{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
889 visninger | Oprettet:

Foredrag om international dyrevelfærd {{forumTopicSubject}}

Kære alle sammen,
Som tiden dog går - Nu er det allerede så småt ved at være tid til tilmelding til det næste støtteforedrag på Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Frederiksberg til fordel for de herreløse hunde i Grækenland og Polen.

Som nævnt på hjemmesiderne www.graeskehunde.dk og www.polskehunde.dk er temaet for næste arrangement onsdag den 16. august, International dyrevelfærd, hvor vi får besøg af de meget engagerede og professionelle foredragsholdere :

Dyrlæge, Mogens Hansen, fra Holger Danske Dyreklinik:
Mogens er en unik dyrlæge, som har været med til at opstarte sterilisationsprogrammer for gadehunde i Asien. Med sit varme sind, humor og flotte billeder får vi en spændende rejseberetning fra Thailand, Tibet mm., hvor Mogens og dyrlægeteamet har oplevet virkeligt mange ting.
For mere information, se venligst nedstående link til Dansk Veterinær Tidsskrift :
http://193.89.230.12/DVT/dokumenter/doc/8908.pdf

Peter Kier, politibetjent ved SIRIUS patruljen :
Peter har deltaget i hundepatruljen i Nordøstgrønland, og han giver også et spændende indblik i arbejdet med slædehundene samt mødet med den barske natur i Grønland.
Se desuden Peters flotte hjemmeside på www.hvid-verden.dk

Der er lokaleændring denne aften, således foredragene finder sted i auditorium 2-02 på Dyrlægevej 100 ved KVL haverne (lige ovre på den anden side af Thorvaldsensvej i forhold til de andre foredrag). I dette auditorium sidder dyrlægestuderende til dagligt og river sig i håret over alle de ting, som de tror, de aldrig kommer til at lære, men denne aften vil lokalet danne ramme for de spændende foredrag.

Successen med konkurrence i kaffepausen fortsætter, og denne gang er præmien en lækker bogsamling fra Forlaget, Tro-fast, med hundebøger fra bl.a. den svenske hundepsykolog, Anders Hallgren. Gevinsten har en værdi af OVER 800 kr, så indsatsen er steget til 10 kr. denne gang.

Desuden vil være lidt salg af nogle hundeartikler, så det er en god idé at medbringe lidt mønter - Som sædvanligt går alle pengene UBESKÅRET til Græske Hunde og Polske Hunde.

Aftenen starter kl. 18.30 og billetprisen er traditionen tro 75 kr. inkl. drikkevarer og hjemmebag i pausen.

Jeg glæder mig til at se så mange fra Hundegalleriet som muligt
For tilmelding se venligst forsiden af www.graeskehunde.dk eller www.polskehunde.dk eller kontakt undertegnede på lindadue@dsr.kvl.dk

Mange sommerhilsner,
Linda Due Hansen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foredrag om international dyrevelfærd
Kommentér på:
Foredrag om international dyrevelfærd

Annonce