{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.282 visninger | Oprettet:

chi bider {{forumTopicSubject}}

Vores lille kastrat-kræ Coda, har altid været meget vagtsom og gøer meget, vi træner og træner med at lokke ham væk fra døren, når vi får gæster. Vi har lidt indtryk af at han gerne vil tage førerpositionen i flokken, og samtidig meget usikker i situationen (bidningen er kommet efter han er blevet kastreret. Når folk kommer ind, hopper han op og bider dem i benene. Vi har bedt folk om ikke bare at gå ind, men ringe på.

De to andre prøver at få ham til at stoppe, men det er som om han føler han har eneret på at hilse (2 chi og en tippe spaniel) synes vi har prøvet alt:

lukke ham væk og lade de 2 andre hilse først - her gøer han videre indtil han bliver lukket ud igen og det fortsætter indtil der er ro på.

lokke med godbider - men han kan slet ikke fokusere på det, han kører helt op og stresser

nu er vi så begyndt at løfte ham op og vende ham væk fra døren/gæsterne, han gøer stadig, men er alligevel mere rolig og så sætter vi ham ned når gæsterne er kommet ind og lader ham gå til dem, uden at de tager kontakt.,og så får han lov til at hilse, dette fungere egentlig udemærket, men han stresser dog stadig lidt.

et andet 'problem' er at når naboens hund (golden retriver) er ude - vi har et tæt stakit så de ikke kan se hinanden - så puster det lille kræ sig op, og bliver helt spændt i kroppen og jager de 2 andre væk, de må slet ikke komme til hegnet, så angriber han dem. Vi kan i den situation dog kalde ham ind ved hjælp af en godbid -


Er der nogen der har et godt råd til hvad vi kan gøre mere/anderledes, håber det kan vendes, da jeg synes det er mega træls for os, men også synd for hunden, for når der er ro på, er han den mest kælne og dejlige hund.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  chi bider
Kommentér på:
chi bider

Annonce