0(

Dyrlægen siger at alle de hormoner og de forhøjet levertal kan ha neurologiske konsekvenser altså hjernen har eller tager stadig skade! Han ved ikke hvad han kan gøre men han vil godt tage en blod prøve for at se om hans blod fortæller noget nyt, men han siger vi skal snakke om hvad vi vil fordi vi kender enzo bedst!!

Hvordan bedømmer man en hunds livskvalitet??

Hvordan lader man ham leve fordi vi syntes han har det godt ??

Vil ikke af med ham og ha en ny hund kan slet ikke bære tanken at skulle aflive ham men en 4 år gammel hund også en dobbermann der sover ca 70% af tiden?? Mange dage 90% er det et godt liv??

Mange hilsner den fortvivlede hundeejer


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrlæger på barbund
  • #2   26. jul 2012 Jeg kom til at tænke på, udover det fysiske så har han jo mistet en hunde"ven" ikke at de var bedste venner for det kan jeg forstå at de ikke var, men der er sket forandringer i husholdet. Sov han også meget da Dalmentineren var hos jer,? jeg tænker lidt er han ked af den er væk, selvom han ikke kunne med den, føler han sig ensom:?
    Ved faktisk ikke, kan hunde blive deprimeret ?
    Mht det fysiske så ville jeg få ham ordentligt undersøgt hos en specialist, få taget blodprøver og hvad der ellers skal til for at stille en dianose.
    Om det er et hundeliv af sove 70% tja hvis hunden ikke har ondt, men det er jo ikke normalt for en 4 årig hund, derfor ville jeg få den undersøgt igen.


  • #4   26. jul 2012 jeg tror ikke jeg ville være tryg ved at have en hund der til tider ikke genkendte mig og gøede af mine børn, randende løs sammen med børn hvis den skulle komme til at bide, i mens den var forvirret

  • louise r
    louise r Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
    #5   26. jul 2012 Tak for jeres svar og spørgsmål.

    Enzo er ofte glad og til tider frisk og hoppe lidt rundt mere ikke længe af gangen ellers er han bare lidt dvask! Han er kontakt søgende en del af tiden andre gange søger han lidt væk!

    Hmm nej han var mere vågen da dalmatineren var her, men han var tydeligt stresset, irriteret og han gjorde alt for at sove mens han holde dalmatineren i meget kort snor!

    Vi har forsøgt en gang af få ham udredt vi brugte mange timer på Faxe dyrehospital men de var helt på barbund og de gav ikke et endeligt svar!

    Jeg tror han ser og høre fint der ikke noget der tyder på det er problemet!

    Dog kan han også hvis vores store dreng gå op om natten vågne i chok og gø men om det er fordi han høre dårligt eller sover for tungt ved jeg ikke :0(

    Enzo har altid være den mest trofaste, kærlige hund som et extra barn for os en meget stor del af vores familie! Men jeg alene føler måske lidt han trækker sig væk fra os!


  • #6   26. jul 2012 Hmm, jeg kender ikke Faxe dyrehospital. men findes der ikke en specialist i hunde neurologi et eller ander sted her i landet, det må der være en herinde der ved og kan anbefale.

  • #8   26. jul 2012 Jordnødden: mig bekendt har de godt styr på neurologi på faxe, så tror det er et godt sted han er blevet undersøgt. smiley
    Ken Lindeblad er i hvert fald derfra.


  • #9   26. jul 2012 Hmm, ja så giver jeg op desværre , har ingen ideer, men ønsker jer alt mulig held og lykke med at vapsen bliver rask.

  • louise r
    louise r Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
    #10   26. jul 2012 Vi skal bed til lægen igen imorgen kl 8:30 han sagde i telefonen idag at vi skulle tænke om hvad vi ville fordi han kunne godt tage en blod prøv og vidste den ikke noget nyt, er der intet at gøre, viser den noget nyt kam vi handle på det med han tror ikke at det enzo fejler lige er til at forstå fordi faxe dyrehospital virkelig var på barbund :0( derfor tænker han det er neurologisk og påvirker hans psyke sagde han!

    Er spændt på hvad han siger imorgen og urolig fordi bare ordet aflive giver mig myrekryb!

    Hilsen fra mig der ligger med mobilen på gulvet sammen med enzo


  • louise r
    louise r Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
    #11   26. jul 2012 Tak jordnøden :0)

  • #12   26. jul 2012 Tror nu nok Ken skal finde årsagen til din hunds tilstand. Han er fantastisk dygtig.

Kommentér på:
Dyrlæger på barbund

Annonce